Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקנה קומפוננט ותיתן לו 50 או יותר כדי שישמע מספיק חזק כלומר אתה תעבור ככל הנראה את הגבול של המגבר לסיגנל נקי ותוציא סיגנל מעוות.

זאת רק השארה ולא הבטחה :) הכל תלוי ברמת ההתקנה ובכיוונים.

והסאב לא יעיף אותך, לא עם סט של 200 ולא עם סט של 50. הבעיה היא במגבר, אולי אתה יכול לשקול להחליפו למגבר 2/4 ערוצים +מונו מתאים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מסכים עם שיבי.

סט טוב קדימה, בגישור. ומקסימום שידרוג של הסאב והמגבר בעתיד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

את ההתקנה אני מבצע אצל מקצוען...!

והוא לא הציע לי לגשר ערוצים ולקנות קומפוננטים 200W RMS...

לא נשמע לי הגיוני שהצליל יתעוות אם אני יתן 50W RMS לקומפו' שהוא 80W RMS כל עוד הכיוונים יהיו מקצועיים,ואני לא ישמע בווליום מעל 58..ובמערכת פיונר שלי יש 62...שם העיוות אולי יתכיל להופיע...

ולגבי החלפת מגבר אני ממש לא מתכוון...! את המגבר הביאו לי מארה"ב בשליש מחיר...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

יהיה לך עיוות. לשמוע ב 58 מיתוך 62. זה לא בסדר.

אתה עמור לשמוע במקסימום 75% מתוך 100 שיש לרדיו.

פירוש אתה צריך לשמוע מקסימום 47. זה בערך הנקודה שהרדיו מתחיל להפעיל את הפונקציה של "אוטומטיק לאודנס".

וגם לכתוב כיוונים מקצועיים. זה לא ממש קשור.

זה כמו לתת למיכאל שומכר (נהג מרוצים) פיאט אונו, ולהגיד לו לנצח במרוץ. . הוא לא ינצח. כי האוטו קטן על המירוץ.

כך זה יהיה לך עם הקומפוננט. הסט צריך מגבר שהוא יותר חזק ממנו. כדי שהוא יקבל סיגנל נקי, ולא כשהמגבר מתעמץ. (עיוותים בצליל, ועוד).

וכמובן שהמתקין שלך, יגיד לך שהמגבר טוב. כי יש לו אינטרס אחד. להתקין לך משהוא. לנו אין אינטרס. לנו יש נסיון.

רמקול של 100W RMS. צריך מגבר של כ120W RMS. כ 10-20% יותר ממנו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
יהיה לך עיוות. לשמוע ב 58 מיתוך 62. זה לא בסדר.

אתה עמור לשמוע במקסימום 75% מתוך 100 שיש לרדיו.

פירוש אתה צריך לשמוע מקסימום 47. זה בערך הנקודה שהרדיו מתחיל להפעיל את הפונקציה של "אוטומטיק לאודנס".

וגם לכתוב כיוונים מקצועיים. זה לא ממש קשור.

זה כמו לתת למיכאל שומכר (נהג מרוצים) פיאט אונו, ולהגיד לו לנצח במרוץ. . הוא לא ינצח. כי האוטו קטן על המירוץ.

כך זה יהיה לך עם הקומפוננט. הסט צריך מגבר שהוא יותר חזק ממנו. כדי שהוא יקבל סיגנל נקי, ולא כשהמגבר מתעמץ. (עיוותים בצליל, ועוד).

וכמובן שהמתקין שלך, יגיד לך שהמגבר טוב. כי יש לו אינטרס אחד. להתקין לך משהוא. לנו אין אינטרס. לנו יש נסיון.

רמקול של 100W RMS. צריך מגבר של כ120W RMS. כ 10-20% יותר ממנו.

ה75 אחוז משמשים רק לכיון לנקודה שהרמקול לא יתעוות, על איזה "אוטומטיק לאודנס " אתה מדבר.

שהמכשיר מחובר למגבר עם RCA אין קשר למגבר הפנימי של הHU.

מדובר רק על הפריאווט של המכשיר עצמו.

לא כל רמקול של 100 וואט RMS צריך הגברה של 15-20 אחוז יותר.

בד"כ זה אמור להיות אחוז גבוה לטובת הרמקול על מנת לשמור עליו.

זה לא קביעה חד משמעית זה תלוי בעיוות של המגבר ובנצילות של הרמקול.

רמקול 100 RMS עם נצילות של 90DB+ ישמע נהדר גם עם הגברה של 80 וואט RMS.

אבל אם תתקין כמו רבים אחרים, רמקול של 120-160 וואט RMS כמו סטים של דוטק או הייבריד או כאלו ואחרים, על מגבר שנותן 50 וואט RMS, זה יהיה ממש יעיל, אולי תשמע רק את הטוויטר בערך כי הוא בד"כ הרכיב הכי נציל ברכב.

