Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר ראשון באמת חבל שבערים גדולות כמו כפר סבא, רעננה והרצליה אין וטרינר כונן למקרים כאלו ואחרים. קשה לי להאמין שאין תקציב לזה. חבל על החיות שנפגעות בלילה.

אלו לא ערים כאלו גדולות, ורעננה ממש קטנה...

חוץ מזה שברעננה המוקד העירוני דואג לדברים האלו לפי מה שאני זוכר

(חבר שלי ואני ראינו כלב שנדרס ונשאר בחיים, אז הזזנו אותו למדרכה והתקשרו מאיזה חנות ליד למוקד העירוני - והם הגיעו ולקחו אותו לטיפול)

אולי זה פועל ככה גם בכפ"ס/הרצליה

וואלק אתתתתה

פורסם

דווקא לי עיריית רעננה לא עשתה בעיות פעמיים השנה

פעם אחת ליד הבית שלי היה משפחה של קיפודים ועוד פעם באיזור הפארק היה גור חתולים פצוע

ודוד שלי שהוא וטרינר ברעננה טיפל בחינם בחתולה שחבר שלי מצא

וזה גם מקום של דוד מהצד השני במפשחה שלנו (אין לי מושג כלום על מכירים וכ'ו)

http://www.ybay.co.il/details.aspx?cat_id=8&sub_id=694&ad_id=33081&source=true

פורסם

צר לי להשבית את השמחה (או העצב במקרה זה), אבל עם כל הצער על בעלי החיים, אין שום הצדקה שרשות מקומית או כל גוף ציבורי אחר יממן את עלות הטיפול הרפואי בחיות.

אני יודע שזה נשמע אכזרי, אבל לא מתקצבים מספיק את הרפואה לבני אדם, אז אתם רוצים שיממנו רפואה לחיות? ונניח שימצא המממן לטפל בעטלף מצונן או בכלב דרוס, איך זה יראה מבחינה ציבורית להוציא 50000 ש"ח על בדיקה-צילום-הרדמה-ניתוח-משתלים-תחבושןת-תרופות-אשפוז-שיקום-מעקב רפואי של כלב רחוב, כשיש זקנים בלי כסף להסקה, או ילדים בלי סנדביץ' לבי"ס, או חולי סרטן ללא תרופה להארכת חייהם? אני מנחש שראש הרשות הראשון שיעשה את זה ימצא את עצמו מהר מאוד בלשכת האבטלה.

התמונה אגב, באמת יפה מאוד.

נמרוד

פורסם
צר לי להשבית את השמחה (או העצב במקרה זה), אבל עם כל הצער על בעלי החיים, אין שום הצדקה שרשות מקומית או כל גוף ציבורי אחר יממן את עלות הטיפול הרפואי בחיות.

אני יודע שזה נשמע אכזרי, אבל לא מתקצבים מספיק את הרפואה לבני אדם, אז אתם רוצים שיממנו רפואה לחיות? ונניח שימצא המממן לטפל בעטלף מצונן או בכלב דרוס, איך זה יראה מבחינה ציבורית להוציא 50000 ש"ח על בדיקה-צילום-הרדמה-ניתוח-משתלים-תחבושןת-תרופות-אשפוז-שיקום-מעקב רפואי של כלב רחוב, כשיש זקנים בלי כסף להסקה, או ילדים בלי סנדביץ' לבי"ס, או חולי סרטן ללא תרופה להארכת חייהם? אני מנחש שראש הרשות הראשון שיעשה את זה ימצא את עצמו מהר מאוד בלשכת האבטלה.

התמונה אגב, באמת יפה מאוד.

נמרוד

לפי אותו הגיון אין שום טעם בכל סעד לחיות, כי לעולם יהיו אנשים שלא מקבלים מספיק טיפול.

השאלה היא איפה אתה מותח את הגבול, וזה כבר ענין סובייקטיבי.

להעמיד יום התרמה של ערוץ 2 לחבורה של ילדים מסכנים מביא רייטינג ותרומות, מצד שני בע"ח חולים לא פופולאריים כמו שרית חדד שרה לילד חולה סרטן, כך שבסופו של יום סיכוי סביר שיהיה קל יותר לגייס כסף לאדם חולה מאשר לכלב, שאת זעקתו בכל מקרה אף אחד לא ישמיע.

שוב, שתי נקודות השקפה על אותו מצב.

אני, כאמור, משתייך לאסכולה השניה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

קודם כל בגדול אני מסכים עם נמרוד,אבל עקב העובדה שבכל עיר יש כמה וטרינרים ,שלא יכולים לעזור לבני אדם כי הם וטרינרים .אפשר בקלות ליצור מערך מיתנדבים שיעזור לחיות במצוקה.

השאלה היא אם הם רוצים התנדב.....

לגבי העטלף הזה ,קצת קשה לקבוע ,אבל נראה לי שגופו קטן מאגרוף ,לכן כנראה שהוא עטלף חרקים .

מה שאומר שהוא אמור לישון עכשיו באיזו מערה או חורבה ולקום בקיץ.

מכיוון שאין לו מזון עכשיו ומאוד קר לו ,ולוקח לו המון זמן לחזור לקצב דם של חיים ,כנראה שהוא מאוד חלש ובגלל זה התקשה לזוז.

יכול להיות שהמעבר עלץ אחר הציל אותו ,כי הוא קיבל קצת זמן לפני שימצא אותו חתול אחר ,כדי אולי לאכול או אולי לחזור למערתו.

אולי הצלת אותו

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...