Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתם במקום אסור? רכבכם נפגע במהלך הגרירה? השופט ישי קורן קבע בפסיקה יוצאת דופן כי נהגים צריכים לקחת בחשבון שרכבם יכול להינזק בשעת הגרירה בלי שיפוצו על ידי הגורר.

(וזו אגב לא מתיחה)

לידיעת בעלי המכוניות: אם חניתם במקום אסור לחנייה ברחבי תל אביב תצטרכו לקחת בחשבון שהרכב עלול להנזק במהלך גרירתו בלי שתפוצו.

מסקנה זו עולה מפסיקה יוצאת דופן של ישי קורן, שופט בית המשפט לתביעות קטנות בתל אביב.

את החלטתו לדחות את התביעה נימק השופט בפסק הדין וכתב: "אני סבור כי משבחר התובע לעמוד במקום אסור לחנייה תוך שהוא מסכן עוברי דרך אחרים, הרי שבכך נטל על עצמו סיכון שרכבו יפגע בצורה זו או אחרת על ידי גרר שיופעל על מנת להזיז את רכבו מן המקום, ועל כן, גם אם נגרם נזק מסויים במהלך פעולת הגרירה, אין לתובע להלין אלא על עצמו".

"זמן תל אביב"

"מעריב"

14-10-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז הם הולכים לחטוף על הראש, אני מדבר על בית המשפט..

שריטה עוד מיילא, אבל אם ממש עשו נזק, קשה לי להאמין שלא יעשו כלום(אלה שגררו להם), אני בעצמי אשרוף את הגורר.. או מקסימום אפנצר לו את הגלגלים.. או אשבור את החלונות..(ציני) אבל משהו!

ככה סתם לא לעשות כלום, קשה לי להאמין שמישהו יוכל לספוג כזה דבר.

אני אבין במקום שבאמת אסור לחנות ויכול לסכן, אבל יש מקומות שסה"כ לא מסכנים אף אחד..

פורסם

הפסיקה באה בעקבות תביעה של אדם שרכבו נפגע ודרש לפצותו בסכום של 4800 ש"ח.

השופט קורן דחה את התביעה וחייב אתו בהוצאות משפט על סך 350 ש"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לי גררו את הרכב הקודם ועשו נזק (שריטה על כל המכסה מנוע) ולא ראיתי שקל...

הקטע היותר מעצבן שראיתי זה שרכב של גרירה ניסה לעבור ברחוב צר בת"א, והיו ברכבים שחנו כחוק (!!!),

אך בגלל שחנו על שני צידי הרחוב הוא לא יכל לעבור...

הוא פשוט הרים אותם ושם כל אחד מהם עם שני גלגלים על המדרכה.

לא חוצפה?!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לי גררו את הרכב הקודם ועשו נזק (שריטה על כל המכסה מנוע) ולא ראיתי שקל...

הקטע היותר מעצבן שראיתי זה שרכב של גרירה ניסה לעבור ברחוב צר בת"א, והיו ברכבים שחנו כחוק (!!!),

אך בגלל שחנו על שני צידי הרחוב הוא לא יכל לעבור...

הוא פשוט הרים אותם ושם כל אחד מהם עם שני גלגלים על המדרכה.

לא חוצפה?!

ואז עוד הם בטח קיבלו דו"ח חניה על מדרכה.

ברגע ששופט פוסק ומחליט החלטה כזו הוא בטח לא לקח בחשבון שעכשיו הגוררים יוכלו לעשות מה שבראש שלהם, הם יידעו שיש להם חסינות, אז "מקסימום" ישרטו את האוטו - לא נורא, זה חוקי ... רמת השירות תרד רק ותגרור למאבקים אדירים.

יום טוב,

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

אני רוצה לראות מה יקרה כשיגררו את הרכב לאיזה סלב\שופט\איש חשוב ויגרמו לו לנזק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ואז עוד הם בטח קיבלו דו"ח חניה על מדרכה.

יום טוב,

Chimpo.

זה בדיוק מה שאני חששתי שיקרה, אגב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני רוצה לראות מה יקרה כשיגררו את הרכב לאיזה סלב\שופט\איש חשוב ויגרמו לו לנזק.

