Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 605 3.0 92'

318m
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לקנות פיז'ו 605 92' יד ראשונה 65000 ק"מ! הרכב יבוא אישי מנוע 3.0 ליטר

מזקן וכל המערכות ברכב עובדות.

האם הרכב נחשב לאמין בצורה בסיסית?

מישהו יודע על תקלות ספציפיות?

מהי צריכת דלק?

חשוב:אני לא הולך "לקרוע" אותו אלא לנסוע אתו מעט ק"מ

תודה מראש :smile:

חבר,אתה חופר

פורסם

האוטו האחרון של סבא שלי היה 605 הוא החזיק בו בסוף שנות ה90.

אם זכרוני לא מטעה אותי מלבד בעיות חשמל (והרבה מהם; חלונות, סאן-רוף, איתות, מכוונים, וישרים בקיצור כל מה שיכול להתקלקל והוא חשמלי, קטן ומעצבן - התקלקל) לא היו בעיות מנוע, גיר או מכניות אחרות. בכל מקרה אני קצת סקפטי בנוגע ל65K וזה שווה בדיקה יותר מעמיקה. למרות הקילומאראג' הנמוך, לכאורה, הרכב לא צעיר ויש בסיס להאמין שקיים בלאי מהותי בכל חלקי הגומי - רצועות/צינורות וכדומה.

צריכת דלק? אוטו גדול, כבד ועם מנוע לא מצומק לא יהיה חסכוני. נתונים ספציפים אני לא זוכר אבל גם במחירי הדלק של 96/7 הוא היה יקר להחזקה.

נקודה חשובה, עלויות הטיפולים והחלפים ברכב זה היו כמו של הדיסקברי (של NASA לא של לנד-רובר).

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

הרכב יקר לאחזקה , וכולל חלקים שבשנים האלו כמעט יחודיים אליו.

המנוע הוא המנוע 12 שסטומים וגיר טיפש למדי , ככה שחסכוני הוא לא יהיה ובטח לא זול לטיפול ( הגיר )

מה שכן , אחד הרכבים המפנקים שאפשר לקנות בכזה מחיר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

התמורה לכסף בהחלט מרשימה.עם זאת יש לזכור שצריכת הדלק לא תהיה נמוכה . רכב כזה-בדומה לאלפא 164 או לרובר סטרלינג ,לא נהנה משלל חלקים תחליפיים -ורק קומץ מוסכים מוכן לטפל בו.השיקול של עלויות מול תועלת צריך להנחות אותך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

פותח השירשור , אני לא רוצה לבאס אותך כי אתה בראש שמצאת מציאה בגלל שזה רכב שכמעט ולא נסע.

אבל אל תחשוב שקילומטראז נמוך זה דבר הכי טוב בעולם. המון רכבים עם קילומטראז נמוך הם רכבים שעמדו המון זמן או כמעט ולא נסעו ויש מצב גדול שיש איזה הזנחה של הרכב מצד בעליו.

הזנחה שיכולה לגרום לך פתאום להחליף המון דברים באוטו כי הם לא קיבלו תשומת לב מצד הבעלים.

אבל אני ממליץ לך בכל זאת ללכת על האוטו הזה, כי כזה אוטו גדול ומפנק במחיר אטרקטיבי מאוד יחסית לשוק.

זאת דעתי האישית בכל אופן.

יוגב

פורסם

המצב החיצוני והפנימי מצוין,כל מערכות החשמל עובדות,לגבי המנוע אני אמור לקחת את האוטו לבדיקה,לגבי המחיר-9000 גמיש

חבר,אתה חופר

פורסם

8-9 אלף ש"ח זה גם כסף. אישית הייתי לוקח את הרכב לבדיקה ואם הכל בסדר, קונה בלי לחשוב פעמיים.

הוצאות דלק יהיו יקרות, אבל אמרת שלא תסע בו הרבה אז אני מאמין שתסתדר.

אל תשכח לעדכן מה קרה בסוף...

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...