Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגע וברח זאת כבר נחשבת כעברה פלילית ולא תעבורתית.

יכול גם להיגמר בכלא.

למרות שרוב הסיכויים שבמקרה שלו יגיעו לפרשה, וההאשמה לא תהיה פלילת.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעבר לסיפור הנחמד (בעצם לא נחמד אבל מעניין), מה בעצם המסר שלך בסיפור זה - לנהוג לאט, לא לעשות פוזות, או לא לנסוע עם בת זוג, או לא להכנס לישוב שלכם, לרחוב (בעצם לא מסרת נתון זה) - בקיצור מה אתה בעצם רוצה ?
נו באמת מה זאת אומרת מה הוא רוצה???

הוא רומז לנו שאנחנו צריכים ללכת לישון מוקדם יותר:-D

ירון מאיר

פורסם

וואלה אם אתה גר ביפו אז אחת המכוניות היא שלי...

מכרתי אותה באלף שח כי התיקון בשטח ישראל היה 3000 רכב מסוג סקודה...

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

מה עם "משמר שכונתי"?

היישוב שלכם מאוד קטן, מסוג היישובים "שכולם מכירים את כולם", יהיה מאוד קל להקים במקום "משמר שכונתי" שתפקידו לסייר בלילה ולשמש בעיר ככוח שמרתיע בכך שהוא מראה נוכחות במקום.

עד כמה שאני זוכרת גם סיורים של משמר הגבול מסיירים במקום, ניתן לבקש שייסירו במקום יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אצלנו יש את המחלה הזו שנקראת נהיגת פוזה,הרבה חריקות צמיגים פה ושם פירפורים והרבה מנועים רועשים(יחסית ליפנומאטיות).

תופעה מאוד מסוכנת והיא אחד הגורמים לקטל בכבישים(עזבו לרגע את הממשלה,שלה יש חלק ניכר בכל הסיפור הזה),יש אנשים(ובעיקר מקבלי הרישיון למינהם AKA פוזאיסטים וכו')שלא מבינים שעם הרכב שהם נוהגים בו כל יום,הם יכולים לקחת לעצמם או למקורביהם את החיים וגם מסכנים את הסביבה שלהם(שבמקרה הזה זה:אני אתם וכל מי שאתם מכירים).

וזו תופעה שצריך להילחם בה!

איך?חינוך,תרבות מוטורית ועוד גורמים נוספים(של עולים לי בראש).

my sweet home

www.sharks.co.il

פורסם
אם היא נסעה איתו בטח היא כמוהו...אז לכן עכשיו היא חושבת שהוא גבר גבר..ועכשיו היא רק תצא איתו..:-)
מכאן ישר לרבנות,אין היא בטח לא מצליחה לישון בלילה מרוב שהוא קרנף בנהיגה.

מקווה שזה לא עובר ליישובים שכנים יוגב...

אם כן אני מחנה מאחורי הבית בשיחים.

מה עם "משמר שכונתי"?

היישוב שלכם מאוד קטן, מסוג היישובים "שכולם מכירים את כולם", יהיה מאוד קל להקים במקום "משמר שכונתי" שתפקידו לסייר בלילה ולשמש בעיר ככוח שמרתיע בכך שהוא מראה נוכחות במקום.

עד כמה שאני זוכרת גם סיורים של משמר הגבול מסיירים במקום, ניתן לבקש שייסירו במקום יותר.

ל'

זה לא יעבוד ,אצלנו בישוב היו מתנדבים למשמר האזרחי בהתחלה, היום מתחננים שיבואו לעשות משמרות,וזה קשור לביטחון.

אז תתארי לך מה לגבי כאלו שנוסעים בלי רשיונות וכמו משוגעים,לאף אחד כבר לא אכפת וזה חבל.

חוץ מזה בישוב של יוגב לא כולם מכירים את כולם ,זה יישוב ענק לפי דעתי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
מכאן ישר לרבנות,אין היא בטח לא מצליחה לישון בלילה מרוב שהוא קרנף בנהיגה.

מקווה שזה לא עובר ליישובים שכנים יוגב...

אם כן אני מחנה מאחורי הבית בשיחים.

זה לא יעבוד ,אצלנו בישוב היו מתנדבים למשמר האזרחי בהתחלה, היום מתחננים שיבואו לעשות משמרות,וזה קשור לביטחון.

אז תתארי לך מה לגבי כאלו שנוסעים בלי רשיונות וכמו משוגעים,לאף אחד כבר לא אכפת וזה חבל.

חוץ מזה בישוב של יוגב לא כולם מכירים את כולם ,זה יישוב ענק לפי דעתי.

כמו שאמרתי "כולם מכירים את כולם", ולכן יהיה קל יותר לטפל בבעיות מהסוג הזה.

באחת השכונות החדשות בעירי הייתה תופעה דומה שהייתה מלווה גם בונדליזם ובהשחתת רכוש, תושבי השכונה נרתמו למאבק, והצליחו למגר את התופעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התגובות ..

אני בכל אופן רק מקווה שהמשטרה תעשה משהו בנדון ותשלול לכמה פרחחים קבועים את הרישיון.

ד"א אתמול הסברתי לאחד השוטרים את המצב והוא אמר לי שהם עשו ביקורת פתע לרכב בישוב והנהג היה בן 16 בלי רישיון. אז אולי יש תפנית מסויימת..

יוגב

פורסם
כמו שאמרתי "כולם מכירים את כולם", ולכן יהיה קל יותר לטפל בבעיות מהסוג הזה.

באחת השכונות החדשות בעירי הייתה תופעה דומה שהייתה מלווה גם בונדליזם ובהשחתת רכוש, תושבי השכונה נרתמו למאבק, והצליחו למגר את התופעה.

ל'

שוב,לא כולם מכירים את כולם.

אני גר ביישוב יותר קטן אפילו מזה שמדובר עליו,ואני לא מכיר רבע מהתושבים,ואני לא היחיד.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם זה מה שקורה בישובים הקטנים עם החניות בתוך החצר... אז תחשבו מה קורה בערים גדולות יותר...

היום כבר אין לדעת מאיפה יבוא הנהג המשוגע אליך...

פורסם

מנהלים מצטער שאני מקפיץ את השירשור הזה , אז לשיקולכם...

הקפצתי אותו כי רציתי לעדכן את הפורום במשהו שראיתי היום:

היום בזמן שהלכתי לפירוקיה של דוד שלי לנבור בפגרים של כל מיני צרפתיות ראיתי מכונית הרוסה שנראיתה לי קצת מוכרת.

שהתקרבתי יותר וראיתי את המכה התברר לי ישר מאיפה היא מוכרת לי: זאת אחת המכוניות של שכן שלי שנפגעה בתאונה...

מתברר שלא משתלם לתקן את המכונית בגלל שיש לה פגיעת שילדה ולכן היא הושבתה.(מדובר במכונית מאוד ישנה).

אכן מוכשר הבחור שפגע להם באוטו :roll: ..

יוגב

פורסם

מזל שהוא השבית את הרכב, ולא אדם חף מפשע .

ל'

• תוכן חדש...