Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי משהו נגד צרפתיות, בעיקר באיכות החומרים ואיכות הבניה, פשוט לא זה.. (שמעו, אני לא אומר שהם על הפנים כן? אחרי הכל, לכו תתווכחו עם מישהו ש407 לא מאובזרת מספיק.. P: )

אבל בכלליות לא אהבתי אותן, וגם אני לא רוצה אוטו אגרסיבי מדיי, אני לא הולך להשליט טרור ברחובות או משהו, סה"כ מחפש אוטו עם אופי.

היאריס T היא דווקא לא רעה בכלל, אוטו נחמד לנהיגה ממה שיצא לי וזריז למדיי, אבל המראה, וכל הזאנר של הסופר קומפקטיות, גם, לא זה..

בעיקרון אם מנסים לקלוע משהו אחר חוץ מהגרמניות שרשמתי, חיפשתי גם אקורד קופה, הבעיה שלא מצאתי אפילו אחת ידנית...

אפשר תמונה של ה320? מעניין לראות את המצב שלה, בכל אופן נשמע שמצאת מציאה, מחיר כזה, ונשמע שאתה יודע להבחין ברכב במצב מכאני טוב, מציאה ללא ספק ^^

האמת שבשיל BMW הם יתנו לי להתגמש קצת בשנתון, אבל הרעיון הכללי הוא כמובן לא רק השנתון, אלא גם הק"מ והידים שעברו עליה

ועדיין, אני דיי להוט להשיג את האודי A3 1.8T 150 כ"ס.. לבנתיים אני מחכה, בין כה וכו לפני סוף השבוע הנוכחי אני לא ממש יכול לדעת בוודאות אם אנחנו קונים בסוף או לא. (למרות שוואלה, הסיאט גם כן מתחילה קצת להדליק אותי, חוץ מהעובדה ששמעתי על בעיות עם ההיגוי שלה)

פורסם

אני מאוד מבסוט מהמכונית שלי.

אבל בדיעבד, אני לא בטוח שעשיתי את הבחירה הנכונה.

אם היום הייתי צריך שוב פעם לבחור, הייתי בודק טוב טוב את האופציה של איזו הוט-האצ' במקום הבימר הנפלאה שלי.

אז חשוב שתהיה סגור. כי להוציא סכום כזה ולהתחרט זה בעסה לאללה.

כמו כן קח בחשבון מחירי ביטוח מטורפים (הבנתי שגם באודי המחרים גבוהים). אצלי רצו באיזור ה8000 ש"ח לנהג בן 21 ללא הרשעות.

בכל מקרה אני אשמח להשוויץ בנסיכה הבאוורית שלי.

* התמונות נמחקו, אל תעלה לפורום תמונות ענקיות בצורה שמעוותת את כל הדף. או שתעלה אותם בתור קבצים שמצורפים להודעה ואז אין בעיה עם גודל התמונה, או שתעלה אותם בצורה שהעלת, אבל עד 800 על 600.*

פורסם

כנראה ייקחו לי אותו דבר.. אפילו שאני שנה פחות :\

יקר! אבל תכלס העובדה שהבימר בעלת מנוע של יותר מ2.0 ליטר גם מייקר את הביטוח, לא?

אבל בקטנה.. בקיצור, סיאט, או אודי. השאלה אם באמת יש הבדל ביניהן חוץ מהצורה והאיבזור?

פורסם

מיאטה NA שנת 98 ותשכח כל מה שידעת עד היום. נקודה.

אופציה נוספת - טויוטה mr2 שנת 2001 (נמכרות לצערי מתחת למחירון) משהו בסביבות ה- 80.

למיטב זכרוני יש אקזמפלר שמור ביותר של איתן כסיף שהוצע למכירה לפני זמן קצר. שווה לבדוק.

עידן

מיאטה 2005 NB אדומה. כן אדומה.

---

פורסם

אם קשה לי למצוא A3, אני בספק שיהיה לי כך כך קל למצוא מיאטה 98, אבל בלי שום קשר, אני לא הכי אוהב את הmx5.. לא יודע למה.

מה שכן, MR2 זה אוטו שבאמת לא חשבתי עליו, עכשו בדקתי טיפה פה ושם, הוא ממש מוצא חן בעיני, הבעיה שאם המיאטה במצב טוב נדירה, אני לא רוצה לדעת כמה הרכב הזה יהיה קשה למצוא, כשבקושי קונים אותו בארץ. :\

• תוכן חדש...