Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, בירידה לאיילון פורצת לפתע מאחור רביעיית מטוסי קרב משופרים למשעי (לפי הצליל, לפחות...) - ראשונה טסה קוראדו, אחריה גולף, אחריה קליאו ספורט ואחריה אימפרזה טורבו, כשהן משייטות במהירות לא סבירה בעליל מבעד לתנועה העצלה של ערב שישי.

החבר'ה ראו "מהיר ועצבני" לפחות 12 פעם כל אחד, אין ספק, חסר להם רק אור סגול (וייתכן שהעדרו מצביע על מפגש קודם עם שוטר כזה או אחר). זה נראה מרשים, ללא ספק, לראות ולשמוע רביעיה כזו נוסעת כמו בסרט.

אבל !!!

חברים יקרים -בשביל מה יש מפגשים בכל מיני מגרשים ריקים, בשביל אנחנו מפרטים כאן בפורום כמעט כל יום על כבישי נהיגה מעולים וריקים בכל רחבי הארץ? בדיוק כדי שלא תצטרכו לשחק אותה וין דיזל בתוך תנועה צפופה של נהגים ישראלים שאת רמת הערנות שלהם כולנו מכירים! לי אין בעיה, ולמען האמת כשראיתי את הקוראדו פורצת במראה האחורית ידעתי שיבואו עוד, ושתמיד במבנה כזה יש בסוף איזו אימפרזה... אבל יש גם דודות על הכביש! מספיק שדודה כזו זזה ימינה בגלל מוביל המבנה שלכם ולא רואה שמימין באה הקליאו בשביל לגרום תאונה רצינית - בדיוק כמו זו שכמה שעות מאוחר יותר תקעה את האיילון בכיוון ההפוך!!!

מניאקים, בגללכם אני נשמע כמו דודה!!!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

קודם כל, רוב הסיכויים שהאימפרזה תהיה ראשונה דווקא. :wink:

דבר שני - יש לוין דיזל קטע ענק ב-knockaround guys שבו הוא מרביץ ל"מלך" של העיירה שאליה מגיעים הוא והחברים שלו, כדי להראות שהוא שם הבוס.

דבר שלישי - זה לא משנה את העובדה שהוא קוף מגודל עם דיבור של ילד מפגר.

דבר רביעי - אני ראיתי מהיר ועצבני פעם אחת ואני גם נוסע מהר לפעמים.

דבר חמישי - אתה באמת נשמע כמו דודה

:lol:

:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תוך סיכון עצמי בכך שעכשיו אקבל הרבה תגובות זועמות (ובצדק מסויים), אני חייב לציין שיש את אותם הרגעים שפשוט אין מה לעשות; המכונית סוחפת אותך קדימה בין שאר האנשים שזוחלים להם בכבישי ארצנו, האדרנלין מוצא פינות בגוף שכלל לא ידעת שקיימות, והחיוך הטפשי מרוח לך על הפנים כמו ארטיק שוקולד של ילד בן 3. ואם עושים את זה בלווי של עוד שתיים-שלוש ספורטיביות, מה טוב!

פורסם
קודם כל, רוב הסיכויים שהאימפרזה תהיה ראשונה דווקא. :wink:

:lol:

:wink:

רוני

דווקא בשורת המכוניות הללו (שנצפו הרבה ברייסים, באיזור שלי), הייתי אומר שהקוראדו (אדומה?), תהיה הרבה מלפנים אחריה הקליאו, לאחר מכן האימפרזה ובסוף הגולף...

Finger's gonna kill me.

פורסם

תגידו כל השיפורים שהראו בסרט אלה שיפורים קיימים וריאלים או שזה סתם זיוני מוח של הסרט שניסה להיראות מיקצועי??

ועוד דבר ... טכניקות הנהיגה והדאבל קלאץ לדוגמא (אני זוכר שהוה היה מוזכר) היו נכונים או ששוב זה זיבולי מוח של סרטים?????? :roll:

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם

אני מבין שאתה מהתומכים של האנשים שנוסעים "קצת" מהר!!!

אז בוא אני יספר לך מה קרה לחבר שלי עם MX3 משופרת ומהממת

לפני כמה ימים הוא עשה רייסים עם אימפרזה TURBO באיזור של צומת יזרעאל (ליד עפולה)

בקיצור בוא אני יספר לך מה הסוף חבר שלי נפטר ושני חברים שלו פצועים קשה!!!

אומרים שהוא לקח את הסיבוב האחרון ב 230קמ"ש והם נכנסו בשיבר של מים!!!

אני לא מבין אותך ??!!!!

:twisted: אתה בתור מישהו בעל כבוד באתר צריך לתת דוגמא להגיד לאנשים שיסעו לאט!!!

ולא להתגרות בגורל!!!

וגם אם אני נהג די חדש!!! ואני נשמע כמו דודה זקנה בת 100

חבר'ה סעו לאט!!!!!!!!!

בתודה אלעד ה1 8)

נינג'ה לבנה!

פורסם
אני מבין שאתה מהתומכים של האנשים שנוסעים "קצת" מהר!!!

אז בוא אני יספר לך מה קרה לחבר שלי עם MX3 משופרת ומהממת

לפני כמה ימים הוא עשה רייסים עם אימפרזה TURBO באיזור של צומת יזרעאל (ליד עפולה)

בקיצור בוא אני יספר לך מה הסוף חבר שלי נפטר ושני חברים שלו פצועים קשה!!!

אומרים שהוא לקח את הסיבוב האחרון ב 230קמ"ש והם נכנסו בשיבר של מים!!!

אני לא מבין אותך ??!!!!

:twisted: אתה בתור מישהו בעל כבוד באתר צריך לתת דוגמא להגיד לאנשים שיסעו לאט!!!

ולא להתגרות בגורל!!!

וגם אם אני נהג די חדש!!! ואני נשמע כמו דודה זקנה בת 100

חבר'ה סעו לאט!!!!!!!!!

בתודה אלעד ה1 8)

לכבוד אלעד ה1 הענק:

אני מבין שאתה מאלו שלא מסוגלים להבין את הנקרא. היכן קראת שאני תומך בעשיית רייסים וכולי? היכן קראת משהו שהוא מעבר לאמירה הומוריסטית בדברים שכתבתי?

ולעניין החשוב באמת - מצער אותי מאוד לשמוע על חברך שעשה רייסים וחשב ש-MX3 היא מכונית יציבה על 230 קמ"ש. מצטער לומר לך אבל מי שעושה כאלו דברים הוא טיפש וחבל לי מאוד מאוד על מותו חסר הטעם.

אני אינני אחראי למעשיהם של אנשים ואינני מתכוון להיות זה שילמד אותם איך לנהוג ולא לעשות שטויות. בוודאי שאני מגנה בכל תוקף נהיגה פרועה ותחרויות על הכביש הציבורי, לא זכור לי מקום שבו כתבתי אחרת.

לאוהד - רוב הדברים שתוארו בסרט באמת קיימים. העניין הוא שבסרט הכל מוקצן ומוגזם, וכן יש שם טעויות מביכות ביותר (למשל בנוגע לדאבל קלאץ').

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...