Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קורא את השרשור הארוך והמייגע הזה על קומפוננט של +-1000 ש"ח.

ואני עדיין לא מבין מה הבעיה ואיך עוד לא מצאת?

התחלת עם תקציב של עד 250 דולר , בארה"ב.

מצד שני אתה אומר שהמגבר שלך מוציא 50 וואט RMS לכל ערוץ(בעקרון באתר שלהם הוא מוצהר 100*4 ב4 אוהם אבל לא משנה).

כל סט שתביא מעל 100 וואט RMS אם הוא בנצילות של פחות מ90DB ומעלה, כמעט ולא תרגיש את המידים אולי תרגיש את הטוויטרים כי הם יותר נצילים בד"כ מהמיד.

הציעו לך CDT, הציעו לך דיימונט אודיו, קליף דיזיין ועוד.

מיותר לציין שהסטים של החברות הנ"ל בתקציב הזה זה בד"כ סדרות נמוכות שלהם, ולא ממש מוגדרים כסטים יותר מידי איכותיים אולי ברמה בינונית +-.

בכל מקרה לא מדובר פה על איזה רכיב מטורף יבוא אישי(אל תתבאס עליי).

אבל רכיבים ברמה בינונית לא ממש כדאי להביא מחו"ל, אלא אם אתה כבר מנצל את העובדה שמישהו מביא לך מחו"ל ואז כדאי להשקיע כבר יותר.

בתקציב הזה אתה גם מבקש איזשהיא השוואה למשהו בסגנון המורל כדי לבדוק את הרמה.

בתקציב הנ"ל אולי תוכל למצוא הייבריד משומש או במקרה הטוב מורל דוטק עם טוויטרים של MT22(כמו של ההיבריד אוביישן 6).חדש כמובן.

זה גם ההמלצה הכי כדאית שאני יכול לתת לך, כי הסטים ביבוא אישי בתקציב הנ"ל יתנו לך את אותה תמורה למחיר.

מה עוד שעם המגבר שלך לא ממש תוכל להזיז אותם כמו שצריך כי זה סטים חזקים.

המיד של הדוטק הוא בעל נצילות של 90DB, והטוויטר MT22 הוא בעל נצילות של 92DB, ולכן גם עם מגבר חלש יחסית תוכל להפיק מהם צליל יחסית טוב.

ובעתיד על מגבר חזק יותר הם ישמעו נהדר.

מה שעוד אתה צריך לקחת בחשבון זה את האחריות שאתה מאבד ברגע שאתה קונה רכיב מחו"ל.

קומפוננט על הגברה חלשה יכולים לגרום רק נזקים, טוויטרים יכולים להשרף בקלילות כמו המידים על הגברה חלשה מפאת עיוות של המגבר בהספק גבוה(סה"כ מדובר על מגבר בינוני-).

ואחריות היא דבר שצריך לקחת בחשבון, כדי לא להתחיל לרדוף אחר כך אחרי יבואנים שישחטו אותך במחיר על זוג טוויטרים חדשים שיהוו לך את ההפרש בין היבוא אישי לבין קניה בארץ עם תוקף של אחריות.

ועדיין הייתי ממליץ לך על המורל בחום.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול , למרות שדי כיסיתי את הנושא , ואני מקווה בשבילך שתוכל להחליט בקרוב על מנת שלא תהיה לחוץ על החלטה בדקה ה90.

בברכה,

G.Mr

under construction..

פורסם

המידע לגבי המגבר שלי באתר הוא טעות...

המגבר כבר אצלי ברכב והוא מספק 50W RMS X 4 או 200W RMS X 2...

....

בארץ אני לא מתכוון לקנות...(ואני מקבל ת'סט מדוד שיביא לי אותו...אז מכס שליחה וכל החר* לא כלולים בתקציב)

והסט הנ"ל של דימונד אאודיו לא בדיוק בינוני..

