Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסך מומלץ, מנסיון. זה המוסך הקבוע שלנו, ובכל מיני הזדמנויות בדקתי מורשים אחרים, בUMI זה הרע במיעוטו.

צריך לפתוח עיניים וקצת לעמוד להם על הראש.

תבקש שיתנו הצעת מחיר לפני כל ביצוע של עבודה או החלפת חלק כלשהו. או במילים אחרות שלא יתקעו לך בסוף היום מחיר, תבקש את אישורך לכל קפיצה במחיר.

יודעים לעבוד ומהר יחסית.

לדעתי כרגע המנהל הוא תומר. (רפי לין, יכול להיות שעיוותת את השם מומי למוני וזה אח נוסף שפעם אחרונה ששמעתי עליו יש לו מוסך באותו איזור לאותם רכבים אבל לא מורשה).

:-D

פורסם

אני חייב להתערב כאן.

אמא שלי לקחה את האוטו לטיפול במוסך הזה, בגלל היא תמימה המוסכניק שם עבד עליה, וברשימת חלפים וחומרים שהיא שילמה חטפתי הלם, כל מוצר עולה ים כסף, וכשעשיתי השוואה עם המוצרים במקומים אחרים הבנתי שהבן אדם פשוט עבד על אמא שלי.

המון כסף אמא שלי הפסידה שם שבמקום אחר, כששאלתי מוסך אחר..נאמר לי מחיר הרבה פחות נמוך.

אני מציע לא ללכת אליו.

תחליט מה שטוב לך.

פורסם

כמובן לפני שהם תופסים את הכלים ומתחילים לעבוד נעבור על החלקים + מחיר

יש לי את המחירים של החלקים שאני הולך להחליף

אחרי שאני יראה לו שאני מבין עניין .. לא מאמין שינסה לעשות קטע של כסף

בכול מקרה גם אם תוספת של 50-100 שקל לכול חלק יהיה טוף

שבוע הבא האוטו במוסך .. אני יעדכן אחרי הטיפול וייספר לכם איך התרשמתי .. תודה אנשים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן אנשים

חזרתי מהמוסך ועשיתי את הדברים הבאים

טיפול 100,000

החלפת רצועת תזמון + החלפת רצועות

פו"ה צלחות בילום קדמי + החלפת דיסקיות

ועוד כמה דברים קטנים כמו נורות אור וכמה פיוזים

כול הטיפול נעמד לי ב 2500 ש"ח

רפי תודה רבה באמת נהנתי מהשרות והאנשים

עכשיו שהעניין מאחוריי אני יכול להיות רגוע לעוד 10,000 ( אני מקווה ) י"ט

• תוכן חדש...