קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום ברצוני לקנות גגון מקורי של 307. 052-5959000 אילן נ.ב: ברשותי גגון מקורי של קסארה אם מישהו מעוניין לקנותו.
הודעה אחרונה מאת אילן, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש לקנות הונדה ג'אז שנת 2002 או טויוטה יאריס וורסו שנת 2000 . אודה מאוד אם מי שנתקל, שמע או יודע אישית על מכוניות מהדגמים הנ"ל שהן במצב טוב ולמכירה, יפנה אלי בה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת Krusty, -
- 0 תגובות
- 674 צפיות
שלום לחברי הפורום מנהלים אני מקווה שזה מקום מתאים לפרסם בו את הודעתי אני מחפש טרקטורן לשטח משהו עד 5K הודעה פרטית בהחלט יכולה לעזור
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 0 תגובות
- 836 צפיות
פניות בה"פ או בטל 0522972100
הודעה אחרונה מאת bik, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש רכב ששפך מנוע, לצורך שיקום, מכוניות כמו 106 205 קליאו ג'אסטי או דומיהן...
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 0 תגובות
- 749 צפיות
אני מחפש פיאט פונטו. אני גם שוקל פולו או איביזה מאותן שנים.
הודעה אחרונה מאת hudson, -
- 0 תגובות
- 900 צפיות
עדיף כסוף. ה"פ.
הודעה אחרונה מאת gal_shirin, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יד 3 מקס' 170 אק"מ מקס' לקנייה מיידית 0507789880
הודעה אחרונה מאת רון2, -
- 0 תגובות
- 894 צפיות
חשוב שיהיה קטן, יד ראשונה או שניה, פחות מ100000ק"מ, בעלות פרטית כמובן, ומוכנות להתחייב בבדיקה על שאסי+מנוע+גיר. כמו כן חובה ידני. עדכון..מכוניות ששמתי עליהן עין ויקבלו תשומת לב מיוחדת. CLIO RSI 106XSI BRAVO 1.4 חשוב כמובן שהן יעמדו בקרטריונים מההודעה הקודמת שלי, אחרת בבקשה לא לפנות אליי.
הודעה אחרונה מאת רובוקופ, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה, מחפש לצורך פרוייקט על אונו, בלוק מנוע של אונו טורבו, וגל זיזים יש אפשרות לקנות רק בוכנות של אונו טורבו, גל ארכובה, וגל זיזים. כל חלק מאילו למעלה, יעזרו. מי שיכול לעזור, אני בפרטי.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 0 תגובות
- 996 צפיות
מחפש ג'נטים יפים לטויוטה קורולה שנת 2000. אני מפרסם בשביל חבר אז לא לפנות בה"פ(מי שחייו יקרים לו..). לפנות לדודו: 052-5308627.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 0 תגובות
- 918 צפיות
1) ראש מנוע של 205 ראלי 2) ג'אנטים 15" מגנזיום שיתאים לפיג'ו 205 3) מכסה מנוע של פיג'ו 205 (עדיף בלבן פנינה) 4) גריל של פיג'ו 205. (עדיף בלבן פנינה) 5) מנוע טורבו דיזל אורכי קומפלט, עדיף 4-6 ציל'. אני פתוח להצעות למי שיש. תודה ושבוע טוב !
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 0 תגובות
- 936 צפיות
שיהיו צורה יפה עדיפות לרחבים
הודעה אחרונה מאת s2000fox, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ג'אנטים "מגנזיום", מידה 14'. להצעות מעניינות, נא לפנות בהודעה פרטית. תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 0 תגובות
- 749 צפיות
אני לא נעול על תקציב או דגם... מחפש משהו יפה כל הצעה תישקל! מידות בגלגלים היא: 175/65R14
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
- 0 תגובות
- 740 צפיות
מחפש דחוף גאנ'טים לפונטו דור 1 ... פונטו שנת 1997 .. עדיף עם צמיגים 14" ומעלה .. בדחיפות !! ICQ 77208507 050-60-70-450
הודעה אחרונה מאת p0p, -
- 0 תגובות
- 741 צפיות
מעוניין לקנות עבור 106 ראלי שנת 97: קורת פלסטיק ימנית עליונה (מימין לשמשה, מעל הדשבורד) - חובה קליפס במצב תקין. מכסה מחשב ניהול מנוע של 106 GTI. לוח שעונים \ פרספקס ("זכוכית") של הלוח שעונים. בוררים של פתחי אוורור ימין\שמאל קיצוניים (ז"א הפלסטיק הקטן שפותח\סוגר את הפתח איוורר). מסעד לרגל שמאל - שיתאים לרכב ויראה טוב, רצוי אלומיניום. גומיות-אחוריות עבור דוושות אלומיניום ספארקו בקליות או מכסה נורות-איתות *כחולים* מראה ימנית מכאנית במצב מצוין (פחות חשוב המצב החיצוני של הפלסטיק. יותר חשוב שתהיה זכוכית ללא עיוותים, שטנגות במצב טוב ושישב באופן מושלם על האוטו בלי חופשים). נא לפנות בה"פ. כמו כן, אם אתם מכירים מישהו\מקום שמוכר אחד מהנ"ל במחיר טוב, אודה לכם …
