Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר שרק עכשיו שמתי לב לשרשור. וזה נושא מאוד מעצבן, אני למזלי מחנה את המכונית מאחורי שרשרת אבל פעם הייתי מתעצל בכלל להיכנס לחניון של השכונה והייתי משאיר את הרכב ברחוב, וכל הזמן בלילות שומעים חריקת בלמים ובום ואני יוצא לחלון, השכן ממול מסתכל ואומר לי המכונית שלך בסדר, זה נמאס מהר מאוד והיום אני כבר לא מתעצל, אני גר ברחוב שזו ירידה וסיבוב ללא שדה ראיה , אנשים פשוט טסים, קורה גם לפעמים שמישהו בא מהר ועף מהפס האטה בתחילת הרחוב ישר על רכב חונה...

בקיצר, אני לא לוקח סיכונים. מיותר במיוחד איפה שאני גר, רוב הפעמים עבירת תנועה נגמרת במכות.

haters will hate

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשנה האחרונה אני גר בחולון, מעל כיכר סטרומה (למקומיים).

אנשים פשוט נותנים גז בתוך הרחובות בלי שום אחריות.

אני מודע לכך שהאנשים האלו מעולם לא הורגלו לחשוב, אבל זה עדיין מרגיז אותי בכל פעם.

פשוט מסוכן להסתובב כאן בלילות.

מדי פעם, איזה ערסינן* בSTI מחליט שכיכר הומת אדם ביום שישי בחצות היא מקום נהדר לתרגל החלקות כוח (בכל פעם שאני מגיע לחלון בשביל לראות איך עלה הנסיון הפעם, אני בדיוק רואה אותו בשלב של "וואי-וואי-האוטו-ממשיך-לי-ישר-איך-הם-עושים-את-זה-בטלוויזיה"-*ברקס*)

* ערסינן: ערס שחושב שהוא נהג ראלי פיני

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מה בעצם המסר שלך בסיפור זה QUOTE]

חברים,למי שלא הבין,המסר של הסיפור היה שאם אתם נמלטים-תשתדלו לא לברוח לתוך רחוב ללא מוצא.

זה תקף לגבי כל מי ששקל להיות נהג מילוט של עבריינים\למי שמתכנן להיות מתנקש\או סתם למי שמתכוון לדרוס ילד קטן ולברוח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בשנה האחרונה אני גר בחולון, מעל כיכר סטרומה (למקומיים).

אנשים פשוט נותנים גז בתוך הרחובות בלי שום אחריות.

אני מודע לכך שהאנשים האלו מעולם לא הורגלו לחשוב, אבל זה עדיין מרגיז אותי בכל פעם.

פשוט מסוכן להסתובב כאן בלילות.

מדי פעם, איזה ערסינן* בSTI מחליט שכיכר הומת אדם ביום שישי בחצות היא מקום נהדר לתרגל החלקות כוח (בכל פעם שאני מגיע לחלון בשביל לראות איך עלה הנסיון הפעם, אני בדיוק רואה אותו בשלב של "וואי-וואי-האוטו-ממשיך-לי-ישר-איך-הם-עושים-את-זה-בטלוויזיה"-*ברקס*)

* ערסינן: ערס שחושב שהוא נהג ראלי פיני

כיכר סטרומה זה אחד המקומות הכי מעצבנים, אני מתנצל בפניך על הרעש שאני עושה כשאיזה חרא מחליט לעמוד באמצע הכיכר עם הסופר לאנסר שלו ולעשות פוזות מול כל החברה....

גם ביפו אני תמיד חוטף קריזה, אני נוסע למשפחה או לחברים שגרים באיזור של חג' כחיל והאנשים שם פשוט לא מבינים כלום, עד שאתה לא יוצא מהאוטו שום גלגל לא מסתובב... חבר שלי מוחמד חטף קריזה יום אחד ופשוט עמד אנכית באמצע הכביש וחסם את כולו ב.מ.וו סדרה 7 חוסמת כמעט את 2 הנתיבים, הוא לא זז עד שבאו שוטרים וכל זה בגלל שאיזה מישהו חסם את הכביש, הוא עקף אותו וחסם לגמריי...

haters will hate

• תוכן חדש...