קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
אפשרי גם משומשות טל: 050-7501324 רון
הודעה אחרונה מאת ron710, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש תוכנה ל GPS שמתאימה ל BMW. 0542012028 או בפרטי
הודעה אחרונה מאת t.e.s, -
- 0 תגובות
- 802 צפיות
לא משנה של איזו חברה העיקר שיהיו במצב טוב + נא ליצור קשר רק בנייד : 054-5574242 עוזי .
הודעה אחרונה מאת bozu, -
- 0 תגובות
- 740 צפיות
שלום לכל ידידי ! אני מחפש כבר זמן רב הונדה סיויק קופה esi שנת 95 פלוס מינוס, בטח כולם יגידו תפתח עיתון לוח פוקוס ותיראה שיש שם הרבה, אבל חברים אני מחפש הונדה יחסית שמורה ושלא קרעו לה את התחת מי שמכיר או ששמע מישהו שמוכר שייצור איתי קשר 0508980000-טל תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת tal17, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מיאטה מהדגמים החדשים (האחרונים לפני המיאטה החדשה של 2005). שתהיה אוטומטית, ללא בעיות כמובן, קילומטרג' נמוך (20אלף לשנה), שמורה מבפנים ומבחוץ. ניתן לחזור לאימייל, [email protected] .
הודעה אחרונה מאת gil, -
צינור אויר
מאת rami205- 0 תגובות
- 845 צפיות
שלום לכולם. אני מחפש את הצינור אויר המקורי שבא מהגריל בחזית לתוך הקופסא של הפילטר אויר במצב טוב. הרכב הוא פיז'ו 205 gti. תרומה תתקבל בברכה. פרטים ניתן לפנות אליי ל-0523815296 רמי.
הודעה אחרונה מאת rami205, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היות ובני עוולה ניפצו לי את הפנס הקידמי של הטיגרה אני מחפש אחד חדש טוב ולא עכור, מי שמכיר אחד, או שראה טיגרה בפירוקיה אני מאוד אודה לא אם ימכור לי אותו, או יודיע לי איפה נימצאת הטיגרה בפירוקיה, יש עוד כמה חלקים שאני צריך... תודה רבה לעוזרים בה"פ או 0508346706 יונתן
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 0 תגובות
- 871 צפיות
כול דבר שנוסע ועדיין לא קורקינט
הודעה אחרונה מאת Ave, -
- 0 תגובות
- 882 צפיות
מחפש טכומטר (מד סל"ד) אוניברסלי 2 אינץ' למנוע 4 צילינדרים. ניתן ליצור קשר בה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 0 תגובות
- 679 צפיות
כבר ראיתי 4-5 מכוניות אני על סף יאוש.. אם יש מישהו שיודע על רכב במצב שמור וטוב גם מבחינת המנוע וגם מבחינת הגג ... (פנימית עוד אפשר לשפץ...אבל רצוי כמה שיותר טוב). בבקשה שישלח לי הודעה פרטית או באימייל [email protected] כמובן אני מחפש רכב ללא שאסי! לא מתפשר בעיניין הזה! תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Golf-Gti, -
- 0 תגובות
- 880 צפיות
לא חשוב איזור בארץ בהודעה פרטית או בטלפון 0545927433
הודעה אחרונה מאת shvartzi, -
- 0 תגובות
- 935 צפיות
מחפש מנוע לאלפא 164 סופר במחיר סביר. רונן 054-4212101
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
חנות מגנזיום
מאת -Driver-- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך עזרה דחופה מאוד אני צריך לדעת את המספר טלפון של מ.י.ח היבואן של המגנזיום ומי שיודע בדיוק איפה נמצא המקום זה יעזור לי גם תודה לכל מי שיעזור.........
הודעה אחרונה מאת -Driver-, -
- 0 תגובות
- 829 צפיות
שלום אני מחפש את הרכבים הבאים פיג'ו 306 קבריולט פיג'ו 106 XSI או ראלי סיאט איביזה\קורדובה 3 דלתות רנו מגאן קופה או כל סוג של מכונית קבריולט למי שיש פרטים או את הרכבים עצמם אנא לפנות אלי בהודעה פרטית תודה מראש ניב
הודעה אחרונה מאת nivabotbol, -
- 0 תגובות
- 865 צפיות
אז כמו שרשום בכותרת, אני מחפש סרן אחורי של סיויק בין השנים 93-5 שיתאים לסיויק קופה בקיצור, שיהיה במצב טוב חובה קומפלט עם קאליפרים. ריצי מאוד! לפנות בפרטי או בפלא 0508825305
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
- 0 תגובות
- 814 צפיות
אם מישהו שמע/מוכר לחזור בפרטי... תודה!
הודעה אחרונה מאת eyal_sh, -
- 0 תגובות
- 937 צפיות
מחפש 106 ראלי שנת 97 הצעות יתקבלו בברכה בה"פ.
