Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי סזוקי בלנו שנת 98

ברכב יש שעון מעל היציאות של המזגן

אני מכוון את השעון ואחרי שאנחנו יוצאים מהאוטו ומפעילים את האזעקה השעון מתאפס שאנחנו פותחים את האוטו ומניעים השעון כבר מאופס

מה הבעיה?

פורסם

האם זה היה ככה תמיד? אם לא מתי זה התחיל?(מה קרה באותו הזמן? התקנתם משהו?)האם התחנות ברדיו נמחקות גם כן או לא? האם השעון מתאפס רק כאשר מפעילים אזעקה או שאולי גם סוגרים את המנוע?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
האם זה היה ככה תמיד? אם לא מתי זה התחיל?(מה קרה באותו הזמן? התקנתם משהו?)האם התחנות ברדיו נמחקות גם כן או לא? האם השעון מתאפס רק כאשר מפעילים אזעקה או שאולי גם סוגרים את המנוע?
קנינו את האוטו לפני חודש בערך אנחנו יד שלישית שקנינו את האוטו זה גם היה ככה, לא התקנו כלום,והתחנות ברדיו לא נמחקות, זה קורה רק אחרי שמפעילים את האזעקה ואחרי כמה דקות נכנסים לרכב ומניעים השעון כבר מאופס.
פורסם

כנראה שאזעקה מנתקת את ה+ לשעון, אין לי מושג איך הם חיברו את זה ככה :/

אם השעון עובד בזמן שהאזעקה דלוקה?

שב באוטו, תדליק אזעקה ותראה אם השעון נעלם. אם הוא נעלם, אז כנראה שהאזעקה מנתקת לו את הזרם

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
כנראה שאזעקה מנתקת את ה+ לשעון, אין לי מושג איך הם חיברו את זה ככה :/

אם השעון עובד בזמן שהאזעקה דלוקה?

שב באוטו, תדליק אזעקה ותראה אם השעון נעלם. אם הוא נעלם, אז כנראה שהאזעקה מנתקת לו את הזרם

השעון לא פועל שהאזעקה דלוקה.

ויש לציין שמכניסים מפתח לסוויץ ומסובבים עד השלב לפני ההנעה נדלקת מנורה כתומה check engine

פורסם

שסוגרים מפתח השעון נכבה אבל לא נמחק

כנראה האזעקה מקצרת את השעון או מנתקת אותו

בדוק בלי סוויץ ובלי אזעקה אם השעון נמחק או שרק בעת הפעלת האזעקה!

הנורה של צ'ק אנג'ן נכבית רק לאחר ההנעה, שהאוטו בסוויץ ולא מונע זה תקין שהיא דולקת

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
שסוגרים מפתח השעון נכבה אבל לא נמחק

כנראה האזעקה מקצרת את השעון או מנתקת אותו

בדוק בלי סוויץ ובלי אזעקה אם השעון נמחק או שרק בעת הפעלת האזעקה!

הנורה של צ'ק אנג'ן נכבית רק לאחר ההנעה, שהאוטו בסוויץ ולא מונע זה תקין שהיא דולקת

השעון נמחק רק בעת הפעלת האזעקה.
פורסם

ממקרה שהיה לי בקולט עם התקנה גרועה מאוד של האזעקה (Ranger אם אני לא טועה), האזעקה הייתה גורמת לספייקים בעת דריכתה ועוד בעיה שהופיע אצל אחי פעם - כל פעם שמעבירים את הסויץ' למצב ACC היה ספייק שמאפס הגדרות שונות (כמו שעון ועוד שטויות).

מאחר ואני יודע דבר אחד או שניים בחשמל - מספייקים אני מאוד מפחד מאחר ואני חושש שמא הם יישתקפו על רכיבים אחרים במע' החשמל של הרכב כגון מחשב וכו' ולכן לא דוחה או מהסס לרגע בטיפול בבעיות חשמל מסוג זה.

זו גם המלצתי אלייך - לתקן וכמה שיותר מהר, עלול להסתיים במכלולים יקרים תקולים.

אני לא רוצה לנבא רעות אך אני נוהג להזהר מאוד בכול הנוגע לחשמל.

פורסם
ממקרה שהיה לי בקולט עם התקנה גרועה מאוד של האזעקה (Ranger אם אני לא טועה), האזעקה הייתה גורמת לספייקים בעת דריכתה ועוד בעיה שהופיע אצל אחי פעם - כל פעם שמעבירים את הסויץ' למצב ACC היה ספייק שמאפס הגדרות שונות (כמו שעון ועוד שטויות).

מאחר ואני יודע דבר אחד או שניים בחשמל - מספייקים אני מאוד מפחד מאחר ואני חושש שמא הם יישתקפו על רכיבים אחרים במע' החשמל של הרכב כגון מחשב וכו' ולכן לא דוחה או מהסס לרגע בטיפול בבעיות חשמל מסוג זה.

זו גם המלצתי אלייך - לתקן וכמה שיותר מהר, עלול להסתיים במכלולים יקרים תקולים.

אני לא רוצה לנבא רעות אך אני נוהג להזהר מאוד בכול הנוגע לחשמל.

אוקיי,אני יגש כבר היום למתקין שיבדוק את הבעיה.

תודה רבה לכל העוזרים

יום טוב.

• תוכן חדש...