Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תודה לצביקה... טיפול בקרבורטור.....והנסיעה לאילת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: גולף 92 1300 (55HP)

לפני שבוע שבועיים........עשיתי טיפול בקרבורטור לפני הנסיעה לאילת.

כי ראיתי שהוא דיי מלוכלך ואני דואג לרכב שלי.

בטיפול התברר שהקרבורטור בנוי משני מצרעות. אחת שנפתחת לפי הלחיצה של הדוושה.

והשניה עוזרת הראשונה בכך שהיא נפתחת כשהרגל לוחצת על הדוושה עד הסוף. בטיפול נוכחתי לדעת.

שהמצרעת השניה לא נפתחת טוב....ולפעמים לא נפתחת בכלל....

אחרי הטיפול המעולה של צביקה יקירנו מהפורום.

התוצאות היו מעולות...בחיסכון של דלק ובסיחבה.

ההנעה של הרכב תמיד הייתה פיקס. מה שהשתפר זה האצה.. מרגישים ממש שהרכב מאיץ מעולה עכשיו.

נסעתי לאילת עם אוטו עם מיני מקרר תיקים ועוד 2 חברים. מילאנו דלק כ52 ליטר שהמיכל היה כמעט ריק.... ואני עד עכשיו המום. הרכב עם מיכל שלם....עשה כ850 ק"מ !!! זה גם כי נסעתי 100-90 כול הדרך.... היו קטעים שהייתי חייב לבדוק את הסגירה של הרכב... כמובן זה מנוע קטן. לפני הטיפול הרכב סגר 130-135 בלחץ. עכשיו 150 הוא סוגר. אני לא נוסע במהירות הזאת. אבל זה היה לבדוק את הביצועים.

ואני חייב לציין שאני מרוצה.

תודה רבה צביקה. ישר כוח.

תמיר

פורסם

פגשתי את צביקה הוא באמת בנאדם אחלה..לא עשיתי אצלו קרבורטור. ולא ניקוי בכלל..

אבל צביקה (איש הקרבורטור כמו שאי קורא לו)

נ.ב

אולי נפתח ת'רד על דביק וכל מי שהיה אצל צביקה יודה לו? :wink:

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...