Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל בלם ביג' יומו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סבבה אם רפידות של ראמסה באות לך טוב אז לבריאות

אני שמעתי עליהם רק רע רעשים אוכלות צלחות ומה לא.....

שמועות תשאיר אצל רס"ן שמועתי.

הרמסה מבחינת עלות מול תועלת הן מעולות - והן גם עוצרות מעולה.

הבעיה היא שבחלק מסויים מהרכבים הן מרעישות... בחלק אחר ממש לא (המידע לא מבוסס על שמועות אלא על ניסיון).

אבל סבבה 250 זה באמת מחיר זול...(אצל הVAGים 200 שקל זה רק זוג צלחות אבל אני מדבר משהו מאיכות סבבה ולא סוג ז'

החיים הם לא רק VAG.

צלחות אחוריות למאזדה תוצרת המזרח +רפידות תוצרת ספרד 180 כולל מע"מ

באחריות שלא מרעיש.

לידיעה בלבד, של מי הרפידות ושל מי הצלחות ?

אני יסתפק במשהו סיני סבבה
אין פה הרבה במה "להסתפק".

מתוך ניסיון עם מאות סטים של צלחות בלם סיניות שעברו תחת ידיי ונמכרו למוסכים, אפשר לספור על יד אחת את כמות הסטים שחזרו להחלפה ! המחיר, מיותר לציין, שווה לכל נפש.

אני משתמש בצלחות סיניות (גם ברכב שלי וגם ברכבים אחרים) זה תקופה ארוכה מאוד. הן שורדות יפה מאוד ולא רחוקות שנות אור באיכותן מצלחות יקרות יותר.

ברכב שלי החלפתי ברקסים בשבוע שעבר לאחר 30,000 ק"מ - רק הקדמיים דרשו החלפה. האחוריים (סט צלחות סיני ורפידות של רמסה) במצב טוב ואילו הקדמיים (גם כן סיניים ורפידות של רמסה) היו כבר לקראת הסוף (סביבות כ 2 מ"מ "בשר" נותר עליהן). מאחר והמחיר של הצלחות החדשות הוא זול, לא חרטתי את הקודמות ושמתי חדשות במקומן....

אין ספק שלאחר 30K קמ היתה עליהן "מדרגה" בשפתיים הקיצוניות של הצלחת, אך למיטב ניסיוני היה ניתן לחרוט אותן פעם אחת לפחות.

החיסרון העיקרי עם ה"רמסה" אצלי ברכב הוא שהן מרעישות מייד כשהן מתחממות - וזה קורה רק בברקסים הקדמיים, מאחורה שקט. איכות הבלימה היתה טובה מאוד ומדד השחיקה טוב גם כן (ברכבים קלים יותר עם גיר רגיל, הן יכולות להחזיק גם כפול מ 30K קמ). מתוך ניסיון, הרמסה לא מרעישות בכל מכונית אלא רק בדגמים מסויימים.

מאחר וכבר הגיע הזמן להחליף ברקסים ניצלתי את ההזדמנות "לשדרג" את הרפידות של רמסה לרפידות שקטות יותר ולכן הלכתי על רפידות יפאניות יקרות יותר של "קאשימה" (כ 140 שח לסט, שזה בדיוק כפול ממה שעולה הרמסה)... עכשיו לפחות הברקסים שקטים לחלוטין :-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

U מי פתח את השירשור?(בסתם אני יודע.) :roll:

הצלחות תוצרת סין.

הרפידות אנגליה samko , או ספרד.

המחיר 180 כולל.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

טוב , אחרי כל השטויות .

אני ממליץ על בית מלאכה טוב של ניסים מסה ברחוב סלמה בת"א.

שם אפשר להשיג כל מה שקשור לבלמים במחיר מצחיק יחסית והעבודה מעולה

זה אני אומר מתוך נסיון אישי גם אני מרכיב לבד אצלי ברנו קדימה ואחורה.

פורסם

אני באמת התכוונתי ועדיין מתכוון ללכת על צלחות ורפידות תוצרת סין ואני בטוח שלא יהיו בעיות.

עבודה אני עושה לבד.

מקווה שיום שישי יהיה יום יפה ואני יוכל לעשות ת'עבודה.

• תוכן חדש...