קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת -באבי-, -
מחפש סופר לנסר
מאת icarus- 0 תגובות
- 985 צפיות
אני מחפש מיצובישי סופר לנסר GLXI שנת 93-94 רצוי רק ידני עד 15 אלף
הודעה אחרונה מאת icarus, -
מחפש פג'ו 206 מודל 2001-2002 , ידני בלבד , 1.6 או 1.4 , 5 דלתות . בפרטי , איל
הודעה אחרונה מאת kitcar, -
- 0 תגובות
- 678 צפיות
מחפש פיאט בראבו או פיג'ו מי שנת 97 לא מעל יד 3! שיהיה ידני ונפח 1.6 לא פחות! בירצוני שהקלומטרז לא יהיה מעל 120 גם תלוי איזה שנה .. ופיג'ו רצוי 3 דלתות... אם יש למישהו משהו להציע נשמח...!!! אי סי קיו 257876355 או שתשאירו בפרטי פלאפון אין נאבד
הודעה אחרונה מאת skazi13, -
- 0 תגובות
- 792 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת -באבי-, -
[מחפש]106XSI
מאת 2fast- 0 תגובות
- 713 צפיות
הודעה אחרונה מאת 2fast, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש קאיה ספיה לאו מי שנת 97 עד 98 במצב טוב ק"מ לא גדול עד יד2 רק ידנית שמורה וללא בעיות
הודעה אחרונה מאת icarus, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
0506910499
הודעה אחרונה מאת guyl, -
- 0 תגובות
- 721 צפיות
אפשרות להחלפה עם דייהטסו אפלאוז לפרטים 050-9114010 בני
הודעה אחרונה מאת 318m, -
- 0 תגובות
- 665 צפיות
סביר לא מהדאר אפשרי בזק 0573372004
הודעה אחרונה מאת eli3052000, -
- 0 תגובות
- 796 צפיות
כל מי ששמע/ראה שמוכרים אנא שילחו לי ה"פ !
הודעה אחרונה מאת eyal_sh, -
פיג'ו 306
מאת shaiko1987- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש בדחיפות פיג'ו 306 1600 סמ''ק שנת 95-96 במצב טוב מעדיף דגם XR 3 דלתות (אבל אפשר גם 5) שלא יעלה על יד שלישית. ובמחיר סביר!!! צבעים: הכל חוץ מאדום! אנא צרו קשר בפרטי או ב ICQ 261042503 או 050-6905804 תודה!
הודעה אחרונה מאת shaiko1987, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מכרתי את הפונטו. עוד לפני המכירה בחנתי אפשרות לרכוש אימפרזה טורבו ודי נבהלתי מהידיים שהן עברו כמו גם הוצאות הדלק . כשחשבתי על אופציה אחרת שמכילה 4 דלתות וטורבו ובמחיר של 70000 ש"ח )שכן גם ירדתי ברמות הציפוית לגבי הסכום הראשוני אותו אקצה) הגעתי למסקנה שאחפש סקודה אוקטביה 1.8 טורבו או פאסאט 1.8 טורבו. על הפאסאט טורבו קראתי את השורשורים והבנתי שזה רכב טוב ויש לו כוח. על האוקטביה יש התייחסות רק ל 1.6 ולא לטורבו. לי נראה שגם האוקטביה היא רכב טוב ויש לו כוח. חיפושים במגרשים של רכבים כגון "אוטו דיל" וכיוצא באלה לא העלו את 2 הנסיכות אותן אני מחפש ולכן אם יש למישהו ידיעה על כזו או כזו ביד פרטית או אצל מגרש אשמח לשמוע כל עוד הרכב תקין וללא תאונות…
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
טויוטה סליקה
מאת KOKO- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עדיפות ל 1600 סמ"ק
הודעה אחרונה מאת KOKO, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום מעוניין לקנות אופל פרונטרה במצב מעולה . יד שנייה או ראשונה שנת 97 או 98 . מתחת ל150 אלף קילומטר . נא לחזור אליי בהודעה פרטית . תודה
הודעה אחרונה מאת joker, -
- 0 תגובות
- 870 צפיות
אני מחפש Shift Light מסוג LED או משהו כזה
הודעה אחרונה מאת shay30010, -
- 0 תגובות
- 874 צפיות
מחפש ג'אנטים משומשים וכסופים במידה 17 לאימפרזה WRX. פנס ערפל ימיני לאימפרזה מדגמי 2001-2002 (גם של אימפרזות רגילות). דן 050-5519935
הודעה אחרונה מאת dansh, -
- 0 תגובות
- 796 צפיות
מחפש דוד אחורי לפג'ו 205 בזול פלאפון:0508111112 איסיקיו:6011889
הודעה אחרונה מאת Bass-In-Me, -
- 0 תגובות
- 879 צפיות
מעוניין לקנות טיוטה יאריס שנת 2000-2003 במצב שמור מאד ניתן לפנות אליי בהודעה פרטית!
