Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OVERCLOCKING של כרטיסים גרפיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בניסיונות האוברקלוקינג שלי הצלחתי לשרוף מעבד וכרטיס מסך.

המעבד הוחלף תחת אחריות, כרטיס המסך ? יוק.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אני שואל את זה כחלק מבירור שאני עורך לפני רכישה של כרטיס מסך.

האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך בגרסה המחולשת שלו תוך התבססות שאחר כך יהיה מאוד קל "לפתוח" אותו - כמו שנעשה בזמנו, באותו אופן, למשל, לצורבי הDVD של NEC [שהגיעו עם הגבלה לX8 והפכו לX16...

פשוט התקציב שלי מאפשר לי לקנות כרטיס ברמת PRO מסדרות ישנות או כרטיס ברמת כניסה של סדרות חדשות יותר.

מכיון שידוע שכרטיסים ברמות כניסה מגיעים מוחלשים - רציתי לברר הם יש מידע איך פותחים \ מאיצים אותם

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון, שכחתי לציין

את ה-9600SE אי אפשר לפתוח לרמה של PRO/XT.

זה לא כמו ה-9800SE שניתן לפתיחה לרמה של PRO.

אני ממליץ לך להתרחק מה-9600SE

הוא חלש ואני לא מרוצה ממנו.

תיקח 9600PRO או 9600XT.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הכי מומלץ לקלוקינג הוא ה9500פרו אך אותו כבר לא מייצרים, אך אם תוכל לקנות אפילו משומש תקנה. בקלות אפשר להפוך אותו ל9800פרו עם תוכנה מקורית של ATI.

אצלי כל החלקים במחשב הם כאלה שנוחים בעתיד לאוברקלוקינג, ולקחתי את זה בשיקוליי בקניית החלקים.

הפורום שנתנו לך הוא טוב מאוד. בהצלחה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...