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 0 תגובות
- 790 צפיות
גנבו לי את הסמל הקדמי...סמל של פיאט (פסים, לא כיתוב של פיאט) , הסמל ממש קטן, לא כמו באונו. מי שיש לו שייצור קשר. אפשר גם במייל [email protected] תודה
הודעה אחרונה מאת zx12r, -
- 0 תגובות
- 820 צפיות
מחפש קיט טורבו קומפלט להונדה סיויק(92-5) חדש או משומש.(שיהיה במחיר שפוי!) שיהיה במצב טוב עם כל החלקים הנלווים. כל מי שיודע דבר נא לפנות בה'פ או בפלא 0508825305
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
דגם Lx/GLx רצוי עם מזגן ובמצב נסיעה. אני מאיזור הצפון אז זאת העדפה... 054-6446700 - יוני
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 0 תגובות
- 772 צפיות
מחפש חוטי הצתה לאופל אסטרה GSI מנוע C20XE הזרקה M2.8 דימה
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 0 תגובות
- 678 צפיות
גולף 1600 2000-2002 ידנית יד ראשונה עד 100000 ק"מ
הודעה אחרונה מאת bgrunner, -
- 0 תגובות
- 739 צפיות
מחפש פיג'ו 205 GTI שנת 1992. שמורה ללא שאסי. מאיזור הצפון. לפנות בהודעה פרטית או במייל: [email protected] תודה.
הודעה אחרונה מאת Snorki, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים אני מחפש אוטוביאנקי A112 אבארט.. אני אשמח אם תעזרו לי אפילו במעט.. אם מישהו מכיר או יודע אני אודה מאד!!
הודעה אחרונה מאת yonix250, -
- 0 תגובות
- 954 צפיות
מי שמוצא לי גולף גי טי אי שמורה ללא תאונות עם ק"מ נמוך ויד עד שניה יקבל 1000 אם הרכב נקנה . 0522923762 תומר
הודעה אחרונה מאת tomercaptain, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
דרישות: ידני , ק"מ נמוך , יד נמוכה וללא תאונות שלדה. תקציב : 30 אלף K מחפש את שלושת המכוניות הללו לפי עדיפות: עדיפות ראשונה : סובארו אימפרזה עדיפות שניה : מאזדה לאנטיס עדיפות שלישית : טיוטה קורולה אם מישהו מכיר רכב כמוזכר למעלה בהתאם לדרישות מוזמן ליצור איתי קשר ב 054-4354550 או הודעה פרטית . הרכב עבור אבי. לירן.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 0 תגובות
- 962 צפיות
מחפש לקנות כמה דברים לסובארו: 1. ספויילר שחור סולידי ,יושב על מכסה בגאג, דק ,שחוק מגומי. 2.מגני פגוש ,מגומי עם בורג מאחורה, ישנם שני מגנים מקדימה על הפגוש ומאחורה על הפגוש עוד 2. 3. גריל של סובארו קופה (עם פס אחד במקום 2 פסים בלאונה רגילה),אפשר לראות בתמונה, גריל כזה: לא משנה באיזה צבע. נא לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת subi, -
- 0 תגובות
- 931 צפיות
מחפש ג'נטים של איביזה טורבו. שיהיו במצב טוב עם צמיגים. אפשרות: 1)החלפה על מקוריים של סיויק קופה(95) 2)קנייה. כל מי שיודע דבר על הימצאם של ג'נטים כאלה שיפנה אליי בה'פ או בפלא 0508825305
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
- 0 תגובות
- 694 צפיות
מעוניין באיטלקייה לקשר רציני וארוך טווח - עדיפות לתמה טורבו 93-94 שלדה נקייה, או בפונטו GT שנת 95/6. תודה מראש, 054-4403052
הודעה אחרונה מאת the_colonel, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
החלק הוא הפס שנמצא על הדלת. מדובר בדלת של הנהג לא משנה באיזה צבע הפס.
הודעה אחרונה מאת snir,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 514 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Pavlik
- yoav911gt2
- TurboMan
- M H
- Shay Shd Dave
- `Infinity
- לירון .ה.
- dav9
- פריג'י
- topop
- danielos
- snir