Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר חמוד לא יותר

עם תחבר למגבר סאב של 300 RMS שהסאב הוא 4 אוהם אז הסאב יקבל רק 150 RMS

לפי מה שאני מבין ממך יש לך סאב 300 RMS ואתה רוצה לתת לו מגבר שיפתח את כול הסאב אז המגבר הזה הוא לא מתאים

עם אתה רוצה מונו חזק תוסיף עוד קצת ותקנה את המונובלוק של לאנזאר או שתקנה אותו יד שנייה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אז.. ב 1000 אני יכול לקנות מגבר 2 ערוצים רגיל.. שיתן לי בגישור 300 RMS ואפילו יותר... יש הבדל משמעותי בין איכות הצליל שממגבר 2 ערוצים בגישור לבין המונו? מה ההבדל בכלל

Guest תמיר .א.
פורסם

הייתי ממליץ לך ללכת על מגבר 2 ערוצים התמורה לכסף יותר טובה משום שאינך צריך לעבוד בהתנגדות נמוכה מ4 אום,

המלצה טובה MAC AUDIO Z2100. 2 ערוצים חזק. כ800-900 שקלים

תמיר

פורסם

אהא , ההבדל כאילו בין סאב מונובלוק לבין 2 ערוצים בגישור , הוא שהמונו מסוגל לעמוד ב2 אוהם במידה ונרצה לחבר סאב 2 אוהם או פחות , אבל כל עוד מדובר בסאב 4 אוהם.. אין יתרון בין המונו וה 2 ערוצים בגישור... אכן ?

פורסם

תמיר,

האם יש חשיבות לכך שמגבר CLASS AB בעל 2 ערוצים, עובד בגישור של שני ערוצים (כמדומני, המצב הגבוה ביותר מבחינת זרם אליו יוכל להגיע {דומה ל-2 אום סטריאו מבחינת זרם})

לעומת

מגבר CLASS AB שמתפקד כמונו אבל עובד ב-4 אום (לא מועמס לחלוטין)?

בקיצור, האם יש הבדל בינהם?

פשוט אני נתקלתי בכל מיני דיעות בפורומים בחו"ל לגבי זה שמגבר 2 יציאות יגיע לclipping

מהר יותר.

ZZR

פורסם

אני שמעתי על בעיה אחרת, שקשורה באופן שבו המגבר בנוי.

מגבר שני ערוצים מתאים להפסק מסויים שיוצא לשני ערוצים, המערכות לא "מתאימות" (אפשר, אבל פחות מומלץ) לעבודה במונו.וספקי החשמל שלהם יחסית חלשים, שוב ההספק אמור להיות נמוך בהרבה.

לא בדקתי את זה ואין לי ידע, זה פשוט מה שאמרו לי.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

Guest תמיר .א.
פורסם

מיידן, זה לא כול כך פשוט זה תלוי בהרבה גורמים.

אני ינסה לפרט כמה עיקריים.

1.זה תלוי איזה קדם מגבר מפעיל את המגבר, אם זה קדם מגבר שעובד על מתח של 12V+\- הוא יכנס מהר יותר לקליפינג מאשר קדם מגבר שמוזן במתח של 18V +\-

2.זה תלוי אם הספק של המגבר משותף עם הספק של הקדם מגבר, זה אומר כאשר תהייה נפילת מתח בעומס אז גם ירד המתח לקדם מגבר ואז הוא יהיה פחות יעיל וכך יהיה קליפינג מהר יותר, כמו ברוב המגברים הסיניים הזולים, אם זה ספק נפרד לכול רכיב וזה יהיה אותו מגבר הוא יכנס לקליפינג בעומס יותר רב.

3.המכלול הגברה, כמו שציינת בשניי הדוגמאות אם יש שני מגברים אחד בעל 2 ערוצים שבעיקרון הוא עובד בגישור 4 אום (כול ערוץ 2 אום) והוא מפיק 100W או מגבר בעל ערוץ אחד שמפיק 100W ב4 אום (מונו). אם הם בנויים מאותו מכלול הגברה, רק האחד בעל מתח גבוה יותר והשני בעל זרם גבוה יותר, אז הם יעבדו באופן כמעט שווה.

זרם רב יותר = 2 ערוצים 2 אום.

מתח גבוה יותר = ערוץ אחד 4 אום.

בקיצור כדי לדעת באמת מה יכנס יותר מהר לקליפינג צריך לעשות בדיקה עם סקופ למגברים שרוצים לבדוק, משום שזה יכול להיות או לפה או לפה, זאת אומרת לא בהכרח רק המגבר ה2 ערוצים יכנס מהר יותר לקליפינג זה יכול להיות גם המונו.

תמיר

• תוכן חדש...