Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להתקין מערכת מקצועית כולל חיתוכים לצורך התאמת hu לבקונסולה הקיימת.

מבקש המלצות על מקין טוב ומקצועי בחיפה שיוכל גם לכוון מערכת.

תודה לכל העונים.

פורסם

ליאור מולטימדיה עצמאות 31

מוטור סאונד בתחנה מרכזית ישנה

אוטו'ס בבר-יהודה 22

מצת אור דני זומרשטיין מול סיטי סנטר

אלה ארבעת החנויות שאת בעליהם אני מאד מעריך!

פורסם

תודה לעוזרים

מבקש עוד דעות

מדגיש שמדובר בהתקנה מקצועית עם חיתך של קונסולה מקורית להכניס hu ומעבד של audio control .

ממתין להמלצותכם!!!

פורסם

מי מהמתקנים האלה מבין באיטומים ובניות לדלתות וכל העסק הזה ועושה עבודות כאלה כמובן שהיה מקצועי

ושלא יעשה ניסיונות אגב אני מכיר את בן חמו שמה קרוב לתחנה המרכזית הישנה בחיפה

מישהו מכיר אותו ויודע אם יש לו ניסיון בזה ועושה עבודות כאלה? פשוט פעם אחרונה שהייתי אצלו זה היה מזמן מזמן כמה שנים טובות

פורסם

מוטור סאונד-לא מתעסק עם איטומים..

לך למקצוענים האמיתיים-אוטו's.

יש להם מתקין(אופיר) -"ברמה אחרת":wink:

פורסם
מי מהמתקנים האלה מבין באיטומים ובניות לדלתות וכל העסק הזה ועושה עבודות כאלה כמובן שהיה מקצועי

ושלא יעשה ניסיונות אגב אני מכיר את בן חמו שמה קרוב לתחנה המרכזית הישנה בחיפה

מישהו מכיר אותו ויודע אם יש לו ניסיון בזה ועושה עבודות כאלה? פשוט פעם אחרונה שהייתי אצלו זה היה מזמן מזמן כמה שנים טובות

מישהו... ?

פורסם

לא הייתי ממליץ על ליאור מולטימדיה בתור אחד מקצועייי התקנות פשוטות יודעים לבצע אצלו אבל יותר מזה הוא כבר אומר לך בפנים שהוא צריך להביא מישהו מיוחד שעושה את זה ומישהו מיוחד שיעשה את זה

לגביי אוטו'ס אופיר ממש מומחה אבל המחיר שאוטו'ס גובה הוא ממש יקר מבחינת החלקים ומבחינת העבודה

לגביי מצת אור אף פעם לא התקנתי שם אבל הרבה פעמים התייעצתי עם דני והוא נראה מבין בעניין ...

ויש גם את טופ סאונד אחרי התחנה המרכזית הישנה מחירים סבבה ראיתי כמה עבודות שלו ונראה טוב שווה לקפוץ בשביל הצעת מחיר

פורסם

אוטו's-מעבר לזה שאופיר הוא מקצוען אמיתי בהתקנות HIGH END ובאיטומים,הם קודם כל בני אדם.

סגרתי איתם מחיר עבור התקנה משוערת של יום אחד...בפועל-הם עבדו לי על הרכב יומיים וחצי רצוף....ואפילו לא "מיצמצו"...

בנוסף-ההייבריד 6.5 שכבר הותקן לי בדלתות לא השביע את רצוני עקב כך שהפנל של הדלת לא נסגר עליו ב-100 אחוז.לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים שכללו ייצור של מס' סוגי טבעות הגבהה,שלא פתרו את הבעייה-דרשתי מהם החלפה ל-5.25,ושוב-הם לא התווכחו איתי אפילו,והחליפו לי את זוג המידים(שכבר היו מאד שרוטים מההתקנה בדלת)בזוג מידים 5.25(מתקין אחר כבר היה מוצא תירוץ ומנסה לסבן את הלקוח שהפנל לא נוגע וכד'-ורק כדי להימנע מלהיתקע עם מידים יקרים כאלו שהפכו למשומשים)..

לגבי המחירים שלהם-אם תביאו להם הצעות מחיר נמוכות יותר-אני משוכנע שלא תהייה להם בעייה להשתוות במחיר..

ועדיין לא דיברנו על ליין התצוגה המרהיב שלהם...

וגם לא דיברנו על כך שניתן להשיג אצלם מותגים משני המקורות:ייבוא פרללי+ייבואן ראשי(עבור מוצרים מהיבואן הפרללי-המחיר זול יותר).

פורסם

מבחינת מחיר הם יקרנים גם אם תביא לשרון הצעה ממקום אחר הוא לא יסכים לרדת ...

מבחינת עבודה המתקין אופיר הוא באמת מוכשר מאוד המתקין השני הוא בסדר (לא לעבודות רציניות לפשוטות)

הקיצר אם אתה רוצה להשקיע באוטו בצורה מקצועית אני הייתי ממליץ לנסוע למרכז שמה הם "קצת" יותר מקצועיים .

פורסם

אוטו'ס בבר-יהודה 22

מספר טלפון של המקום אם אפשר מאוד יעזור!

או את הנייד של אופיר

הכתובת של המקום לא מוכרת לי כל כך אפשר לקבל קצת יותר

פרטים על המקום איפה זה יוצא פחות או יותר איך מגיעים

תודה

• תוכן חדש...