Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אומגה מול רובר 620/623.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן דוד שלי מתלבט איזה מן השניים לרכוש.

כעיקרון הדרישות שלו הן: רכב מנהלים/סלון מפנק(היה הבעלים של C קלאס שנת 97 שהלכה לעולמה),בתקציב של כ35 אלף שקל(שנתון 97 בערך בשניהן).

לחובת הרובר יש את הציון העלוב שהיא קיבלה במבחני הבטיחות.

למרות שהשניים לא יהיו זולות לאחזקה מי מהן תהיה עדיפה בתחום?(חלפים,טיפולים וכו')

מי עדיפה בתחום הניהוג ותחושת הנהיגה הכללית?

למי לדעתכם לוק יותר יוקרתי ויש לה יותר "נוכחות" על הכביש?(זה דבר שחשוב לו).

גם במשפחתנו הייתה התלבטות בין השניים בעבר אך בסוף החלטנו ללכת על אאודי A4 לכן אינני יכול לחוות דעה ופה אתם נכנסים לתמונה ,את מי אתם הייתם בוחרים ולמה?

בתודה,

בנצי.

פורסם

האומגה עם שישה צילידרים ומנוע יותר גדול, כמו"כ זמינות החלפים והסחירות של הרובר פשוט לא קיימים(וזה לא שהאומגה "מציאה" גדולה באספקטים האלה...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הדבר שהכי מפריע לו וגם לי ברובר זה כפי שאמרתי הציון העלוב במבחני הריסוק,עד כדי כך עלוב שאפילו אקסנט יותר בטוחה ממנה.:shock:

http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=3&id2=1

השאלה היא האם אפשר להסתמך עליהם במאת האחוזים כדי לקבוע האם רכב X הוא בטוח או לא? האם "על פיהם ישק דבר"?

אם מישהו יודע מידע נוסף על מבחני ריסוק נוספים שנערכו למכונית אנא שתפו,כי כרגע הרובר נופלת בגלל סעיף הבטיחות.

פורסם

כשכבר מדובר בשתי המועמדות הנ"ל על מגרעותיהן (וגם מעט יתרונותיהן) אני חושב שעולה לה מועמדת ראויה הרבה יותר והיא הלנצ'יה קאפה. יקרה לאחזקה כמו השתיים האחרות. יש זמינות חלקים במחסני היבואן,אמינות מפתיעה לטובה (יחסית ואם הרכב שמור ומטופל נכון) ועדיפה לטעמי בכל אספקט שהוא (מומלץ במיוחד דגם ה-2.4 ליטר שמאוזן מאד).

ללנצ'יה יש קהל אוהדים,קטן אומנם אך עיקש למדי והסיכוי למכור אותה (כלומר סחירות) ריאלי למדי.

בכל מקרה,בסוג הרכבים הנ"ל חשוב מאד למצוא רכב ששמור וטופל נכון בהיסטוריה מתועדת.

ואשר לבטיחות הרובר ש"מסוכנת"יותר מיונדאי אקסנט,נו טוף... חס וחלילה טפו טפו, אם אני צריך "להשתתף" בתאונה בין רובר 620 ולבין יונדאי אקסנט,שימו אותי בבקשה ברובר....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...