Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזיאון פורשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוריד בפנייך את הכובע!

לא רק שצילמתה את דגמי המירותים של פורשה,אלא גם צילמתה את ה-959 הרכב האהוב עליי מכל דגמי פורשה בכל הזמנים.

ממש מדהים!

my sweet home

www.sharks.co.il

פורסם
אלא גם צילמתה את ה-959 הרכב האהוב עליי מכל דגמי פורשה בכל הזמנים.
אני לא חושב שהמכונית שבצילום היא 959 רגילה, נראית יותר כמו איזה אבטיפוס, היא שונה מה-959 של הייצור הסדרתי בכמה פרטים.

מוטי.

פורסם

לכבוד

מוטי א.

ה -959 בצילום, זו בדיוק אותו אב טיפוס, שהוצג בתערוכת פרנקפורט 1983.

לשמחתי זכיתי לראותה מקרוב בעת חשיפתה.

אגב -גרסת הייצור נחשפה בשנת 1985.

*דר"א באותה תערוכה הוצגה גם ה -205 טורבו 16...אך היו ימים... :cry:

בתמונות המצורפות:

צד ימין-גרסת האב טיפוס מ-1983.

צד שמאל- גרסת הייצור 1985.

בכבוד רב

אילן פ.

תמונה פורשה 959  גרופ בי הוצגה ב1983 בפרנקפורט.gif

תמונה פורשה 959 גרופ בי גרסת ייצור 1985.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

לא יכול שלא להיזכר בסרטון הפתיחה של משחק המחשב Need For Speed - Porsche Unleashed, שם נהג ניסוי בסרבל של פורשה פותח בסופו של יום עבודה את דלתו של האנגר המכוניות של המפעל, ויוצא להשתעשע בכל פעם עם אגדה מוטורית אחרת.

כל כך הרבה אגדות מוטוריות חונות זו לצד זו, במצב מושלם, רק ממתינות ליום שבו יעירו אותן שוב. מעניין אם המפתחות של כולן נמצאים על אותו הצרור. ואם כן, האם בעולם יש ברנש בר מזל יותר מאשר בעליו של אותו צרור ?

פורסם
תמונות בסט..:)

רק שאלה..

הראשונה, מה היא?

אור.

שאלה טובה .

עד כמה שידוע לי פורשה הוקמה ע"י בנו של פריננד פורשה ממציא החיפושית ,כך שהפורשה הראשונה לא אמורה להראות כל כך ישנה .

מי יפתור לנו את התעלומה ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...