Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה: מדוע הוגבלה השנה לרכבים משנת 96 להתקנת גז?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

וואלה נחמד זה זמני אנחנו נחטוף את הבומבה מאוחר יותר עם העליה הענקים בדצמבר בנתיים תעשו חיים ותהנו כמה שיותר לשלם להם פחות כי חודש הבא אנחנו לא נוכל בכלל להתניע את האוטו עם המחירים שיהיהו

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
וואלה נחמד זה זמני אנחנו נחטוף את הבומבה מאוחר יותר עם העליה הענקים בדצמבר בנתיים תעשו חיים ותהנו כמה שיותר לשלם להם פחות כי חודש הבא אנחנו לא נוכל בכלל להתניע את האוטו עם המחירים שיהיהו
עוד נביא הגיע, חאלס להמציא שטויות!
פורסם

כמה דברים....

1. צר לי לאכזב את אלה שחשבו שמישהו בארץ נסע פחות - אף אחד לא נסע פחות! הבעיה היחידה היא שפשוט עכשיו הרגילו אותכם למחיר גבוה של בנזין ועכשיו 5 שקל נראה לכם הזוי... וזה יופי יופי למדינה... עכשיו אם מחיר הבנזין יגיע ל5.5 כולם יהיו מאושרים... למרות שהמשכורות שלכם מותאמות בקושי למחיר של 3 שקל לליטר בנזין.

3. די כבר עם הקטע הזה של רכבי טורבו לא יכולים לנסוע בגז!!! כל פעם מישהו אחר קופץ עם זה. נוסעים גם נוסעים ומאושרים ומאושרים ברישיון. מספיק עם האגדות האורבניות האלה...

5. שנת 95 להתקנה.... לכו להתקין כבר במקום לבכות על מחיר הבנזין!

פורסם
עוד נביא הגיע, חאלס להמציא שטויות!

לא בקטע של עוד נביא אני מאוד מקווה שאני טועה אבל אם המחיר יורד זה לא אומר שאנחנו מרוויחים המדינה תעקוץ אותנו שוב כמו תמיד

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
לא בקטע של עוד נביא אני מאוד מקווה שאני טועה אבל אם המחיר יורד זה לא אומר שאנחנו מרוויחים המדינה תעקוץ אותנו שוב כמו תמיד
המדנה לא יכולה לעקוץ אותנו, לא היא קובעת את מחיר הדלק. אומנם היא קובעת את המס, שהוא גבוה מאוד, אבל מחירי הדלק נקבעים לפי שווקי העולם, בהם מוכרים את הדלק.
פורסם
שאלה: מדוע הוגבלה השנה לרכבים משנת 96 להתקנת גז?

ל'

תיקון: ההגבלה היא לשנת 95.

לא מעודדים נסיעה במכוניות מיושנות (זה רוב הרעיון).

בגדול לא רוצים במישהו עם שמכונית בת 10 פלוס יתקין בה מערכת גז, משמע שהוא מתכוון להישאר במודע עם הרכב לשנים רבות, וכך הוא לא יתקדם למכונית חדישה יותר ובטיחותית יותר.

אופנוען

• תוכן חדש...