Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חות דעת על פיג'ו 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, תודה על זמנכם.

ברצוני לרכוש 406 (2001-2003), אך בשוק יש שם רע לצרפתיות מבחינת אמינות.

כיום יש לי אקסנט 96 - הרכב מעולה מבחינת אמינות, אך ללא הנאה בנסיעה.

השאלה:

מה דעתכם על ה - 406 ומה הבעיות המוכרות של הרכב ?

האם כדאי לרכוש 406 או שיש רכב אחר באותו קטגוריה שממולץ (לא אמריקאיות- בגלל הדלק)

תודה,:shock:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדובר באחד הרכבים הנוחים ביותר, ויחד עם זאת המהנים לנהיגה בצורה מדהימה, אחיזת כביש ללא פשרות, 0 בעיות של היגוי יתר סרחי עודף ושאר צרות המונעות הנאה מנהיגה, זהו הרכב הקרוב ביותר לB.M.W, סדרה 3 הידועה כסופר מהנה לנהיגה, תקלות כמעט ולא קיימות ברכב כל עוד הוא זוכה לרמת תחזוקה נאותה ומטופל במורשה ובזמן !!!, מעבר לכך במחיר הנוכחי של הרכב ואני מתכוון למחיר המחירון שכן הסיכוי שתמצא רכב כזה עם נתונים טובים מתחת למחירון הוא - 0 , מנסיון ולא רק שלי, עסקה סופר משתלמת לכל הדעות, רכב מודרני, איכותי, רמת גימור גבוהה ביותר ומעל לכל מענג ומהנה ביותר.

פורסם

ה- 2000 מומלץ יותר 136 כ"ס, 1800 רק 115 כ"ס.

למרות שמחיר הרכב במחירון נמוך אפשר למצוא אחת שמורה ( הרוב שמורות ונקנו ע"י מבוגרים) אפשר עדיין לקנות בפחות מהמחירון בשל ביקוש נמוך יחסית.

מומלץ!!

פורסם

אגב גל, משנת 2001 ואילך מנוע ה -2000 שודרג ל 138HP, וב 2002 ה- 1.8 שודרג ל 117HP עפ"י שנתונים אלו זניחים לכאורה, ניתן להבחין כי במנועים אלו שיא המומנט מגיע בסל"ד גבוה מקודמיהם ניתן להבין כי כוונת היצרן היתה ליצור מנועים חסכוניים מעט יותר, אם כי מנסיוני אין הבדלים כה משמעותיים.

פורסם

הייתה בבעלותנו אחד כזו משנתון 2000 או 2001 , אני לא זוכר בדיוק ...

אוטו ברמת פאר שלא תקבל בשום רכב בטווח המחירים הזה .

נח לניהוג , אמין מאוד עם צריכת דלק שפויה ביותר ( גרסת 1.8 אוטו' ) .

כמו כן , לאחר נהיגה על גרסת ה 2 ליטר , היא התבררה כעדיפה בתגובות המנוע .

חסרון יחיד , גיר אוטומטי סורר ... צריך להתרגל אליו .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

מניסיון אישי, רכב מעולה בכל קנה מידה (וגם יפה לטעמי)

היה ברשותי רכב כזה - מנוע 2000 - במשך כשנה וחצי בהם נהגנו עליו (אני ומשפחתי) למעלה מ 100 אלף ק"מ. האוט מרווח, נח מאד, אחיזת כביש נהדרת והמנוע חזק ו"מושך" היטב

פרט לטיפולים רגילים הוא לא עמד ולמעשה לא היו בו תקלות מיוחדות (חלון חשמל)

ללא ספק אוט שמשלב נוחות והנאה מהנהיגה (אולי לא ברמות של הספורטיביות)

פורסם

אם אתה מוצא אחת טובה מטופלת ושמורה תחטוף ומהר, לגיסי יש כזו מדהימה ושמורה כמו מוזיאון, הוא מרוצה מהרכב מעל ומעבר לי היתה כזו מנוע 2000 חווית נהיגה עילאית אגב הרכב של גיסי למכירה, שנת 2001 רק 60000 ק"מ, מטופל רק בחברה ושמור כמו יצא זה עתה מאולם התצוגה תוכל להשאיר לי טלפון את תרצה בודעה פרטית ובמידה והוא טרם סגר משהו אשמח לקשר בינכם, הרכב אגב בצבע כחול שמים ובלי שריטה אחת, מצטער שלא העברתי קודם את הנתונים פשוט הרכב אמור היה להיות מכור כבר, תוכל לקבל פרטים נוספים בכותרת למעלה "קונים מסוכנים"

פורסם
אולי ניתן למצוא פה ושם מכוניות כאלו מתחת למחירון אך מצבן בהתאם !

לפי מה שסיפרת הרכב של גיסך חדש והוא כמעט מכר מתחת למחירון

פורסם

הבחור קשקש לו כל כך על מצבו הכלכלי וכמה שהוא מסכן ושעליו לעשות הלוואות כדי לקנות את הרכב, ושהוא כבר שילם עבור הבדיקה וכיו"ב ולבו של גיסי יצא אליו מפני שהוא פשוט פרייאר והעניין לא מצא חן בעייניי מלחתחילה ואמרתי לו שהוא לא מוריד גרוש אך הטיפש האמין לכל סיפריו של הקונה המסוכן שאגב לא מפסיק לרדוף אחריו מאז ושוב הוא מתנצל ומתנצל ומוכן לשלם כבר מחירון מלא ולטענתו " לא אבלבל לך את המוח יותר וכ'ו" השאיר כבר יותר מ - 4 הודעות אך באופן מפתיע לאחר שטיפה רצינית ממני הבין גיסי כי אין שום סיבה שבעולם למכור את הרכב לאדם הזה ובכלל להוריד ממחיר המחירון ובוודאי לאור התוספות הרבות ברכב.

פורסם

ה 406 פשוט יפייפייה אמיתית, נוחה בצורה לא רגילה ומפנקת.

הרכב הזה טוב לטווח הקצר, קרי 2-3- שנים, אם אתה מתכוון להחזיק אותו תקופת זמן ארוכה יותר, אני ממליץ לך לא לרכוש אחת.

פורסם
האם כדאי לרכוש 406 או שיש רכב אחר באותו קטגוריה שממולץ (לא אמריקאיות- בגלל הדלק)

מהי צריכת הדלק, שלדעתך היא טובה, שהיית רוצה ברכב שלך?

dirty old man

need love too

פורסם
ה 406 פשוט יפייפייה אמיתית, נוחה בצורה לא רגילה ומפנקת.

הרכב הזה טוב לטווח הקצר, קרי 2-3- שנים, אם אתה מתכוון להחזיק אותו תקופת זמן ארוכה יותר, אני ממליץ לך לא לרכוש אחת.

אתה יכול אולי לפרט מדוע?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...