קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
דגם 1600 או 1800 במידה וניתן למצוא במצב נסיעה בלבד. ה"פ, או פלאפון 0507925650 תודה.
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 0 תגובות
- 967 צפיות
שלום לכם. אני מחפש לקנות רובר 620 LUX או SI שנת 95 או 96. כמובן שתהיה שמורה מאד!!! עם עור וסאן רוף והכל. מי שמוכר או מישהו שראה כזאת למכירה מוזמן להודיע לי בהודעה פרטית. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
מעונין לקנות קאיה ספיה משנות 95 96
הודעה אחרונה מאת קובי .ו, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
דחוףףףףף לי מאודד בה"פ או בטלפון 0507258644
הודעה אחרונה מאת צ'ומפי, -
- 0 תגובות
- 840 צפיות
מחפש לקנות פגר של איזה צרפתיה, שירדה מהכביש מכל סיבה שהיא, בין אם זו 205 ישנה שלא שווה לשפץ לה את המנוע, ובין עם זו 306 שסיימה את חייה בכיכר או משהו בסטייל.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 0 תגובות
- 789 צפיות
שנת 90 ומעלה צורה חדשה,מנוע וגיר במצב טוב חיצוני לא קריטי
הודעה אחרונה מאת shekel, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש ג'אנטים מקוריים לאימפרזה טורבו WRX במידה 17", אפשרות להחלפה בג'אנטים ממגנזיום במידה 16" + צמיגים 205X16X60 של ברידג'סטון. דן 050-5519935
הודעה אחרונה מאת dansh, -
- 0 תגובות
- 798 צפיות
עדיפות לאוטומט אפשר גם להחלפה על התמא שבלינק למטה
הודעה אחרונה מאת kobai, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מושב ספורט אחד בלבד. (לנהג) כל ההצעות יתקבלו בברכה. תודה. מושיק 0505606098
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 0 תגובות
- 986 צפיות
איזה מכונית אוטומטית אפשר לקנות בסכום שנע סביב ה 10K מקסימום 15K מכונית שלא תעשה הרבה בעיות ככה שאם אני הולך למוסך זה מקסימום כדי לשתות משהו עם המוסכניק שלי יש עדיפות לרכבים שנת 90+
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם יש למישהו ? הידית מקולקלת, אין ברכב אורות דרך :\ דחוף לי, מחכה בה"פ, תודה.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
קניה 205 לחלקים
מאת sk- 0 תגובות
- 725 צפיות
אני מחפש פיז'ו 205 לחלקים עדיפות למצב מכני טוב,חיצוני לא כל כך חשוב לי מומלץ משנתון 89 ומעלה אנא צרו קשר בה"פ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sk, -
- 0 תגובות
- 938 צפיות
מחפש פג'ו 106 צורה חדשה שנת 97-98 קופה דגם XSI XS GTI מנוע 1600 נא לשלוח הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת ROCKFORD -RF, -
- 0 תגובות
- 944 צפיות
מודל כמה שיותר מאוחר, 3 דלתות, במצב טוב בלבד (ילקח לבדיקה).. עד 20 אלף.
הודעה אחרונה מאת רובוקופ, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש ספר טיפולים ללנרובר דיסקברי 1994 בנזין רצוי בעברית אימייל:[email protected]
הודעה אחרונה מאת izik1946, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום. הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו …
הודעה אחרונה מאת רמי_תם, -
- 0 תגובות
- 752 צפיות
מחפש לקנות 106 XSI (נפח 1400) שנתון 93-94מומלץ מישהו שמתעניין בהחלפה.. מי שיש לו משהו להציע בהודעה פרטית או שיתקשר אליי 0544434903 - חיים תודה
הודעה אחרונה מאת DelSol, -
- 0 תגובות
- 850 צפיות
מחפש לשם השלמת סט שני גנטים מדגם אייקון שמתאימים למכוניות צרפתיות, 306\ZX\205\וכדומה.. גם 2 משומשים במצב סביר יתקבלו בברכה. אם משהו ראה במגרש, או אצל השכן.....זה הזמן ל ה"פ אם משהו יש לו סט כזה על הרכב במצב יפה, אני מוכן להחליף תמורת סט במצב מעולה של C5 מגנזיום.
