Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יודע שזו המשאבה?לפעמים בזמן נסיעה מהירה או סל"ד גבוהה הוא מוציא זרם של מים.קטן אבל קיים.בעמידה ובנסיעה עירונית הוא פשוט לא מוציא אפילו זרזיף(איזו מילה יפה זו,לא?...).ככה שהמים עוברים דרכו.

אפשר לתקן את זה בעצמי? כמה עולה בערך משאבה?

תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז תקשיב...........

המשאבה מוציאה זרם מים מצינור אחד, שמתפצל מתחת למכסה המנוע לשני השפריצרים, המשאבה היא גולם, היא רק מעבירה מים, אם שפריצר אחד עובד.... מן הסתם המשאבה עובדת, זאת לא משאבה הידראולית בעלת ספיקה משתנה ושני מעגלים שונים.... סתם משאבה פשוטה.

השפריצר סתום חלקית ולכן יוצא "זרזיף"....

מה עשיתי, ואחר כך התברר לי על ידי איציק שיש פילטר יעודי לנושא, אני הרכבתי פילטר דלק בצינור המים של השפריצרים, כשהוא נסתם, אתה הופך אותו ומשפריץ מים וככה הוא מתנקה, מאוד פשוט, לא מצריך עבודה כלשהי...

בכל מקרה, לא יכול להיות ששפריצר אחד עובד ואחד לא בגלל משאבה...

פורסם

עלות המנוע/משאבה לא גבוה ועמדת על כ - 45 ש"ח, לדעתי עליך להחליף את צינורות הפלסטיק השקופים בעלות אפסית ואת השפריצ'רים על גבי מכסה המנוע.

בכל מקרה, אני במקומך, מניסיון, הייתי מחליף את הכל בעלות כוללת של כ - 80 ש"ח גג.

שלומי

קאדילק לימוזין

פולסוואגן פאסאט 2003 טיפטרוניק

פיג'ו 205 GTI 1992 יחיד במינו בארץ

פולריס ריינג'ר 2005

פורסם

תוציא את המשאבה מהמכיל מים ותפעיל אותה לשניה רק לראות אם היא מסתובבת, אם היא עובדת, הכנס אותה למיכל, נתק איפשה שניתן, הכי קרוב שאפשר למשאבה את צינור המים,הפעל שוב את המשאבה ובדוק אם יוצאים מים, אם כן,הבעיה שאיפשהו אצלך משהו סתום.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
עלות המנוע/משאבה לא גבוה ועמדת על כ - 45 ש"ח, לדעתי עליך להחליף את צינורות הפלסטיק השקופים בעלות אפסית ואת השפריצ'רים על גבי מכסה המנוע.

בכל מקרה, אני במקומך, מניסיון, הייתי מחליף את הכל בעלות כוללת של כ - 80 ש"ח גג.

שלומי

אין צורך להכניס אותו להוצאות מיותרות.

יש משאבה אחת ,כמו שארז אמר. הבעייה בדרך.

לפרק ולנקות.

פורסם

אוקיי חן חן ותודה רבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...