Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה ליאון טורבו ברעננה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצוב לשמוע. משתתף בצערך.

זה ממש נשמע כמו גניבה מתוכננת, הגנבים ידעו מה הם מחפשים - לאון טורבו. מקווה שהרכב ימצא.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משתתף בצערך :(

באמת לא נעים .. הרגשה לא טובה במיוחד.. מזכיר לי עוד בשנת 97 שנגנב לאבא שלי הונדה שפיץ אוטומטית שקנה כחודש ימים לפני.. מהחניה שלנו צריך מיומנות רצינית כדי לצאת (החניה במקום מאוד צר ומסובך) וצריך רוורס 3 פעמים בגלל עמודים .. ובכל זאת.. לא שמענו כלום ... באנו בבוקר, זכוכיות על הרצפה.

מקווה שבביטוח יטפלו בך כראוי ושתקנה לך אהבה חדשה, למרות שאת הישנה לא שוכחים אפעם..

פורסם

משתתף בצערך! מקווה שהאוטו יימצא בקרוב!

קצת מפחיד לחשוב על כל הקטע הזה שהם עשו עליך מעקב...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

דבר ראשון אוזי - תנחומיי על המכונית

עכשיו תשמע, זה הולך להישמע מאוד גזעני, אבל - יש לך עבודות שמבוצעות על ידי "בני דודים" כלשהם ליד הבית?

ליד הבניין שלי שופצה דירה לפני כמה חודשים על ידי כמה מהם, ובאחד הלילות פרצו למישהי שגרה קומה מתחת לדירה, גנבו לה את המפתחות לאוטו - ואת האוטו (וזאת בסך הכל הייתה סופר לנסר ישנה ועלובה)

לא בטוח שהם חשקו דווקא בלאון שלך, יתכן שהם ראו שאתה גר לבד, מצאו פרצה - וניצלו אותה...

(ככה העלימו לי גם את האופניים פעם :roll:)

לסיכום - קח בקלות ותזכור להחביא את המפתחות בעתיד.

וואלק אתתתתה

פורסם

לא,חשבתי על עניין בני הדודים,לא נעשו שיפוצים ואין לנו גנן,זהו בית קרקע,כך שדי קל להיכנס מבלי שהשכנים ישמעו,לא נשבר כלום הוא הצליח לפתוח תריס עם סוגר וחלון שהיה סגור עם נעילה דיי פשוטה

הוא גם דאג לסגור אחריו יפה מבלי להשאיר עקבות.

הבית שייך להורי ואני גר אצלם כרגע,הם נסעו ליומיים לאילת ולכן אני בטוח שנעשה מעקב ארוך על הרגליי הדיירים בבית

האורות דלקו,הכול היה נעול,אנחנו מקפידים מאוד,ואפילו הטלוויזיה דלקה בסלון,ובדיוק בחלון מאחוריה נכנסו.

לכן....ידעו בדיוק כמה זמן יש ומי בבית.

ממה שהבנתי ומשמועות,מדובר בצוות של גבר ואישה כאשר האישה שומרת מחוץ לבית,מה שנראה כפחות מחשיד.

וגם הרבה פחות מחשיד כאשר גבר ואישה נוסעים ביחד.

אני רוצה את הרכב חזרה,יש לי קצת קשרים (עם משטרה וחברות ביטוח) ומסתבר שזהו פשע מאורגן.

רכבים מרעננה הולכים ישירות לקלקיליה,שם ישנו מאגר רכבים גדול,ישנם מוסכים שקונים חלפים משם לפי ביקוש ודרכם אפשר למצוא את הרכב.

ישנו הסיכוי שאקבל טלפון מהגנבים עצמם תוך זמן קצר עם בקשה לכסף תמורת הרכב.

אני יעדכן.

פורסם

מצטער לשמוע .

בכול מקרה אל תסכן את עצמך אם ירצו לעשות איתך עיסקת כסף תמורת אוטו חזרה.

מלפני כמה שנים גבנו לנו סוזוקי בלנו ,הגנב נכנס לעבודה של אבא שלי לקח תמפתחות ונסע.

הוא גם לקח את הפלאפון איתו ,הוא התקשר אחרי כמה ימים ורצה לעשות עסקה עם אבא שלי.

העסקה הייתה שהוא נותן לו איזה 1000 ומשהו שקל תמורת האוטו ,אבא שלי קנה את העסקה נסע עד לרהט בדרום ולבסוף בגלל שהייתה משטרה הוא לא הגיע .

גם אם הוא היה מגיע לא נראה לי שזה היה נגמר בטוב.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

אתה צודק בהחלט....אבל...

אולי חלק ממכם לא יודעים,אבל ישנם אנשים ספציפיים בחברות ביטוח גדולות שעושים את הדברים הללו על בסיס יומי בתוקף תפקידם כחוקרים,ועל מנת לחסוך לחברת הביטוח.

