Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה - אלפא רומאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול להגיד לי תכונות של הרכב הבא:

אלפא ג'ולייטה שנת 85

נפח 1800

הרכב נמצא עם מעט רקבונות, ומבחינה מכאנית לא ידוע.

שאלות:

1. חיסכון

2. הנאת נהיגה (ספורט?)

3. חלקים

בעל הרכב רוצה עליה מעל 9000 שח לטענתו עקב היותה נדירה.

מוזר ומפתה באותה מידה...

בתודה מראש

אבי

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אני הייתי פונה למועדון אלפא-רומיאו בישראל:

http://www.iaroc.org.il

ובמיוחד אל "חן ס", בעליה של ג'ולייטה 85 מיוחדת מאוד.

הרכב, ככל אלפא, במצב מצוין - מאוד מהנה לנהיגה.

כזה שלא במצב שכזה, יהיה כמעט בור ללא תחתית לאחד שהוא לא אלפיסט.

יש בעיות בהשגת חלקים, ואלה שקיימים עולים הרבה.

אני מתאר לעצמי שב9K הג'ולייטה הזו לא תהיה במצב מזהיר, לכן צפה להוצאות ראשוניות גבוהות ע"מ להעמיד אותה על הרגליים ולהתחיל להינות ממנה.

משכנתא זה קל

פורסם

לא מכיר ת'אוטו (אפילו לא יודע איך הוא נראה).

אבל דבר אחד אני רוצה לומר לך, אם מצאת לנכון לכתוב את החיסכון כדבר הראשון שאתה רוצה מהאוטו הזה, אני חושב שדיי ראוי שאני ייעץ לך לחשוב בכיוון אחר.

רכב ישן, עם ריקבונות (לא קל לטיפול ולא תמיד אפשרי) ומצב מכני לא יודע זה בהחלט לא המתכון לחיסכון.

וכל זה מבלי להיכנס לסאגה הבלתי ניגמרת של אמינות של אלפות ישנות.

נ.ב.

רכב נדיר וחלפים זה 2 דברים שבד"כ לא כ"כ מסתדרים ביחד, אבל שוב מכיוון שאני לא מכיר את הרכב יכול להיות שהחלקים שלה מבוססים על איזה אלפא אחרת שהייתה נפוצה פעם (והתפוררה בינתיים) ולכן יש מלאי פה ושם...

פורסם

1. חסכון - בחרת באוטו הלא נכון, הוא יקרע אותך גם בדלק וגם בעלויות אחזקה. אתה יודע מה המשמעות על איטלקיה ספורטיבית בת עשרים שלא תוחזקה ? אתה תשקיע אלפי שקלים שלא יחזרו אליך לעולם.

2. הנאה מנהיגה - יש ויש, זו למעשה אלפתא בתחפושת שהוצגה כבר ב 1977 ו שנת 85 היא האחרונה שלה - הגיר הוא טרנסאקסל מאחורה, הנעה אחורית, 122 כ"ס במקור. ההתנהגות מהנה מאוד ניתן לשפר אותה לרמות גבוהות ביותר (כמו אצל חן)

3. חלקים - כמו לכל משפחת האלפתא : כבר לא קל להשיג, תצטרך להסתמך הרבה על איביי.

האם מדובר באחת בצבע בורדו שרוף שחנתה ברמת החייל ?

אם אתה אוהב את הג'ולייטה ומבין שתטרך להשקיע בו הרבה, אבל בתמורה תקבל מכונית מהסוג שכבר לא עושים היום - אהלן וסהלן.

כרכב יום יומי לתקציב הדוק - זה ממש לא הרכב הנכון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה על המידע.

פשוט קשה להאמין (תרשו לי להשתפך מעט)

החיפוש של רכב מהנה לנהיגה אך ללא חור בכיס הפך לסיוט מתמשך.

הקלאסיקות שחוטות. הספורטיביות מתפרקות.

יש אולי למישהו עצה בטווח 10k? כנראה שהנסיעה לעבודה תהיה ותישאר משעממת.

האמת הכואבת.

הריצה הנואשת מ205 ועד לחיפשושית הסטנדרטית. הוציאה לי את המיץ.

מה יהיה? האם נגזר עלי לכווץ את בני מעי ולקנות פיאסטה?

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אבי, בדוק ה"פ.

בנוגע למשהו מהנה לנהיגה ב10K, יש אלפא75 משוקמת ומצוינת במחיר דומה, עם טסט לשנה ובמצב ממש טוב בשביל להתחיל איתו. הרכב הנעה אחורית וגיר אחורי, מנוע 1.8, קרבורטורים.

אם תהיה מעוניין, תגיד לי, אני אביא לך את המספר.

אפשר גם למצוא סוד/ספרינט במחיר הנקוב שיהיו במצב סביר להתחיל ממנו שיפוץ איטי לשיפור המחיה עם האוטו. רק צריך לחפש.

בהצלחה.

ניר.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...