הודעה אחרונה מאת goop34, -
- 1 תגובות
- 725 צפיות
אהלן, אני מחפש בשביל חבר קליו ספורט MK2 בלבד רצוי סטאנדרתית ושילדה נקייה בה"פ תודה
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
- 0 תגובות
- 919 צפיות
אם ידוע לכם, או שמעתם, או ראיתם במקרה פולו 16וי למכירה, אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי אל הבעלים. כמו כן, אני מחפש אחת שאין לה פגיעה בשלדה וכד', אם אפשר, אז כמובן גם קילומטראז' נמוך. אפשר לפנות אלי באיי סי קיו הבא בשביל לידע אותי: 991609 תודה מראש. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Gad, -
- 0 תגובות
- 836 צפיות
מחפש את המחשב מנוע הנ'ל שיהיה במחיר הגיוני! כל מי שיודע דבר על המצאו של מחשב כזה נא לפנות בפרטיט או בפלא 0508825305 מאוד רציני
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם יש הצעות אנא שלחו לאימיל [email protected] את הפריטים הבאים: 1. מודל+ מספר הידיים שהרכב עבר 2. צבע 3. תוספות 4. מחיר 5. מיקום בתודה אמיר
הודעה אחרונה מאת cadi, -
- 0 תגובות
- 903 צפיות
אם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר לידע אותי בבקשה אני ממש לחוץ בקשר לזה תודה מראש לאלה שעוזרים
הודעה אחרונה מאת MOMO-CARS, -
- 0 תגובות
- 936 צפיות
לכל מי שישד להתקשר בבקשה ל0506411707
הודעה אחרונה מאת maormaor, -
- 0 תגובות
- 873 צפיות
שלם לא מחובר\מולחם או משופץ עדיפות לצבע אדום. תודה. זהו.
הודעה אחרונה מאת Yaroki, -
- 0 תגובות
- 669 צפיות
אני מחפש מגאן קופה משנת 99 גג2000. מנוע 1.6 עדיפות לידני. חשוב מאוד שלא עברה מכות שאסי או במצב מכאני לא טוב.
הודעה אחרונה מאת shmulikk, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין בבקשה ברכב מסוג VW דגם חיפושית. עדיפות יתרה ל: שנתון 66 ומטה. (רצוי 64 ומטה). מנוע 1200 סמ"ק. בלי ג'אנטים, ניפוחים, הגאי ספורט, דוושות אלומיניום ופיצ'קס אחרים. מחיר הגיוני! עדיפות פחות יתרה ל: שנתון נמוך משנות ה70. דגם גרמני. לא מנוע 1600. כמובן עדיף כמה שיותר בתולית ולא נגועה ב"שיפוץ ב200 שקל". אודה אם מישהו ראה/שמע/מוכר. גם אם יש חיפושית שאינה למכירה, ועונה על רוב הדרישות. פנו אליי בבקשה עם הסברים על מיקומה. הטלפונים שלי הם: 0547893086 0545793348 אפשר גם בה"פ. תודה רבה, לאלו שינסו לעזור. ניר סבירסקי. שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 0 תגובות
- 866 צפיות
אני מחפש את הדגמים הנ"ל במחיר של כ-20K. לפרטי.
הודעה אחרונה מאת akurtser, -
מחפש טורבו
מאת ruby 5gtt- 0 תגובות
- 752 צפיות
מעוניין ליקנות טורבו t-2 רצוי של מגאן טורבו דיזל.
הודעה אחרונה מאת ruby 5gtt,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 407 אורחים (הצג רשימה מלאה)