Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאוהבי הספויילרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודק אני לא בישלתי.

אבל אני אופה פיצה ראשונה מזה שבוע....

עזבו אותכם ספוילר אני הלכתי לאכול בייייייי

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

לא זה לא מה שאני אומר...

ספויילר כן עוזר בהצמדה, יחד עם זאת מעטים הספויילרים שיש על מכוניות בארץ שבאמת מצמידים ורלבנטים כ"מצמידים" ולא כקישוט.

מעבר לכך, גם הספויילרים שכן עושים את מלאכת ההצמדה לא ממש רלבנטים בסיבובים כי בסיבוב אתה לא במהירויות שבהן הספויילר אפקטיבי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא זה לא מה שאני אומר...

ספויילר כן עוזר בהצמדה, יחד עם זאת מעטים הספויילרים שיש על מכוניות בארץ שבאמת מצמידים ורלבנטים כ"מצמידים" ולא כקישוט.

מעבר לכך, גם הספויילרים שכן עושים את מלאכת ההצמדה לא ממש רלבנטים בסיבובים כי בסיבוב אתה לא במהירויות שבהן הספויילר אפקטיבי.

כן ולא .

בסיבובים ארוכים במהירויות גבוהות ( מאוד ) הספוילר כן עוזר .

אני יכול לתת כמה דוגמאות אישיות . אבל בחרתי באחת קיצונית....

פיאסטה שעברה השתלה קטנה ( עם תוספת של יותר מ 150 כ"ס למקור.... ) . מתברר שפיאסטה XR2 לא יציבה במהירות מעל 170...

אז מה עושים ?

מייבאים דרך האינטרנט ספוילר שגורם לספוילר של הקוזי להיראות מגוחך .

אין לך מושג איך זה משפר את האחיזה . שוב , בסיבובים ארוכים בלבד .

אני יודע , דוגמא קיצונית... אני יודע , אתה יודע את זה...

מה ? אין חופש ביטוי ?

יאשה , שמכין את עצמו לתגובות :wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
זה ברור שספוילר לא עושכ כלום כמעט.

רק רציתי לקצין ולהעביר את המסר לגבי זה שספויילר הוא מיותר ולא מוסיף הרבה לחיצוניות של הרכב לדעתי.

רק לידע כללי, ספויילר שבנוי בצורה מקצועית מקטין צריכת דלק במהירויות מעל 140 קמ"ש.

שמוליק

איך בדיוק ?

פורסם

רק רציתי לקצין ולהעביר את המסר לגבי זה שספויילר הוא מיותר ולא מוסיף הרבה לחיצוניות של הרכב לדעתי.

רק לידע כללי, ספויילר שבנוי בצורה מקצועית מקטין צריכת דלק במהירויות מעל 140 קמ"ש.

שמוליק

איך בדיוק ?

אני לא ממציא את זה קראתי במאמר שפורסם לפני שנה בעיתון בנושא שיפורים.

אבל אני אתן לך כיוון לחשוב שלומי.

השפעה של בולם זעזועים תקול על צריכת הדלק תביא אותך לתשובה (וזה מוכח- אם בא לך להתווכח).

אחזור בעוד שבוע או שבועיים לבדוק תגובות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק

איך בדיוק ?

השפעה של בולם זעזועים תקול על צריכת הדלק תביא אותך לתשובה (וזה מוכח- אם בא לך להתווכח).

שמוליק

עצוב, פשוט עצוב לי לראות הודעות כאלה.

ספויילר , תרתי משמע "מקלקל" את האווירודינמיות של הרכב, תוצאה מהקילקול הזה יכולה להיות הרבה דברים, אחיזה גבוהה יותר, רעשי רוח וכו ...

אבל להקטין את צריכת הדלק ? ? ?

בקשר לזה :

אתה מוכן לשקול את זה שוב ?

פורסם
לא זה לא מה שאני אומר...

פיאסטה שעברה השתלה קטנה ( עם תוספת של יותר מ 150 כ"ס למקור.... ) . מתברר שפיאסטה XR2 לא יציבה במהירות מעל 170...

אז מה עושים ?

:wink:

מחליפים לסליקס.

תשאל את אדי.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
לא זה לא מה שאני אומר...

אז מה עושים ?

:wink:

מחליפים לסליקס.

תשאל את אדי.

התכוונתי לצהובה .

לשחורה היה בקושי 85 סוסים.... היא לא הגיעה בכלל ל170...

אני יודע כי זה היה רכב חלופי שלי :lol:

בכל מקרה הצהובה מגיעה לקצת , רק קצת.... יותר .

האוטו באוויר במהירויות גבוהות , אז הוזמן לו ספוילר שנראה כמו קערה , בסיגנון של קוזי....

אל תשכחו,

פורסם
לי נאמר דווקא כי היה שם RS1600 טורבו, עם 250 כ"ס.

על השחורה יש את את המנוע המקורי ולא נגעו בו עד עכשיו !

ועל זה נאמר :"אל תאמין לכל מה שאומרים לך"

תאמין לי .

:roll:

אל תשכחו,

פורסם

שמוליק

איך בדיוק ?

שמוליק

עושה רושם ששוב אתה מטעה את כולם בעקבות הבנה לקויה של דברים שאתה קורא.

ספויילר מיועד ליצור כוח הצמדה של הרכב לכביש. כדי לעשות את זה, הוא יוצר גם כוח גרר על הדרך.

הצירוף של גרר גדול יותר, וכוח נורמלי גדול יותר על הצמיגים מביאים לכך שיש יותר התנגדות לגלגול ולאוויר, ולכן צריכת הדלק תעלה באותם מצבים שבהם הספויילר עוזר להצמיד את הרכב לכביש.

ליאשה - ספויילר אחורי כמו שאתה מתאר לפיאסטה אכן היה מצמיד את האחוריים לכביש, אבל בלי ספויילר או ספליטר מתאים שיאזנו את כוח ההצמדה בחלק הקדמי של האוטו, קשה לי להאמין שהיית מעיז לקחת סיבובים על 170 באוטו הזה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ג'רמי , ישנו כבר ספוילר כזה .

הרכב הוא לא בדיוק חיית סיבובים.... חוץ מקו ישר אי אפשר לעשות איתו כלום .

נטו דראג . 28 קג"מ להנעה קידמית בסיבוב.... גם אם תהיה שומאכר / מקריי וכו' לא תצליח להסתובב איתו .

אבל סיבובים ארוכים , אפשרי .

ובפיאסטה אין צורך בספליטר קידמי . אחרת היה מוזמן כבר אחד....

אל תשכחו,

פורסם

שמוליק

איך בדיוק ?

שמוליק

שמוליק , אם תוכל לשלוח אותנו לאותו מאמר זה יהיה נהדר, גם אני לא מצליח להבין איך בדיוק זה מקל על צריכת הדלק בכלל ובמהירות הנ"ל בפרט (ואם אפשר בלי חידונים... :lol: )

אתה מוכן לשקול את זה שוב ?

תגיד את זה לצה"ל... :roll:

L'amour Toujours

• תוכן חדש...