Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז יש לי מונובלוק מסוג MAGNAT PHANTOM 1400W 2OHM

המונו באמת חזק ונותן תמורה מעולה אין לי כלל ספקות בכך, אבל ניראה לי שהוא כבר לא ממש מספק אותי[הדרישות שלי עולות] ובנוסף לכך אני הולך להביא עוד סאב מסוג LANZAR MAX DVC . אני מחפש מונו חזק ואמין שיפתח כמו שצריך לא פחות מהפנטום את הMAX D הנוכחי שלי כרגע[2 אוהם] ובהמשך יצטרף ויארח לו חברה סאב זהה נוסף סה"כ אני יעבוד עם 2 הסאבים ב1 אוהם בהספק הזנה של מינימום 900RMS נקי לשניהם ב1 אוהם .

לכן ברצוני לקבל מהמנוסים בניכם שהתנסו במונו בלוק שכזה -המלצות למונו כזה יציב ב1 אוהם שיתן מינימום 900RMS טהורים ב1 אוהם יציב ושיהיה אמין ומיד שניה -מה האפשרויות שלי וחוות דעתכם על האופציות הנ"ל כמובן במסגרת תקציבי ובהתחשב ואני מעוניין באופציות מיד שניה.

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הלאנזר 1200D VIBE

הוא

400 RMS ב 4 אום

800 RMS ב 2 אום

1200 RMS באום אחד

יש לי אחד על קיקר L7 והוא עושה לי עבודה מצוינתתת מאודדד

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

כן אני מכיר אותו ושמעתי אותו על L5 והוא עשה עבודה מעולה . כמה יד שניה כזה אני יכול למצוא בהכי זול ועוד שאלה מה דעתכם על המונו של היפוניקס הזה : Hifonics TX1005D

כמה שווה לשלם עליו יד שניה?

המונו בלוקים של החברה עומדים בהצהרות? אמינים? יציבים?

פורסם

יש עוד שני חברות טובות

פניקס גולד

וקליפ דיזיין שיכולים להיכנס בתקציב עם טיפה גמישות במחיר, או מחירי " קומבינה "

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

ומה עדיף יותר ונאמן להצהרות מ2 החברות הנ"ל?

ומה טווח המחירים מיד שניה למונו בלוקים כאילו מ2 החברות הנ"ל [ברמה של ה1000RMS ב1OHM]?

פורסם

תנסי לעשוק את חבר שלך שבא אליי לתקן את המגבר קנדאס......המגבר הזה יאנוס את הסאבים.

אספית יודעת לעשוק.

תמיר

פורסם
תנסי לעשוק את חבר שלך שבא אליי לתקן את המגבר קנדאס......המגבר הזה יאנוס את הסאבים.

אספית יודעת לעשוק.

תמיר

גברת אסרף יקרה, ככה לחבר שאז שלחתי אותו אלייך עם המונו של קדאנס המנאייק לא רוצה למכור לי את המונו הזה באתי אליו לפני שבוע עם 1300 מזומן[הוא קנה ב1100 והמונו חדש שווה 2700] קיצר הוא לא רוצה למכור וזה יושב אצלו בארון ואני משתגע!!!

מה שכן יש לי פה את איתי[סאונד בראש] שמארגן לי מונו של אחת החברות [פניקס גולד, קליף דזיין]

שנותן 1000RMS ב1 אוהם. במחיר חבר בקומבינה מטורפת !!!

עכשיו רציתי סתם לדעת דעתכם על החברות הללו ועל הנאמנות להצהרות שלהם ומה עדיף ?

בנוסף על כך אני יכול להביא מונו של קיקר דגם 600.1 הצהרה-600 , בפועל בבדיקה 715RMS ב2אוהם.[המונו לא יורד ל1] קיצר הוצע לי אותו ב1100 מה דעתכם?

ובנוסף מה דעתכם על מונו של קליף או פניקס ? מה עדיף ומה המחיר הזול שאני יכול למצוא אותם ?

פורסם

תראה ההיפוניקס מגבר חמוד ואני יודע שהחברה הזאת עומדת בהצהרות שלה אבל לדעתי המחיר שהבחור מבקש קצת יקר תנסה למצוא משהו אחר ותחפש גם אם זה יקח קצת זמן.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי יש לך ניסיון עם פניקס גולד או קליף דזיין לגבי המונו שלהם והאמינות להצהרות ובכלל מונו אמין נטול בעיות?

אם תשפוך לי אור[במידה ויש לך ] אני אודה לך .

פורסם

אני לא יודע לגבי שאר החברות אבל לגבי ההיפוניקס אני יודע שיש להם אחלה מגברים גם לי יש מגבר של היפוניקס ולחבר שלי יש את המונו של ברוטוס ובהחלט פותח לו את הסאבים.

אתה תראה אותו מחר במפגש בעזרת השם.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

הפיניקס גולד היחידי שמדיע להספקים האלו זה 2 מגברים.

אוקטן R 1500.1 שהוא ממש לא עולה 1500 ש"ח גם לא בשום מקרה של מחיר חבר או אחר, פשוט כי ליבוא הוא עולה יותר.

והשני קסנון 1200.1 שהוא נותן 1200 וואט RMS ב4-1 אוהם(ספק מתח מיוצב) המגבר הנ"ל ממש יקר ומחירו בארץ מגיע בערך ל3500 ש"ח (בחו"ל הוא עולה בסביבות ה380 דולר).

שניהם, במיוחד הקסנון מאוד מומלצים, אך אם לא מביאים אותם ביבוא אישי מארה"ב ללא משלוח ואם אפשר להמנע ממכס אז עוד יותר טוב, אז הם פחות עדיפים, כי במחיר של פחות 30-35% ניתן להביא מונובלוקים של היפוניקס שהם לא נופלים ברמה וההספקים שלהם מאוד חזקים.

אסף יתאים לך מונו כמו שלי ההיפוניקס 1205D

900 ב2 אוהם

1200 ב1 אוהם.

מעולה.

under construction..

פורסם

המחיר מאלון מהפורום זה עם הקיקר L5 [והאלמרה [היה בEMMA אם אתה זוכר] בכל אופן

כבר הסתדרתי עם מונו רצחני ביותר...

• תוכן חדש...