Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מוטרד ממשהו , ואני אמרתי לו שאני אתייעץ איתכם.

לפני כשנה וחצי הרכב שלו התחמם עקב צינור קרוע {המוסך סגר אותו חזק מדי עם ברזל ולכן הוא נקרע}.

הרכב שלו התחמם ונדלקה לו המנורה של ה-stop אחרי בדיוק דקה הוא עצר את הרכב ומילא מים וטס למוסך. כאמור כל זה קרה לפני שנה וחצי.

השאלה שנשאלת היא, האם יכול ליהיות שנגרם נזק למנוע, במוסך אמרו לו שאין דבר כזה נזק בהמשך ושאם היה קורה נזק הוא היה מתרחש באותו רגע.

החבר פשוט מפחד יכול להגרם פתאום נזק לבלוק או משהו.

והוא נזכר עכשיו אחרי שהוא שמע כמה סיפורים מחברים שהתחמם להם האוטו והלך הבלוק, אבל הוא הלך באותו הרגע.

כרגע האוטו נוסע יופי ואין שום בעיה ובמוסך אומרים שאם לא קרה כלום אז , אז אין מה לדאוג ושהכל בסדר. {עוד כמה מוסכנקים גם טענו כך}

האם זה נכון בבקשה.

תודה רבה.

{הרכב המדובר רנו מגאן שנת 2000 }

פורסם

החבר שלך היה צריך להחליף גם שמן מנוע אחרי שהרכב רתח לו כי השמן כבר לא אפקטיבי.

נזק אולי, בלאי כן,

אם עבר שנה וחצי אז נזק לא נגרם.

• תוכן חדש...