Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כשניסיתי לפתוח את אחד הברגים הקדמיים שמחזיקים את המסילות של הכסא לרצפה הבורג נפתח ואז בשלב מסויים הוא מתחיל לעינעל למרות שאני מסובב לכיוון הפתיחה והוא כבר חצי בחוץ...

מישהו יכול להסביר לי איך פותחים את הבורג הזה חשבתי אולי יש איזשהו מנגנון שמונה מהבורג להיפתח

לאחר שהוא משתחרר תודה למשיבים!!

פורסם

סיבבת את הבורג וזה בסדר גמור.

אולי האום שאליו היה מחובר הבורג היה מרותך ופשוט הוא השתחרר מלמטה.

תנסה לראות אם אתה יכול להכניס עוד מפתח ולתפוס את האום.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

קודם כל נתחיל בזה שהדבר היחיד שיש אליו גישה זה ראש הבורג ולכן לדעתי הבורג נכנס ישירות לרצפה ואין אפשרות לראות אם יש מהצד השני משהו כי הוא נכנס לרצפה (ניסיתי להסתכל מתחת לאוטו יש רק פח)

וגם אם הייתה מוטרה והיא הייתה משתחררת אז או שהבורג היה משתחרר או שהיה מסתובב על ריק וכמו שכבר אמרתי אין מוטרה המוטרה היא למעשה הרצפה

דבר שני כמובן ששימנתי את הבורג וכמו שאמרתי הוא נפתח אך לאחר זמן מסויים הוא מגיע לשלב שהוא ננעל שוב למרות שהוא כבר חצי בחוץ ואני מסובב לכיוון הפתיחה יש למישהו עוד רעיונות?

הוספתי תמונה

http://uploaded.fresh.co.il/2005/10/28/38089040.gif

לאחר שהבורג מגיע למקום כלשהו הוא מתחיל להיסגר לא להיתקע אלה להיסגר למרות שזהו כיוון הפתיחה

אני מקווה שהכל מובן

• תוכן חדש...