Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוושת גז מאחרת .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחדשנו ברנו מגאן 2 (גרסת ה5 דלתות-דיזל) ושמתי לב לדבר קטן אך נורא מפריע לי ומקלקל את הנסיעה במכונית . תגובת דוושת הגז פשוט איטית לגמריי חצי שנייה או אפילו שנייה מהלחיצה עד שמרגישים שהאוטו מגיב.

האם זה אופייני למגאן \מנועי הדיזל של רנו או שזו בעיה באקזמפלר הספציפי שלי ?

איך אפשר לשפר את זה ? ( נא לא לרשום פילטר אוויר פתוח בבקשה).

GTA זה הכי אחי .

פורסם

אם זה קורה לך שאתה עומד זה טבעי כי ככל הנראה יש לך דוושה גז עם פוטנציומטר , ובשביל לשמור על הגיר אז היצרן בנה את המערכת ככה שלא תוכל לתת מכת גז , אלא זה יעלה בהדרגה .

בנסיעה אמורה להיות השהיה גם של מאית השניה בין הלחיצה שלך לבין הפקודה עצמה , וזה גם לשמור על הגיר ....

השאלה שלי האם זה מורגש ממשית כאשר אתה בנסיעה .. ?

פורסם

כן לצערי זה מורגש מאוד :(

פוטנציומטר - המילה מוכרת לי משום מה משיעורי כימיה .

זה מעצבן . מאוד מעצבן.

זה דבר זניח שהורס הכל.

GTA זה הכי אחי .

פורסם

בנסיעה זה לא אמור להיות מורגש כל כך כמו שאתה עומד עם הרכב , ככל הנראה יש לך תקלה ברכב , גש למוסך מורשה .

כי רק במוסך מורשה יכלו לוודאת האם זה מהיחידה האלקטרונית (פוטנציומטר ) או מהמחשב ..

האם הרכב באחריות עדיין .. ?

פורסם

כן פוטנציומר זה נגד משתנה .

אבל של תבין לא נכון , אין שמה רק פוטנציומטר , זאת יחידה אלקטרונית עם פוטנציומטר בפנים .

• תוכן חדש...