רמקול דורש את ההגברה שלו, בד"כ עדיף להשתמש בעוצמה הדרושה לו לעבודה, לא פחות ולא יותר, מה שכן כמו שכבר אמרתי, זה תלוי בנצילות שלו ובעיוות של המגבר.

under construction..

פורסם

אז green monster מה אתה אומר המגבר שלי שמספק 50W RMS יוכל לספק קומפוננט של קליף דזינס שעוצמתו 80W RMS ונצילותו 89DB ? אף אחד כאן לא ממש עונה לי על השאלה העיקרית...

אני לא מתכוון לגשר ערוצים...

בבקשה תנו לי עצה, כאילו ואני לא מחבר את הערוצים האחורים (3 ו 4) אלא רק את הערוצים הקדמיים לקומפוננט קידמי שיקבל גג 50W RMS...

פורסם

השאלה היא אם הוליום הסופי שתגיע אליו , עם קומפוננט 89db , ומגבר 50w ,

יספיק לך?

לטעמי , יהיה נמוך מדי, ולא נכון להפעיל קומפוננט כזה עם 50w .

או שתגשר יציאות , או שתחפש רמקול אחר, להערכתי התוצאה תהיה נמוכה.

אגב, מישהו שמע את הקומפוננט הזה?

כנראה שלא, אתה קונה חתול בשק.

ZZR

פורסם

אז כנראה ההצאה לאלפיין:

http://www.hookedontronics.com/show...ls.jsp?cid=9836

היתה הכי מתאימה מבחינת הספק המגבר שלי...

אבל זה נשמע לכם הגיוני שהקומפ' של קליף דזיינס עולה בארץ 2300 ש"ח!!

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=831&CatCode=83

ומארה"ב אני יכול להשיג אותו ב- 180$ מסכנים...זה עדיין נחשב חתול בשק....? זו לא עסקה מספיק טובה?. אני מצטער על זה שאני נלחם בדעות שלכם פשוט אני רק מתחיל להרכיב תשובה הגיונית לשאלתי..

הבנתי שהקומפוננט (של קליף) לא ישמע חזק מספיק עם ההגברה שלי...נכון?

ובאמת אף אחד לא שמע את הסט הנ"ל???

פורסם

מישהו יכול לתת לי לינק לקומפוננט הנ"ל: "CDT ef-61cfi/24, הייבריד בארץ עולים 300 דולר"

אם הם יתיאמו למגבר שלי בזאת אני יפתור ת'בעיה שלי...כמובן אחרי התייעצות עם יריב מ- BOMBBASS...המתקין שלי..

ואם יש לכם עוד עצות לקומפוננטים...שהם יוגברו או בצורה רגילה ויקבלו 50W RMS או בגישור ויקבלו 200W RMS (הכוונה שלי לא לקומפ' אחד שמסוגל לעבוד עם שני ההספקים אז לא לצעוק בבקשה)

התקציב לקומפו' שיקבל 50W RMS הוא: גג 250$

והתקציב לקומפו' שיקבל 200W RMS הוא: גג 350$

בבקשה תציאו לא בהכרח ת'חזק אלא אחד איכותי ואיכותי בווליום גבוהה גם כן...(SQ)..

פורסם

ב350 נפתחים הרבה חלונות.

לדעתי קניה טובה זה מורל הייבריד.

או CDT מסדרת ה HD או הדגם שהצעתי קודם לכן. CDT לא ממש מוכרים בחנויות, ומה שמוכרים בחנויות עולה ממש יקר. אם אתה מעוניין לקנות דרך PAYPAL אני יתן לך את הפרטים של הסוחר שקניתי דרכו (שירות מעולה אגב).

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
אבל זה נשמע לכם הגיוני שהקומפ' של קליף דזיינס עולה בארץ 2300 ש"ח!!

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=831&CatCode=83

ומארה"ב אני יכול להשיג אותו ב- 180$ מסכנים...זה עדיין נחשב חתול בשק....?

יש מוצרים , שרואים פתאום קפיצה רצינית במחיר בין חו"ל לבין הארץ,

הפער הוא בלתי סביר, אין לזה הסבר הגיוני מלבד רווח גבוה מאוד לחנות/יבואן.

וכן, זה עדיין חתול בשק.

ZZR

פורסם

שמעתי כמה סדרות של cdt ולדעתי סדרת ה-ef נשמעת טוב (כמובן שהשאיפה היא ל-es),אך אם מתכוונים לייבא את המוצר מחו"ל ולשלם עליו משלוח+מכס+מע"מ אז זה כבר לא משתלם.

אם מוצאים דיל טוב בארה"ב ומביאים אותו לבד אז זה שווה, צריך לקחת בחשבון בייבוא מוצרים מחו"ל שאין אחריות ואין עם מי לדבר.

כמו כן צריך לקחת בחשבון את המכס בארץ - צריך לשלם עליהם מכס (לא נרחיב במילים).

הלינק:

http://cgi.ebay.com/CDT-Audio-SUMMER-SALE-EF-61CF-6-1-2-Component-system_W0QQitemZ5815446182QQcategoryZ32819QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

עופר רוטמן

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...