Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חשמל מוזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב אז שמתי ספריי מגעים- לא עזר בכלום

השאלה היא מאיפה אני מושך את המינוס ולאן (גוף הרכב?)

בבדיקה כאשר אני מפרק את נורת האיתות האחורית האיתות עובד מהר יותר (ממש מתקתק כמו מטורף) אך המנורות בלחיצה על הבלם עושות רושם שהל תקין

הקיצר סלט

דני אשמח אם תוכל לתת לי סדר פעולות שאוכל לבדוק מאיפה הביעה ז"א מה מקצר- איזה בית נורה

תודה

עקרונית , אתה צריך לאתר בתקע-שקע את החוט של הארקה, בעזרת מנורה ביקורת, כאשר אתה בטוח באיתורו, אתה יכול כצעד ראשון , לקחת חוט חיצוני ולגשר נקודה זו עם הארקה, להפעיל את התאורות השונות ולראות אם הכל תקין, במקרה וכן , נסה להדק את המגעים ולפי הצורך תוסיף גיבוי להארקה. במקרה וזה נראה לך קשה, בלי בושה, גש לחשמלאי., אם אתה זקוק להבהרות ל-DIY המשך בשירשור ונענה לך.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

בבדיקה כאשר אני מפרק את נורת האיתות האחורית האיתות עובד מהר יותר (ממש מתקתק כמו מטורף)

ככה זה תמיד...

זה נותן לך הנהג אינדיקציה מתי אחת מנורות האיתות שרופות. (או במקרה שלך מנותקת)

ברכב אמריקאי (כאשר יש נורת איתות שרופה) כשאתה מפעיל איתות החיווי בלוח השעונים נדלק קבוע.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אשמח לקבל הוראות עשה במו עצמך...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עברו כמה ימים- אני עדיין מחכה לתגובה כיצד לבצע בדיקה למנורות כדי לדעת מהו המינוס? איך מבצעים בדיקה בעזרת נורת ביקורת?

שמח תמיד ללמוד.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

עדיין מחכה לתשובה?

כיצד אני בודק את המינוס? או כיצד אני מוצא אותו בכלל?

תמיד שמח ללמוד

פורסם
אשמח לקבל הוראות עשה במו עצמך...
מצטער לא הייתי מספר ימים בפורום ,אחזור לענות הלילה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...