Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק ישן שרשום עליו 4X40, זאת אומרת שאם אני ארצה לקנות אחד חדש אז גם החדש אמור להיות 4X40? או שאפשר גם יותר מ 40?

יש לי פורד מונדאו 98 ומערכת שמע היה שם מאז 98 :)

אשמח לשמוע תשובה :-), ומצטער אם כבר שאלו על כך, כי לפחות לא מצאתי את זה..

פורסם

זה לא משנה מה היה רשום לך על הרדיו הרדיו שלך ישן ופעם היה 40 על 4 .היום יהיה לך נדיר למצוא כזאת עוצמה כי היום הרוב זה 50 על 4 ועל תסתכל על כמה רשום זה הספק לא נקי הספק נקי יהיה בין 18-22 RMS עכשיו לשאלתך גם עם תקנה 70 על 4 זה יתאים לך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אפילו אם זה 4X50 או 4X55, זה לא ישפיע על מערכת שמע שלי באוטו?

חוץ מזה, אני כן מצאתי כמה טובים ב4X40.. אפילו מתקדמים עם כרטיס זכרון וUSB..

פורסם

4x50

4x70

4x200

4x25

הכל יהיה לך אותו הדבר, וזאת משום שזה מה שהיצרן אומר לך שהרדיודיסק מוציא לכל רמקול.

בפועל - יוצא כי כל רדיודיסק מספק כבין 18-22 וואט לכל רמקול.

בסך הכל - כולם צדקו, וגם אחרים יאמרו לך אותו הדבר.

גל

פורסם

אז קיצר, לא משנה מה אני בוחר, הכל יתאים לאוטו שלי? זה סופי?

פשוט אני מפחד שאם אקנה אחד וזה לא יתאים לאוטו וחבל על הכסף..

פורסם

כן אתה יכול לקחת איזה רדיודיסק שאתה רוצה לא משנה החברה(זה כבר בחירה שלך) לא משנה עוצמה לא כלום הכל יתאים לאוטו שלך או לכל אוטו אחר.

פורסם

תקשיב לגביי ה4כפול __ הכול יתאים לך השאלה מה הם הדרישות שלך כול רדיו יתאים לך השאלה היא איזה DIN יש לך עם זה DIN 1 שזה הרוב שמוצעים בשוק וכול אחד מכיר אז אין בעיה אבל עם זה DIN 2 זה משהו אחר לגביי העוצמה זה לא משנה עם אתה רוצה להחליף תחליף למשהו מוכר וטוב

0547379780 שלומי

פורסם
תקשיב לגביי ה4כפול __ הכול יתאים לך השאלה מה הם הדרישות שלך כול רדיו יתאים לך השאלה היא איזה DIN יש לך עם זה DIN 1 שזה הרוב שמוצעים בשוק וכול אחד מכיר אז אין בעיה אבל עם זה DIN 2 זה משהו אחר לגביי העוצמה זה לא משנה עם אתה רוצה להחליף תחליף למשהו מוכר וטוב

אני לא יודע מה זה אומר DIN, אבל מה שאני יכול להגיד שברדיו דיסק הנוכחי מאחור יש 2 כניסות של כבלים לבן וכחול(הכוונה לראשים, עם מה שמחבריםבצד אחד ובצד שני כניסה לכבל של אנטנה (שחור עם ראש עגול)..

זה אומר מהשהו?

פורסם

DIN זה אומר את גובה המכשיר במכוניות כמו קווליר טויוטה החדשות ועוד כמה מכוניות יש רדיו שהוא גדול מרדיו דיסק שאתה מכיר אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך DIN1 זה לא משנה מה יש לך מאחורה אני מאמין שראית יציאת RCA מה שיש היום לכול רדיו דיסק פשוט (זה יציאה למגבר)

0547379780 שלומי

פורסם
DIN זה אומר את גובה המכשיר במכוניות כמו קווליר טויוטה החדשות ועוד כמה מכוניות יש רדיו שהוא גדול מרדיו דיסק שאתה מכיר אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך DIN1 זה לא משנה מה יש לך מאחורה אני מאמין שראית יציאת RCA מה שיש היום לכול רדיו דיסק פשוט (זה יציאה למגבר)

הבנתי, המון תודות לך.. אז ככה, אני צריך את DIN1 שתתאים לי לפורד מונדאו 98...

פורסם

בבקשה מתי שתרצה

ונראה לי שהבנת הכול עם לא שאל

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...