Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרביונים שחורים על הפנסים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לדעת עקב ויקוח!

האם השחרת פנסים אחוריים עם גרביון שחור מותרת?

טסט אפשר להוריד אבל מה בדבר קנס משטרתי? יש דבר כזה?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

את זה אני מבין אבל נגיד שוטר עוצר מה הוא יכול להביא על זה?

כנס? להגיד להוריד? להוריד את הרכב מהכביש (אם מדוברת בבוחן תנועה על אף שאני לא חושב שבגלל זה יורידו)

• אחראי פורום
פורסם

קנס+ יירשם בדוח שהתחייבת להוריד.

שכן שלי נתפס באותה סיוטאציה בדיוק.

לאותו שכן היה גם קטע עם חלונות שחורים (אלא מה?)

וכשעצרו אותו בגלל זה - הוא תלש את המדבקה מול השוטר

והשוטר נתן לו ללכת בלי כלום...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אבל לא תמיד יגיע אלייך שוטר "אדיב" כזה...

יכוליות שהוא יגיד לך להוריד ועדיין ייתן לך קנס.

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
אבל לא תמיד יגיע אלייך שוטר "אדיב" כזה...

יכוליות שהוא יגיד לך להוריד ועדיין ייתן לך קנס.

גם להוריד וגם כנס?

"וע וע שני ציפורים במכה אחת" אהה?

אז הבנתי כאן שדבר זה לא הכי מומלץ

פורסם

יש באיזה כפר פה בסביבה (של כרמיאל) מיצובישי לנסר סלון, בטח שנת 95 +/-...

הבן אדם עשה ממנה חללית, אגזוז של אימפרזה, חצאיות לכל ההיקף, ספויילר (פי 2 מהאוטו עצמו) החליף מושבים, ניאונים מתחת השאסי, אפילו שינה את הדלתות כדי שיהיה יותר "אוירודינמי" (עלק)...

אני לא יודע אילו שינויים הוא עשה במנוע (אם בכלל) אבל המשטרה בכרמיאל מכירה אותו ועדיין עוצרים אותו לבדיקות ובירורים...

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
יש באיזה כפר פה בסביבה (של כרמיאל) מיצובישי לנסר סלון, בטח שנת 95 +/-...

הבן אדם עשה ממנה חללית, אגזוז של אימפרזה, חצאיות לכל ההיקף, ספויילר (פי 2 מהאוטו עצמו) החליף מושבים, ניאונים מתחת השאסי, אפילו שינה את הדלתות כדי שיהיה יותר "אוירודינמי" (עלק)...

אני לא יודע אילו שינויים הוא עשה במנוע (אם בכלל) אבל המשטרה בכרמיאל מכירה אותו ועדיין עוצרים אותו לבדיקות ובירורים...

בצבע כתום עם מדבקות ובאקטים צהובים? האוטו הזה קיים כבר שנים. ראיתי אותו כמה פעמים בחיפה. רק מראה שאם רוצים אפשר לנסוע באוטו משופר חיצונית (מאווווד משופר חיצונית) ולא לקבל הורדות.

אני זוכר שעמדתי איתו ברמזור והסתקלתי על האוטו שלו. אמרתי לו שיש לו אוטו יפה. אז הוא שאל אותי "רוצה מירוץ?"...:-D זה היה מצחיק.

פורסם
שלום לכולם!

ברצוני לדעת עקב ויקוח!

האם השחרת פנסים אחוריים עם גרביון שחור מותרת?

טסט אפשר להוריד אבל מה בדבר קנס משטרתי? יש דבר כזה?

השוטר יכול לעשות לך רכבת בגרביונים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...