Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש מקום באזור הצפון אשר מייצר מדבקות צבעוניות(ממש כאלו כמו תמונות) לאוטו אשר משמשות הרבה חברות כפרסום נע על האוטו,מישהו יודע היכן יש כזה מקום בצפון?

ואם מישהו שואל למה לי,אז התשובה היא שאני מחפש היכן ניתן להדפיס מדבקות לאופנוע שלי,כי יש לי את הסריקה של המדבקות המקוריות שלי ואני רוצה להדפיס ולהדביק חזרה על האופנוע.

דוגמא:

10-9-2005 10-23-15 PM_0000.jpg

10-9-2005 10-35-51 PM_0000.jpg

10-9-2005 10-54-06 PM_0000.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כיד להדפיס מדבקות מקבצים שכבר יש לך, תחפש בדפי זהב "דפוס דיגיטלי". מדובר בבתי דפוס שמתמחים בכמויות החל מבודדים. תשאל אם יש להם יכולת להדפיס על מדבקות פלסטיק (להם אמור להיות החומר) אני משער שהמחיר אמור לנוע בין 10-30 ש"ח לגודל A3.

פורסם

אני זוכר שבזמנו, כשחיפשתי מדבקות ל-GPZ שהיה לי לפני כמה שנים, מצאתי באזור דרום ת"א על הגבול עם יפו.

אם אתה מגיע מכיוון הולץ ונוסע מערבה, ישר אחרי בנין מרכזים יש לא מעט חנויות.

חוץ מזה באזור יש המון חנויות אופנועים. אני בטוח שאם תשאל אצלהם תקבל הפנייה למקום המרוחק מרחק הליכה.

יש להם מלאי של כל המדבקות לאופנועים. רק תצביע לו על מה אתה רוצה ויכינו לך.

מחירים: זה היה לפני יותר מ 4 שנים אז אל תתפוס אותי במילה, רק בתור כיוון - מדבקה לפרינג מקדימה (מעל הפנס) רצו בסביבות ה 60 ש"ח (במטרו רצו מעל 250 ש"ח). אותו יחס נשמר כמעט על כל מדבקה אחרת שרציתי.

יש לציין שבסופו של דבר לא רכשתי מהם ישירות, חבר (מהעבר) שעסק בתיקון ושיפוץ פרינגים ארגן את הכול.

פורסם

אתה יודע, כל מיצובישי סופר לאנסר מושקעת אני חושב שהיא שלך !

מוזר, ואז אני נזכר שיש לך ג'אנטים ורואה שהם לא אותו דבר !

בקיצור אם היית מאזור המרכז הייתי עוזר לך, זהל א אמרו לעלות הרב,ה תלוי על איזה סוג בד את מדפיס,

מדבקה שקופה, לבנה,על משי וכו..

Suzuki Jimny

פורסם

אני לא בטוח לגבי יחידים.

אבל אני אברר לך אצל שני אנשים שאני מכיר שמייצרים באיכות הגבוה ביותר.

בדוק ה"פ לטלפונים.

משכנתא זה קל

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
שלום!

אני מחפש מקום באזור הצפון אשר מייצר מדבקות צבעוניות(ממש כאלו כמו תמונות) לאוטו אשר משמשות הרבה חברות כפרסום נע על האוטו,מישהו יודע היכן יש כזה מקום בצפון?

ואם מישהו שואל למה לי,אז התשובה היא שאני מחפש היכן ניתן להדפיס מדבקות לאופנוע שלי,כי יש לי את הסריקה של המדבקות המקוריות שלי ואני רוצה להדפיס ולהדביק חזרה על האופנוע.

דוגמא:

תנסה ליצור קשר עם דודי מגאיה פתרונות הדפסה הוא יוכל לעזור לך בעניין 052-2365944 הוא יושב בצפון בקיבוץ תל-יוסף

מני

• תוכן חדש...