Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בן 11 הסיע את הוריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא חוצפה זה טמטום...

כמה מפגר צריך להיות כדי לאפשר לילד ועוד בן 11 לנהוג בכביש כשהוא לא יכול לשלוט...

מילא היה לוקח אותו לאיזה מגרש חנייה ריק שאין שום רכב או אדם בקרבת מקום ונותן לו, אבל גם זה רק בגיל 16 לא בגיל 11...

לפי דעתי צריך לקחת את האב לאיזה בדיקה לבדוק האם הכל בסדר אצלו עם הראש...

פורסם

:shock::shock: :shock: :shock:

איזה מפגרים האב הבן האמא ורוח הקודש

טוב שזה נגמר ככה

טוב שתפסו אותם

ואני מאוד מקווה שילמדו אותם לקח

פשוט טימטום לשמו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לפי דעתי ואני קיצוני מאוד בדעותיי:

יש להכניס את ההורים לכלא!!!

זה הזמנת רצח לישמה!!!

אין כל הבדל בין המקרה הזה למקרי ניסיונות רצח .

גם הילד (שאני מאמין שידע שאסור לו לנהוג ללא רישיון) צריך לקבל עונש מרתיע.

אבל במדינתנו הילד יראה רק אצבע שעושה לו -נונונונו,

וההורים יקבלו קנס כספי ויחזרו הבייתה לתת לילד הגדול יותר לינהוג...

ירון מאיר

פורסם

תירגעו.

הוא כבר בן 11.

זה לא שהוא בן 4.

עוד שנתיים יש לו בר מצוווה.

איזה לחוצים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ירון לפי דעתי אתה קצת טועה...

הרי בדרך כלל הילדים לומדים מההורים שמגדלים אותם, כלומר אם המשפחה היא משפחה טובה ומחנכת את הילד ומלמדת אותו להתנהג בנימוס אזי בדרך כלל הילד יצא מנומס ומחונך כמו שצריך... אבל אם לעומת זאת הוא רואה את האבא חותך בכביש צועק לכל נהג "בן זונה" שם פס על כל החוקים, מקלל, מתנהג כאילו כל העיר שלו ולא מלמד את הילד שלו ומרשה לו לעשות מה שבא לו אז בדרך כלל הילד גם יצא עבריין או משהו בכיוון כי הוא לומד מההורים...

מה שאני רוצה לומר זה שבגיל 11 הילד עדיין לא בעל שיקול דעת מספיק, יש כאלו אולי שכן, אבל לרוב הוא מתנהג לפי הוריו, כלומר אם אבא שלו נותן לו לנהוג אז הילד מניח שזה בסדר...

הבעיה היא קודם כל בבית בהורים... זה שיש לו הורים מפגרים וחסרי אחריות זאת לא הבעיה שלו, מי שצריך להיענש (ובחומרה) זה האבא... הרי זה מעשה מאוד לא אחראי...

אישית הייתי שולל לו את הרשיון לכמה שנים טובות, נותן לו קנס שילמד ואולי מאסר או על תנאי וכמובן הכי חשוב שולח אותו לכמה מפגשים עם פסיכיאטר...

פורסם

ועוד האבא נהג חדש ששמעתי את זה חבר שלי אמר לי בטח שעצרו את הילד הרי הוא צריך מלווה מורשה לידו:wink:

בכל מקרה זה לא הפעם הראשונה שזה קורה בארץ היה לא מזמן עם ילדה בת 12.

to finish first first you have to finish

פורסם

אני מכיר מורה נהיגה שנותן לילד שלו (בן 13) לנהוג בקביעות על הכבישים (בליווי מורה נהיגה כמובן) ובגלל שהילד "מלא" אז הסובבים לא חושדים לזה שהוא צעיר יתר על המידה.

את ההורים האלה צריך לקחת לכלא.

פורסם

מגיל צעיר נכון, אבל כמובן בפיקוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה בצחוק נשמה...את יודעת ציניות כזה כאילו...לא באמת שכל עולל זב חוטם יתחיל לנסוע לי פה בכבישים ציבוריים

פורסם

מעניין איך השוטרים תפסו אותו....

אם הוא נהג טוב וסתם עצרו אותו לבדיקה שגרתית?

בכל אופן זה חמור...ועוד יותר חמור שלא יעשו לו או להורים שלו כלום חוץ מקנס...

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...