Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שזיהיתי נזילה מאזור הברגים המחברים את ראש המנוע החלטתי לבדוק אם זה נובע מכך שהברגים משוחררים ולתדהמתי כל שמונת הברגים היו ממש משוחררים וחיזקתי אותם בעזרת בוקסה,

הבעיה היא שאת אחד הברגים לא הצלחתי לחזק עד הסוף והוא מסתובב "על ריק".

השאלה שלי היא מה יכולה להיות הסיבה לכך שהברגים היו משוחררים? (ואם זה עוזר אז אף אחד לא פתח את הברגים האלו).

ושאלה נוספת,מה עלי לעשות עם הבורג הבעייתי, אני יכול פשוט להחליף אותו? זה קריטי או לא?

תודה מראש.

X20-003D.gif

פורסם

במידה ואתה אכן מדבר על הברגים של ראש המנוע אז כן זה קריטי שבורג אחד מסתובב על ריק,לאומת זאת יכול להיות שאתה טועה ובעצם אתה מתכוון לברגים של מכסה השסתומים ושם זה לא כל כך נורא שחסר בורג.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני מתכוון לברגים שניתן לראות בתמונה המצורפת, אלו שמונת הברגים שנמצאים בחלק עליו נמצא פתח מילוי השמן (איפה שהסמל של יונדאי).

פורסם

אז מה אתם אומרים, יש צורך להחליף / לקפוץ למוסך לבדוק פתרון או שזה לא קריטי?

תודה על התשובות המהירות!

פורסם

שלום,

1.האם מישהו פתח את מכסה השסתומים ?

2.האם בוצע לרכב ראש מנוע ?

3.האם יש נזילת שמן או בורח שמן באיזור המגע של המכסה עם הראש ?

הסבר:

1.במכסה השסתומים מורכבים מספר ברגים שברכבים מסויימים אורכי הברגים שונה,כך שייתכן שלא הרכיבו את הבורג הנכון.

את הברגים יש לסגור עם טורקמטר במומנט סגירה מתאים לפי הוראות היצרן.

2.במקרה שלך מומלץ לפרק את מכסה השסתומים לונקות את שטח המגע בין המכסה לראש,למרוח חומר אטימה לפי המלצות היצרן (RTV) ואז לסגור.

איזה כייף לי :)

פורסם

אהלן,

לשאלותיך אז לא אף אחד לא פתח את המכסה ולא בוצע לרכב ראש מנוע,

לגבי נזילת שמן אז כפי שציינתי ישנה נזילה באזור הברגים.

אתה חושב שצריך ממש לפרק ולהרכיב מחדש את מכסה השסתומים?

כמה להערכתך המחיר של עבודה זו?

תודה.

פורסם

כן , צריך ממש לפרק ולהרכיב.

שתי דקות לפירוק. 4 להרכבה נכונה , כמה שקלים לאטם (במידת הצורך) , ואם אין לך מזל , אז הברזה מחדש של ההברגה במקום בו הבורג מסתובב על ריק.

גש למוסך - שלא תגמור עוד הברגה (לא למוסך בו נגעו באוטו בפעם האחרונה. שלא ישאירו שוב ברגים פתוחים).

פורסם

מישהו כן פירק לך את מכסה השסתומים לצורך עבודה מסויימת (אולי טיימינג).

1. ברכבים מסויימים הברגים של מכסה השסתומים מורכבים עם אטם על ראש הבורג ולפעמים גם עם דבק אבטחה למניעת פתיחה עצמית של הבורג עקב רעידות.

2.שיחליפו לך בכול מקרה את אטם מכסה השסתומים או שימרחו מחדש סיליקון (לפי הוראות היצרן)

בדוק שיבצעו את העבודה כמו שצריך ותשאל את השאלות שרשמתי לך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...