Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמות שמן ומצב פלאגים, (ללא קשר אחד לשני). תמונות מצורפות.

RBRB
שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי 2 שאלות:

1) אתמול נעשה טיפול לרכב, בטיפול הוחלפו הפלאגים. שאלתי היא מה מעיד מצב הפלאגים על המנוע.

2) בנוסף להחלפת הפלאגים, הוחלף גם השמן. נראה לי שהמוסכניק שם יותר מידי שמן, כאשר הוצאתי את המדיד והראתי אותו למוסכניק, הוא אמר ש"זו הכמות המדוייקת שהמנוע צריך".

לדעתי זה יותר מידי, האם זה אכן יותר ממה שצריך? אפשר לנסוע עם כמות כזו או לרוקן את העודפים?

הרכב הוא סוזוקי סוויפט שנת 90, 1000 סמ"ק בעל 3 צילינדרים.

2222.jpg

תמונה1.jpg

תמונה1234.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם המוסכניק שלי (לשעבר) היה שופך שמן "בכמות המתאימה" ואז הייתי מגיע הביתה ומגלה שהוא שם חצי ליטר יותר מדי...

הכנסת מזרק עם צינורית דרך צינור מדיד השמן ושאיבת הכמות המיותרת היתה פותרת את הבעייה.

עודף שמן עלול לגרום לפריצת מחזירי שמן.

לפני שאתה מתחיל בשאיבות, וודא באמת כי מפלס השמן הוא מעל המקסימום כאשר הרכב עומד על משטח ישר ומאוזן ומנועו מדומם יותר מחצי שעה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מצב הפלגים המנוע שלך מצויין :wink:

מבחינת השמן עיקרונית המקסימום זה החור השני מלמטה אם עובר אותו בטיפה זה לא נורא המנוע יעשן אותם :wink: ויגמר העניין לא יקרה שום נזק מקסימום תראה קצת עשן מאחוריך חחח :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עודף שמן עלול לגרום לפריצת מחזירי שמן.

תאוריה מעניינת...

בכל מקרה יש לך בערך חצי ליטר שמן יותר ממה שצריך. ההמלצה שלי להוציא את העודף.

אגב ברוב המכוניות היפניות כל סנטימטר על מדיד השמן פירושו ליטר אחד של שמן (לטוב או לרע)

אה... עוד משהו, זאהר צודק המנוע שלך עובד יופי לפי הפלגים.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...