הודעה אחרונה מאת zigi, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
חבר שלי מחפש רכב .... *סאנרוף חובה הוא מעוניין מאוד באצ'בק ESI או מיצובישי קולט או סיוויק קופה ! זה בערך הכיוון שהוא מחפש.. התקציב הוא עד 30. מספר הפלאפון: 0577628375 מיקי!
הודעה אחרונה מאת IdanPro, -
- 0 תגובות
- 926 צפיות
קניתי הגה MOMO תמונה של הגה דברו איתי למי שיש מתאם ל 106XSI 1.4
הודעה אחרונה מאת shay30010, -
פיגו 306
מאת itzik-m111- 0 תגובות
- 824 צפיות
מחפש פיגו 306, רצוי 3 דלתות 1400. שתיהיה שמורה ולא יד גבוהה. רצוי מאזור נתניה. הצעות בפרטי יתקבלו בברכה (גם 5 דלתות או 1600) איציק. תודה.
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
- 0 תגובות
- 991 צפיות
משפחתי אוט' משנת 90' ומעלה עדיפות למיצובושי
הודעה אחרונה מאת ultra, -
מחפש 106 XSI
מאת LIDORg- 0 תגובות
- 726 צפיות
מחפש XSI במצב טוב לא משנה עם 1.6 או 1.4 במחיר שלא עובר את ה 15,000 לא לשלוח הודעות לפרטי בקשה להתקשר לפלא: 0508684564
הודעה אחרונה מאת LIDORg, -
- 0 תגובות
- 748 צפיות
בשעה טובה קניתי רנו מגאן קופה רק שהטאסות המקוריות ממש מכוערות!! ואני מחפש 4 ג'נטים למתאימים... לא חשבתי על דגם ספציפי...מי שיש לו אני יראה...עם זה ג'נט יפה אז בכיף!! מידת הצמיגים: 175/65R14 צרו קשר בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
- 0 תגובות
- 804 צפיות
לפחות 200 סמ"ק , לא משנה ידני או אוטומט , לא מעוניין בטרקטורון עבודה ! וכמובן , רשיונות ! (עדיפות לרשיון חקלאי) . להצעות , לפנות ב- ה"פ !
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 0 תגובות
- 982 צפיות
מחפש רכב שטח או גיפ עד 50 אלפ שקל חובה דיזל ומשנתון 95 ומעלה תציעו לי הצעות בפרטי
הודעה אחרונה מאת ניר 1, -
- 0 תגובות
- 748 צפיות
מחפש לקנות 2 כסאות קדמיים (ימין ושמאל) של 205GTI עם מסילות!!! אפשר ליצור קשר בה"פ או באייסיקיו: 21-959-173 או במסנג'ר: [email protected]
הודעה אחרונה מאת IdanPro, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש את החלקים הבאים לפאג'רו קינג 2001: -מושבים קדמיים -גלגל הגה עם גימור עץ (וכרית אוויר) -פגוש קדמי -פגושים אחוריים -תיבת אוויר (AIRBOX) של הפילטר אוויר או אם ידוע לכם על פאג'רו בפירוקיה.. תודה
הודעה אחרונה מאת tphss, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
גיר אוטומט בלבד,מחיר באיזור 60-65 אלף ש"ח הצעות יועברו דרכי לקונה נא להשאיר ה"פ
הודעה אחרונה מאת oren1001, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
על הרכב להיות אוטומטי עד יד שניה ללא שאסי נא ליצור קשר בה"פ או ב0545905100
הודעה אחרונה מאת motik,