Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה HD קלירון dxz845mc

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאן ניתן למצוא את כל הפרטים עליו:

http://www.autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=95

המכשיר מגיע אם כל מה שהוא נקנה שלט חוברת הכל .

הוא עבד אצלי 4 חודשים בערך ובזמן חזרתי מחול החודש הבאתי איתי אלפיין מארהב בגלל זה אני מוכר את הקלריון שלי שהיה לי קשה להפרד ממנו יש למכשיר סאונד שאי אפשר להשוות בכלל לפיוניר הפיוניר היו רוצים להגיע לרמה של הסאונד של הקלריון פשוט!

אני לא דורש מחיר גבוהה עליו מכיוון שהמכשיר עובד על תחנות ארה"ב כלומר לא קולט למשל 107.00 אז עושים 107.10 אני לא השתמשתי ברדיו בכלל כי אני עושה תאיכות של הרדיו בארץ אז זה לא הפריע לי בדקתי והבנתי שיש למכשיר אופציה לשינוי תחנות זה לא עניין אותי פשוט אז לא שיניתי עד היום.

לבנתיים הצעות בה"פ תודה

אני דורש עליו 1800 אם תהיו רציניים נתגמש המכשיר מגיע אם כל מה שנקנה שלט חוברת הדרכה הכל.

• תוכן חדש...