Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סיאט לאון אשר מגיעה עם אזעקה מקורית המופעלת ע"י שלט המתחבר למפתח.

השלט עובד בסדר גמור, אבל הוא "גומר" את הסוללה תוך יום-יומיים.

שלט חדש בצ'מפיון עולה הון, והם אינם מתקנים שלטים קיימים.

אני מחפש מקום אשר יוכל לתקן את השלט הקיים כי אני מאמין שמדובר ברכיב שרוף או הלחמה לקוייה.

אודה לכם על המלצות (מקום באיזור חיפה והצפון יבורך אך במידת הצורך אין בעייה להדרים לכיוון המרכז)

תודה מראש,

גיא.

פורסם

ברחוב הירקון 13 בת"א יש מקום שנקא משהו ספידומטר, קיצר הוא מתקן שלטים יחסית בזול

אגב שלט חדש עולה באיזור ה90 שקל אז אולי שווה להחליף (איזה שלט יש לך לרכב...משהו מקורי כזה בתוך המפתח ? כי אם זה סתם שלט שמצורף לסט המפתחות....יוכלו להחליף לך אותו בשלט אחר...)

פורסם
ברחוב הירקון 13 בת"א יש מקום שנקא משהו ספידומטר, קיצר הוא מתקן שלטים יחסית בזול

אגב שלט חדש עולה באיזור ה90 שקל אז אולי שווה להחליף (איזה שלט יש לך לרכב...משהו מקורי כזה בתוך המפתח ? כי אם זה סתם שלט שמצורף לסט המפתחות....יוכלו להחליף לך אותו בשלט אחר...)

השלט שלי הוא חלק מהמפתח והחלפתו שערורייתי ולכן זו לא אופציה מבחינתי.

בנוסף נראה שהרכב שלי לא מוכן לקבל שלטים חדשים, וזה דורש החלפת חלק שמחירו גבוה במיוחד.

לכן, לפני שאני הולך ומתקין אזעקה חדשה, אני מעדיף לתקן את השלט.

פורסם

הרכב שלך סביר להניח ידע לקבל שלטים חדשים - צ'מפיון מטומטמים זה לא חדש

שאלה : אם ישדכו לך שלט חיצוני לאזעקה הקיימת זה גם טוב ?

מה קורה עם השלט הרזרבי שלך הוא עובד ?

אגב - אני במקומך הייתי חושב פעמיים לפני התקנה של אזעקה חדש, האזעקה שלך מקורית ופירוקה לא בטוח שזה הדבר הבריא ביותר..., באם הוחלט לנתק את האזעקה שלך אני במקומך הייתי אומר למתקין שלא יפרק אותה החוצה אלא רק שינתק מהמוח שלה את כל השליטה על הדברים השונים ברכב וינתק אותה מהזנת המתח...שלא "ישלוף" כלום החוצה

והייתי מבצע את ההתקנה במקום טוב שאולי יהיה קצת יקר אבל מה שבטוח משקפי רוח (לדעתי ברק יכול להיות אופציה טובה...)

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...