הודעה אחרונה מאת ruby 5gtt, -
- 0 תגובות
- 823 צפיות
לא יותר מיד שלישית, לא יותר מ120 אלף ק"מ..עדיף מעל שנת 93. בעלים שמוכן להתחייב לשלדה ומנוע בבדיקה. עדיפות ל106, בראבה, רנו קליאו..אך כל רכב אחר יתקבל בברכה. כמו כן אני מאזור המרכז ואין לי רכב כרגע..(בתקווה שיהיה בקרוב כבר!!). רכב שיעבור בדיקה בצורה סבירה, ירכש באופן מיידי.
הודעה אחרונה מאת רובוקופ, -
- 0 תגובות
- 909 צפיות
שלום אני מחפש טויטה קורלה שנת 1999-2001 שלא יהיה יד גבוהה לא הרבה קילומטר ושמורה ללא תאונות כמובן! 0546408877 אביחי
הודעה אחרונה מאת V.I.P, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 816 צפיות
מחפש טמבון של מגאן קופה(97) העדפה לצבע צהוב(אפשרות להחלפה על טמבון מונמך) מי שיודע על פירוקיה שיש בה מגאן שירשום תודה מראש קובי
הודעה אחרונה מאת קובי, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם!! נשלחתי למשימת חיפוש עבור ילדון קטן שהוציא לא מזמן רישיון, והחלטנו ביחד שהרכב הראשון שלו יהיה: B.M.W. מיני קופר (עדיף מאוד לא את דגם ה- ONE)... אני מדבר על הדגם החזק יותר עם מנוע 1.6 אך לא על דגם S עם סופרצ'רג'ר - למי שלא בקיא ברכב. כל מי שיודע על מיני כזו למכירה - נא לפנות בה"פ ויבוא על שכרו. החיפוש הוא אחר רכב בשנת 2002 - 2003 (התקציב הוא עד 120K), אך ורק יד ראשונה / שנייה - וקילומטראז' סביר, ללא תאונות. תודה.
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 0 תגובות
- 835 צפיות
מחפש : פיג'ו 106 XSI או ראלי.... רנו קליאו RSI.... פיאט בראבו פיג'ו 306 קבריולט (קצת יקר לי) ואחרונה חביבה שבה אני ממש מתעניין > הפיאט פונטו קבריולט (ראיתי שנת 97 ב33k שווה?) סיאט איביזה 306 3 דלתות. עם מישהו מוכר את המכוניות הנ"ל\יודע עליהם פרטים\ממליץ עליהם\לא ממליץ עליהם שישלח הודעה פרטית תודה מראש ניב
- 0 תגובות
- 944 צפיות
כאמור בכותרת, מחפש מנוע 1.4 TU לסיטרואן ZX, קרבורטור... כל היודע מידע על אחד כזה מתבקש לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 0 תגובות
- 673 צפיות
מחפש לקנות גאנטים של איביזה טורבו עדיפות לקופרה (לבנים) אם הגאנטים הם של קופרה מוכן לשלם יותר עידן
הודעה אחרונה מאת BLACK COLT, -
- 0 תגובות
- 901 צפיות
מעוניין לקנות ג'אנטים חדשים או יד שנייה במצב טוב ....מידה 13" פנו לפאלפון 0524885081 איזק
הודעה אחרונה מאת 2good4u, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש פיג'ו 306 קבריולט במצב טוב ושתיהיה אוטומטית... לשלוח הודעה לתיבה הפרטית
- 0 תגובות
- 950 צפיות
יש לי תקציב של 35-40K ש"ח מחפש רכב משפחתי, יפני, אמין רצוי יד ראשונה/שניה ומספר ק"מ נמוך שמורה ומטופלת אוטומטית, מזגן יכול להיות גם מיצובישי, סובארו או הונדה סיוויק מי שיש לו מידע נא לפנות בה"פ תודה !
הודעה אחרונה מאת kasush, -
- 0 תגובות
- 913 צפיות
אם מישהו מכיר כזו למכירה נא להשאיר פרטים במייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת lior_bachar, -
- 0 תגובות
- 689 צפיות
אני מחפש טויוטה סטראלט בערך משנת 1993 רצוי ידנית אבל גם אוטמטיות זה בסדר. רצוי מאיזור הדרום ואם ממש רצינים אז מהמרכז. יש אפשרות להחלפה עם פיאט אונו 1400 אוטומטית ושמורה במיוחד. יצירת קשר בהודעה פרטית. בברכה סהר אשכנזי.
הודעה אחרונה מאת sayed, -
- 0 תגובות
- 791 צפיות
אז כמו שרשמתי בכותרת אני מחפש קליאו ספורט 0544670771 גיא
הודעה אחרונה מאת טוני מונטנה,
-
מי מחובר 16 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 405 אורחים (הצג רשימה מלאה)