Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה ליאון טורבו ברעננה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי איכן לרשום את ההודעה.

אני מניח שכאן זה בסדר.

ריכבי נגנב בשעה 3:15 לפנות בוקר של יום חמישי.

הרכב הוא סיאט ליאון טורבו 4 צהובה מהדגמים הראשונים שהגיעו.

למעוניינים הגניבה היתה מתוכננת עד לפרט האחרון,הבית נפרץ והמפתחות נלקחו מתוך הבית

לגנבים היה חלון זמן של 30 דקות בערך,אני הייתי בבית עד שעה 3:10 ויצאתי להחזיר את החברה הביתה עם רכב הליסינג שברשותי, חזרתי לאחר 35 דקות,והרי זה פלא...רכב פלוס 2 פלאפונים.

כל היודע פרטים,ראה,שמע.

אשמח אם ייצור איתי קשר.

מספר רישוי 56-330-36

סימן ההיכר היחידי הוא שהיא אחת הצהובות היחידות בארץ אם לא היחידה שנראית סטנדרטית לחלוטין

הצורה הראשונה של הליאון 4 שיצאה,ללא כל תוספות הצבע ועם חישוקים מקוריים.

הדבר היחיד ששונה חיצונית הוא אורות בלמים LED ולא רגילות,אפשר להבדיל בקלות בהבדל.

ואורות מקדימה הוחלפו לסוג החדש הנותן גוון אור לבן במיוחד.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תפרסם מספר רישוי או סימן היכר שמבדיל בינה לבין לאון אחרות.

מקווה שתמצא ללא נזק בקרוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא נעים להגיד רז, אבל רכבים כאלו לא גונב ערס שכונתי...רכב כזה מזמין איזה בן דוד ואחרי 40 דקות הוא כבר אצלו...ככה שסיכוי למצוא ? רק אם אתה עושה מילואים ברצועה !

פורסם

ozzy, מצטער לשמוע :neutral:

מדהים איזו השקעה ותכנון השקיעו בגניבה הזאת. אין ספק שזאת הזמנה מיוחדת.

יכול להיות שממש למדו אותך ואת היציאה שלך בשעת לילה מאוחרת או שאולי התכוונו לפרוץ כשאתה בבית והקלת עליהם במקרה...בכל מקרה, קטע פסיכי.

ניר

פורסם

האמת היא שזה ממש מדהים אותי מחדש וגם מפחיד במידה מסויימת.

הם לא יכלו לקחת את הרכב כשאני בבית,כי רכב העבודה חוסם את הליאון,לכן חיכו שאלך וכך תהיה להם

יציאה בטוחה.

אני גם בטוח שזה תוכנן מספר ימים מראש,לילה לפני בדיוק אותו הדבר,יצאתי באותה שעה,רק שמפתחות הליאון היו איתי ברכב העבודה,אתמול בצהריים הוצאתי את המפתח.איך הם ידעו?

אין לי מושג.

אנחנו בדרך כלל מחביאים מפתחות במגירות על מנת ליצור קושי,כי גנב שכזה נכנס ללא זמן לבזבז

רק המפתחות של הליאון היו מונחות על השולחן,ופלאפונים,הסלון היה עמוס בדברי ערך,כנראה שזה לא מה שעניין אותם בכלל,אני גם סבור שהטלפונים נגנבו על מנת לעכב אותי בניסיונות חיוג למשטרה,שכן הם ידעו שאני צריך לחזור תוך כמה דקות.

אבל לחשוב שבוצע עליך מעקב.....לא משנה מה עשיתי לא נכון באותו לילה,זה היה צריך לקרות מתישהו

אם זו הזמנה מיוחדת.

באותה שכונה שלי,הרכב שלי הוא כבר הרביעי בכמה חודשים האחרונים,בדיוק באותה דרך נלקחו מכאן מכוניות,רובן רכבי ליסינג,הייתי צריך להיות זהיר יותר.

אני בטוח שהליאון לא תשמש לחלפים,שכן הרכב לא נפוץ,וצבעו יוצר תשומת לב.

אם יש בעיה בטחונית במדינת ישראל,זו ללא ספק אחת מהן. אם השטחים היו סגורים למעבר בלילות

מספר הגניבות היה קטן משמעותית.

למשטרה אין עניין לחפש רכבים גנובים משום שיש חברות ביטוח,וקו המחשבה הזה הוא עצוב מהשורש.

פורסם

בע. אם חס וחלילה יקרה מקרה דומה ללאון שלי :|

אני לא רוצה לחשוב על זה באמת.(טפו טפו טפו)

(ד"א אני אישית ראיתי 2 צהובות באיזור הצפון, לי יש אדומה).

משתתף בצערך.

s80 T6 . C5 . leon Turbo

פורסם
לא נעים להגיד רז, אבל רכבים כאלו לא גונב ערס שכונתי...רכב כזה מזמין איזה בן דוד ואחרי 40 דקות הוא כבר אצלו...ככה שסיכוי למצוא ? רק אם אתה עושה מילואים ברצועה !

צר לי לאכזב אותך, אבל לא רק בני דודינו גונבים, לא חסרים "אחים" שגם גונבים.

מצער לשמוע, אכן נשמע שזה תוכנן בקפידה, זה מפחיד.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

זה כל פעם מפליא אותי מחדש!

השיטה הזאת מוכרת גם אצלינו פה בצפון גניבת רכב בלבד למרות שפורצים לבית.

או ריסוס בגז מדמיע את הבעלים וגניבת הרכב או פריצה לבית כאשר הבעלים משותק.

איך הם פרצו הביתה?

• תוכן חדש...