כמו שאמרתי,לא מדובר בגניבה בשוגג,אלא בפשע מאורגן ומתוחכם.

אותו אדם שכבר יצרתי איתו קשר בעקיפין,מחזיק בקשרים עם אנשים שנמצאים בתוך השטחים

שמשמשים כשטינקרים,יש עמלה ודמי שירות....הכול ידוע כבר.

אין עניין לתפוס את הגנבים,לחברות הביטוח יש עניין לשלם לגנב סכום מסויים ולהחזיר את הרכב ללקוח

ובכך לחסוך המון כסף לחברת הביטוח.

שיטת החלפת הרכב והכסף נעשית בצורה כזאת שאם משטרה מעורבת או כל גורם חיצוני,שום דבר לא יקרה.

יש שיטה שאותה אינני יודע,רק נאמר לי שאם יצרו איתי קשר,עליי להתקשר לאותו חוקר בחברת הביטוח

והוא יעשה את ההחלפה בשבילי.

מדהים......עצוב....ובאותה מידה מעודד.

פורסם

OZZY, משהו לא מובן לי...

גם במקרה שלך, וגם במקרים נוספים ששמעתי בעבר, אנשים מתעקשים לעשות הכל כדי לקבל את רכבם חזרה!...

הרי סביר להניח שכל הזמן הזה שהרכב אצל הגנב הוא עובר התעללות, חיים קשים, ומי יודע מה עוד עובר הרכב בדרך לשטחים (דרך יערות, דרכי עפר לא נגישות, שבילי בריחה וכו'...)

מה גם שבזמן הניסיון למצוא את האיתוראן המושתל, קורעים את הרכב גם מבפנים (דשבורד,שטיחים מתחת לכסא...).

אותי היה מתסכל לחזור לנהוג ברכב שאני לא יודע מה נעשה בו בכמה ימים האלה שהוא היה "גנוב".

אני יודע שקבלת הכסף מביטוח לא יכולה להחזיר באותו סכום את מה שנאבד, אבל בכל זאת?!...:roll:

אמיר.

פורסם
OZZY, משהו לא מובן לי...

גם במקרה שלך, וגם במקרים נוספים ששמעתי בעבר, אנשים מתעקשים לעשות הכל כדי לקבל את רכבם חזרה!...

הרי סביר להניח שכל הזמן הזה שהרכב אצל הגנב הוא עובר התעללות, חיים קשים, ומי יודע מה עוד עובר הרכב בדרך לשטחים (דרך יערות, דרכי עפר לא נגישות, שבילי בריחה וכו'...)

מה גם שבזמן הניסיון למצוא את האיתוראן המושתל, קורעים את הרכב גם מבפנים (דשבורד,שטיחים מתחת לכסא...).

אותי היה מתסכל לחזור לנהוג ברכב שאני לא יודע מה נעשה בו בכמה ימים האלה שהוא היה "גנוב".

אני יודע שקבלת הכסף מביטוח לא יכולה להחזיר באותו סכום את מה שנאבד, אבל בכל זאת?!...:roll:

אמיר.

אמיר, בן אדם צריך את האוטו למחר בבוקר, לא לכולם יש זמן למשחקים.

פורסם

משתתף בצערך...מכל הלב :cry:

מזכיר לי קצת את האפיזודה מ"עקיצה ב-60 שניות",כאשר קייג' וג'ולי (אמרת גבר ואישה?) גונבים את הדיאבלו..

מקווה מאוד שתמצאה את רכבך במהרה,ושלא ייצא לך להיפגש עם הגנבים פנים מול פנים...כי מניסיוני,אתה תהיה המום עד כמה הבן-**** היה מקורב אליך,ואז תבין מאיפה לו כל המידע לגבי הלו"ז שלך ו"חלונות" למיניהם.

ועכשיו,בלי ייסורי מצפון,שב,תירגע,פתח את ספר טלפונים שלך בסלולרי,ותחשוב על אחד-אחד שמופיע אצלך...שכח את המילים: "להההה...","לא הגיוני...","לא יכול להיות"...אם אתה חושד במישהו,אל תהסס לשוחח איתו,ובדרך אגב תיגע בנושא הגניבה,ותראה את התגובה שלו...בקיצור,סמוך על האינסטינקטים שלך ושיהיה בהצלחה.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
זה הולך להישמע מאוד גזעני, אבל - יש לך עבודות שמבוצעות על ידי "בני דודים" כלשהם ליד הבית?

זה לא נשמע גזעני. זה גזעני.

כל גנן לא יהודי הוא גנב ? כל גנן יהודי הוא כן צדיק ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

משתתף בצערך - רק להבא - לכולם - שווה למוד משהו

לא משאירים מפתח של חביתוש על השולחן באמצע החיים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...