Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה עדיף לי 2 סאבים 10 אינטש או 2 של 12

מדובר על סאבים מסידרת ה Vmax !

תיבות אטומות !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

עדיף מבחינת דת ?

עדיף מבחינת מה ? איזו השוואה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שתיהם 300 RMS כל אחד !

עכשיו אני יודע שהייתרון של 12 זה להפיק צלילים נמוכים יותר

לעומת ה 10 שהיתרון שלו יותר מתבטא בדיוק

תקנו אותי אם אני טועה

או המלצות לעדיפות

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

Guest תמיר .א.
פורסם

יש לך הרבה כסף לבזבוזים אני רואה :-) .

תמיר

פורסם

לא ממש

אבל מה דעתך עדיף ?

אני לא חושב שהגודל כן קובע

Guest תמיר .א.
פורסם

אני רוצה להבין מה אתה רוצה להוציא עם 2 סאבים כאילו?

תמיר

פורסם

איתי רק אל תגיד לי שזה המצפון לוחץ עלייך לקראת התחרות הקרובה..LOL:-)

תחליף תאוטו המקרקש שלך תשפר את הצד האקוסטי יא רבנן אחרי זה תדאג להשקיע ימבה כסף בשידרוג [בפעם ה- ..מי סופר..] הסטאפ שלך.

בהצלחה

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עם 2 סאבים כאלו אני מנסה להשיג איכות ועצמה !

אני לא מנסה להגזים פה כמו כמה חולי נפש בפורום הזה שמעוניינים ב 150 דציבלים באוטו !

השאלה עם 2 סאבים עשיריות יטפלו במצב

ואני לא מחליף בגלל התחרות , גם ככה אני לא בא

פורסם

נכון

אבל יש יתרונות וחסרונות ל 12 אינטצ

הייתרון שהוא גדול זה נכון !

אבל ה 10 לא יהיה יותר מדויק ברמת העיקרון ?

פורסם

ברמת השמיעה באוזן אני לא מאמין שהוא יהיה יותר מדוייק.

לדעתי וטעמי הוא יעשה את העבודה יותר טוב.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

איתי כבר הסברתי לך בICQ את הכל למה עוד לשאול ..הכי טוב תלך כבר ותישמע כמה אפשר לאכול נתונים יבשים..אין כמו מבחן האוזן האנושית .

בכל אופן קח אשכול שעוסק בשאלה שלך תעיין תקרא וסוף סוף תבין מה שניסיתי כבר להסביר לך לפני שעה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=77126

בהצלחה

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
איתי כבר הסברתי לך בICQ את הכל למה עוד לשאול ..הכי טוב תלך כבר ותישמע כמה אפשר לאכול נתונים יבשים..אין כמו מבחן האוזן האנושית .

בכל אופן קח אשכול שעוסק בשאלה שלך תעיין תקרא וסוף סוף תבין מה שניסיתי כבר להסביר לך לפני שעה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=77126

בהצלחה

צודק במליון אחוז.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

איתי,אני שמעתי את הVMAX 12 לעומת 10 ,ה10 בתדרים היותר גבוהים נשמע יותר טוב מה12,בבירור,ומניסיון.

לעומת זאת הפער הוא לא כזה ענקי ו12 יחיד עם אותה הגברה כמו של ה10 ייתן בס הרבה יותר חזק,שוב משמיעה של שניהם.

לפי דעתי ואחרי שראיתי באיזה עוצמות אתה שומע,שני ה10 האלה יספקו אותך לחלוטין,והם מאוד מאוד איכותיים,ושמעתי כבר די הרבה סאבים,12 יהיה לך מיותר כי לא תנצל אותם,הפער מבחינת דציבלים בין זוג 12 לזוג עשיריות הוא משמעותי.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

• תוכן חדש...