Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי:

תפסיק להסתכל על המספרים.

דעתי:

אתה לא יודע מה אתה רוצה.

דעתי:

אני חושב שכולם פה כבר נתנו את דעתם בנוגע לסט אחד או שנים-ומכאן גם על גישור.

דעתי:

לא משנה מה נמליץ או ניעץ לך אתה תקנה סני סטים חלשים ויקרים ללא סיבה.

אבל שוב זו רק דעתי.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, תתאפס על משהו שאתה רוצה.

בקצב הזה, הת'רד העייף הזה יגיע ל100 עמודים/עד שייגמרו הקומפוננטים.

כל מה שהציעו לך, אתה מתעלם, ולא מקבל.

יש מספיק חברות אודיו, עם מספיק דגמים וסדרות ומחירים,

אם זה היה תלוי בי, אני הייתי קונה לך,

רק שתפסיק להעלות הודעות עם אותו נוסח באותו תרד.

ZZR

פורסם
אז בבקשה תנו כל אחד דעה לגבי קומפו' אחד שהוא היה שם ברכב שלו במצב שלי...(תקציב 350$)..

אני חושב שזה מה שהעמוד השלישי מייצג לא?

אתה אפילו לא צריך לחפש בפורום, רק בתרד הזה.

אני את שלי אמרתי:

דימונד HEX

CDT HD

מורל הייבריד

(לא דווקא לי הסדר הזה)

אופל קורסה 2003

פורסם

אתה רוצה לשמוע את האמת?

התקציב שלך אפילו לא מאפשר לך לרכוש הייבריד חדש (+-2000 ש"ח פחות או יותר).

350 דולר אם אני אכפיל את זה אפילו בשער העברות של 4.8 ש"ח לדולר אתה מגיע סה"כ ל1680 ש"ח.

אתה רוצה עצה אמיתית לגבי איזה סט.

סבבה.

על המגבר שלך לא תוכל לנצל רבע מהיכולת של ההיבריד או הCDT או הדימונד.אלא אם כן אתה הולך על גישור ,וגם אז אתה בעצם "מבזבז" 2 יציאות יקרות של המגבר.

כבר עדיף לך למכור את המגבר ולרכוש אחד של 2 יציאות אפילו עם הספק של 100 וואט RMS וביתרה להוסיף על קומפוננט.

אני הייתי מציע לך להשקיע את כספך על דוטק עם טוויטר של הייבריד, יעלה לך בסביבות ה1100 ש"ח.

ואת ה500 ש"ח הנותרים הייתי משקיע באיטום הדלתות.

ואז ב1680 ש"ח (או בשבילך 350$) אתה תקבל סט עם סאונד יותר טוב מההיבריד או הCDT או הדיימונד , על המגבר שלך.

כבר הסברתי למה בתרד' אחר, ועייפתי מהויכוחים האלו.

אתה בוחר להסתכל על נתונים יבשים של התנגדויות והספקים, ושבפועל הכל שונה ממה שאתה באמת חושב.

סתם בשביל שתדע,4 אוהם התנגדות זה לא דבר קבוע וזה משתנה עם העבודה של הרמקול, כך שפועל סטים חזקים אמורים לעבוד בהספקים של פי 1.25-1.5 ממה שהם מוצהרים עליהם.

וכל חברה ונתוניה תקח גם בערבון מוגבל, כי זה רק הספק עבודה מומלץ, זה כמו שהמגבר שלך מוצהר 4*100 ובפועל זה רק 50 וזה "טעות באתר".

אז במקום לקדוח פה בפורום עם סטים מחו"ל שלא משנה כמה הם טובים, עם ההגברה שלך אתה תקבל סאונד מזוויע, תשקיע ברכיבים שיש בארץ עם אחריות לשנה, ועם אטימה טובה סט של 1000 ש"ח ישמע טוב יותר מסט של 2000 ש"ח ללא אטימה.

וזה הוכח כבר בעבר ואין מה לעשות עם זה.

סאונד של סט כזה או אחר שונה בין רכבים ובין מגברים שונים , כל מגבר יניע את הרמקול שלך אחרת וכל רכב יהיה עם סאונד אחר לחלוטין ממה שיכול להיות אצלך.

ומה ש"על הנייר " יכול להשמע טוב , במציאות יכול להיות בעל צליל שונה בתכלית גם מבחינת הענות תדרים וגם מבחינת עומק וציוון הצליל.

אתה יכול לבחור בלקבל פה את ההמלצות המרובות של חברי הפורום הנכבדים כולל את המלצתי.

אבל משהו בי אומר שכנראה אתה תביא משהוא שאתה חושב שהוא טוב ובפועל אתה תתאכזב.

אנחנו יכולים רק להמליץ על פי הנסיון שלנו בין אם הוא בין יום ובין אם הוא נסיון של שנים לחלק מאיתנו.

לכל אחד יש טעם משלו במוזיקה וכך גם טעמו האישי על "איך רמקול אמור להשמע".

בסופו של יום אתה זה שצריך להיות שלם עם מה שהחלטת ואני מקווה מאוד שלא בעוד חודש תפתח תרד' חדש לגבי :" לא מבסוט מהקומפוננט , מה אתם ממליצים".

בברכה,

G.Mr

under construction..

פורסם

שאלתי האחרונה חברה...

כמה עולה הסט מורל היבריד בארץ...? (אני מכווה שהוא באמת בתקציב שלי...כי לפי הדעות פו אני מתחיל לבנות עליו)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הדגם הישן, עם MT-2 עולה 1400 והדגם החדש עולה באיזור ה 2000.

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...