הנזק יטופל, וישתיקו את כל העיניין.

ככה זה כשיש לך כסף ואתה אדם חשוב.

ל'

פורסם

לפי מה שכתוב ואני מבין מהיום יכולים להגיע עם משאית עם ארגז ומנוף עם כף ולהרים את האוטו מהגג...

"בעיה שלך, חנית במקום לא מורשה"...

עד כמה שאנחנו מדינת עולם שלישי, לא נראה לי...

גרריסט עשה נזק ודאי לרכב ויש באפשרותך להוכיח את זה, תפוצה...

שריטות הן עניין מאוד קשה להוכחה..

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

השופט במקרה הזה העדיף לדחות את התביעה ולהוציא את הגוררים זכאים.

בעל הרכב שרכבו נגרר וניזוק מול עניו לא יכול היה לעשות הרבה.

ל'

פורסם

מה שמעניין אותי הוא מה שלא נכתב שם...

לגרום נזק של 4800 ש"ח ע"י גרירה ברוטאלית ככל שתהיה - נראה לי (וכנראה גם לשופט) לא הגיוני.

כנראה שהבחור ניסה לתפוס טרמפ על העניין ולשעות לרכב פחחות כללית ע"ח חברת הגרירה.

חב' הגרירה המועסקות ע"י העיריות משלמות על נזקים כאשר מדובר בתביעה בסדר גודל סביר (מה שקשה לומר על התביעה הנ"ל)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דבר ראשון לא צויין מה הנזק שנגרם, יתכן והאיש באמת סתם ניפח את הסכום.

מצד שני לא פעם יצא לי לשמוע על גררים שהרימו לא נכון את הרכב והוא פשוט נפל להם על הצד והתהפך מה שגורם לנזק של כמה עשרות אלפים.

ראיתי בעצמי גרר שלקח רכב כשהרכב נמצא חצי מחוץ לגרר באויר וכולם ניסו לעצור אותו והוא פשוט נתן יותר גז כדי לברוח עם האוטו באויר. בשיא חוצפתם הם גם אומרים שככה האוטו היה לפני זה. כמו שאצלי דפקו את כל החצאיות של הרכב וטענו שככה זה היה לפני. נזק של מעל 5 אלף שקל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפי מר' כהן שרכבו נגרר ונפגע הנזק שנגרם לרכבו כתוצאה מכך "שהגרר נכנס ברכב שלו ודפק את כל מיכל הדלק ועיקם את הדופן של האוטו".

"זמן תל אביב"

"מעריב"

14-10-05

ל'

פורסם

לפני כמה חודשים ראיתי משהו דומה.

חיכיתי באזור של הבורסה ברמת גן באוטו, מולי חנתה טויוטה אויסיס דנדשה באדום לבן.

פתאום הגיח גרר גי אם סי שבתוכו שוטרת ולידה הנהג.

לפני שהספקתי להבין מה קרה ,היא הוציאה מצלמה צילמה את הרכב באדום לבן, באותו זמן נהג הגרר פרץ את הרכב עם מוט ברזל(!) והחל לדרדר אותו לכיוון הגרר, כאשר ההזעקה שלו פועלת.

בשניה האחרונה לפני שהעלו את הרכב לגרר יצא בעל הרכב והם פשוט מסרו לו את הרכב,זה היה ממש מוזר,כאילו התנצלו והרגישו לא נעים,ממש ציידי מכוניות כנראה הם מקבלים כסף לפי מספר המכוניות שהם צדים.

"הכל קרה כל כך מהר ,הרגשתי צורך לספר"

שלא נדע

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
לפי מר' כהן שרכבו נגרר ונפגע הנזק שנגרם לרכבו כתוצאה מכך "שהגרר נכנס ברכב שלו ודפק את כל מיכל הדלק ועיקם את הדופן של האוטו".

כמי שביקר לא אחת באולמות בית המשפט לתביעות קטנות, לא נראה לי הגיוני שהסיפור היה כזה Clear-Cut, כנראה שהשופט התרשם שהתובע לא מספר את כל האמת...

ואם הוא חושב שהוא צודק הוא יכול לבקש רשות ערעור לערכאה גבוהה ושם, אם הוא באמת צודק - הוא גם יזכה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...