Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מר SLS היקר,

הריי בעלית הדלק, גם מחירי התחבורה הציבורית עולה, שכן אין שום סיבה לנסוע בתחבורה ציבורית , שהמחירים עולים , כבר עדיף לנסוע ברכב שלי מאשר לשלם את אותו מחיר לתחבורה הציבורית.

פורסם

כשתחסמו את הכניסה לירושלים תודיעו לי...שאני אדע שצריך להתקשר ולהודיע שאני לא בא לעבודה. :wink::lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אני עדיין עומד על כך כי חסימת מקורות הדלק למיניהן יותר יעילה מעלייה לירושליים, דבר, אשר לחלק גדול מאיתנו יגרום לצריכת דלק מיותרת ורווחים לתחנות.

ע"מ לקיים פעולה כזו, יש להיות בטוח כי כל המובילים למיניהם, משאיות , מוניות מיכליות וכו. באים גם הם. זה הוכיח את עצמו בארצות אירופה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

חסימת הכניסה לירושלים תרגום לרעש תקשורתי

לאחר מכן יתעוררו עוד אנשים ויצטרפו למאבק ואז נוכל לעשות משהוא יותר רציני כמו חסימת

הכניסות לבתי זיקוק נמלים וכ''ד

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כל כך הרבה ברברת ואפס מעשה !?! :roll:

בהצלחה בהמשך ה-0 עשייה. :wink:

חוץ מזה אולי תנסו לחסום משהוא שלא חסום גם כך ... הרי הכניסה לירושלים ...

ממליץ על הכניסה לנתב"ג. תחנו את הרכב האהוב עליכם באמצע הכביש (כמו שבטח אתם תמיד עושים), תעלו למטוס לכיוון אירופה, בדקו מחיר ליטר בנזין , תחסמו גם שם כביש אחד או שתיים (בקרו בכלא והפעם לא על סחר בסמים), תחזרו ארצה ותעברו במסלול הירוק (יחד עם 5 פקטים של סיגריות ו-8 ליטר אלכוהול זול - גם כך בטח זה מה שאתם עושים). תחזרו לרכב ותחלמו שוב לחסום את הכניסה לירושלים.

נעלבתם ? תסתכלו במראה, קראו את כל 9-10 העמודים של הברברת ואז תסתכלו שוב במראה (אולי זאת שהונדליסטים הרסו בערבחג - היא אצלכם בבית ?).

פורסם

אני כרגע חזרתי מלונדון

ושם המאבק היה בזה שמשאיות יסעו לאט בנתיבים הראשיים

לדוגמא את איילון ושימו בו משאיות הנוסעות על 30

זאת חסימה חוקית

פורסם
כל כך הרבה ברברת ואפס מעשה !?! :roll:

בהצלחה בהמשך ה-0 עשייה. :wink:

חוץ מזה אולי תנסו לחסום משהוא שלא חסום גם כך ... הרי הכניסה לירושלים ...

ממליץ על הכניסה לנתב"ג. תחנו את הרכב האהוב עליכם באמצע הכביש (כמו שבטח אתם תמיד עושים), תעלו למטוס לכיוון אירופה, בדקו מחיר ליטר בנזין , תחסמו גם שם כביש אחד או שתיים (בקרו בכלא והפעם לא על סחר בסמים), תחזרו ארצה ותעברו במסלול הירוק (יחד עם 5 פקטים של סיגריות ו-8 ליטר אלכוהול זול - גם כך בטח זה מה שאתם עושים). תחזרו לרכב ותחלמו שוב לחסום את הכניסה לירושלים.

נעלבתם ? תסתכלו במראה, קראו את כל 9-10 העמודים של הברברת ואז תסתכלו שוב במראה (אולי זאת שהונדליסטים הרסו בערבחג - היא אצלכם בבית ?).

sls , אני לא יודע מה הסיפור שלך, אולי טעית בסוג הפורום...:roll:

אבל בכל זאת דברים כאלה לא שווים התיחסות מינימלית כלשהי.

יוגב

פורסם

SLS יש לך איזשהי בעיה איתנו?

אתה אומר שאנחנו סוחרי סמים,ונדליסטים גנבים וכד'!

באיזה זכות אתה מדבר ככה חתיכת זבל(מנהלים אני מיצטער אבל לאט לאט הסבלנות פוקעת)!?!

אם יש לך בעיה תעוף מהפורום הזה! אף אחד לא מכריח אותך להיכנס לפה בכלל חתיכת חוצפן.

תעשה טובה תחסוך מכולנו את השטויות שיוצאות מהפה שלך!

אני מיצטער אם עברה עלייך ילדות קשה,אבל זה לא המקום להוציא את זה.

• תוכן חדש...