Diamond Audio S600s

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

שהסטים של דימונד אודיו נעים בין 180-900 דולר, 250 דולר זה בינוני מינוס אפילו, אל תעלב, אבל כמו שכבר אמרתי לפני זה, אם אתה כבר מביא משהו מחו"ל תביא משהו מיוחד ולא סט בינוני.

זו המלצה שלי, ואני לא מתכוון להכנס לאף אחד לארנק, אני הייתי מביא משהו יותר רציני ומיוחד, אם כבר אני מביא משהו בלי אחריות.

under construction..

פורסם

הוא מדבר על להביא סט ב-350$ לא ב-250$ לשם הדיוק.

עוד דבר סדרת ה-HEX של דיימונד היא לא סדרה בינונית שלהם.

כנ"ל לגבי האופציה שלו לקנות בארץ,היבריד,שבשום מונח לא הייתי מגדיר אותה בינונית.

פורסם

אני כבר המלצתי על ההיבריד , שהוא סט ברמה מאוד גבוהה ולא רק שהוא לא נופל מהסטים האלו ,הוא אפילו מתעלה עליהם, אבל זו דעתי וזה עניין של טעם.

אני "אסתפק" בהייבריד, כמובן שאני מתכנן כרגע את הבניה אז זה גם ישמע אחרת, וכמובן הגברה בהתאם.

אבל ביננו, הייתי מעדיף את ההיבריד בארץ עם אחריות , מאשר סט שיכול להגיע DOA, או שפשוט לשבוק חיים אחרי יום או חודשיים.

הכל שאלה של תמורה לכסף.

ולכן אמרתי שכבר עדיף להביא משהו מאוד מיוחד , שגם אם משהו קרה לסט ולא אמור לקרות בכלל דבר כזה, אפילו אחרי העלות של התיקון, זה יהיה עדיין כדאי מבחינה כלכלית.

אבל אני לא רוצה ולא מנסה להכנס לכיס של אף אחד, פשוט נותן את המלצתי.

under construction..

פורסם

לגבי האחריות אני מסכים איתך גם לגבי ההיבריד,

הבעיה היא שברמת ההיבריד הן מבחינת מחיר ותמורה הוא די בודד פה בארץ,אין הרבה

תחלופות,כלומר מי שלא הכי אוהב את הצליל של מורל מוצא את עצמו מחפש להביא רמקולים

מחו"ל,באותו מחיר וברמה שווה להיבריד(במידה ומוצאים משהו שיביא בתיק,בשאיפה לא

לשלם מכס).

רמקולים בארץ במחיר של ההיבריד נחותים ממנו משמעותית ולא אמורים בכלל להתחרות

איתו,לכן אני יכול להבין את מי שרוצה להביא חלופה לטעמו מארה"ב.

פורסם

על זה גם אני חשבתי...

ההיבריד זו האופציאה היחידה שכדי לקנות בארץ...

אבל אתם אומרים זה אפשרי לכוון תמגבר של (בגיין) ולהוריד מ- 200W RMS (בגישור כמובן) ל- 160W RMS כדי לא לשרוף תהיבריד...או ת'Diamond Audio S600s (שהוא לפי הייצר מסוגל לספוג בין 20 ועד 170W RMS...)?.?

ועוד שאלה...ה- Diamond Audio S600s הוא יותר ברמה של ההיבריד או של אליט?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אבל ביננו, הייתי מעדיף את ההיבריד בארץ עם אחריות , מאשר סט שיכול להגיע DOA, או שפשוט לשבוק חיים אחרי יום או חודשיים.

הכל שאלה של תמורה לכסף.

ולכן אמרתי שכבר עדיף להביא משהו מאוד מיוחד ,

במחיר הזה תרכוש בארץ, לא חושב שכל הבלגן שווה את זה.

מה עם אחריות ? לא צריך?

דווקא במקרה שלך , עם מגבר בינוני , הייתי בודק שזה קיים.

ZZR

פורסם

תקנה כבר פולס או דוטק...

ציוויון סאונד אחר לגמרי אבל אותה רמה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...