Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הציע לי מגבר משומש של מאק אודיו (4 ערוצים ב250 שקל)

את הדגם אני לא יודע עדין אבל שהחבר יקום אני יברר.

יש לי שאלה: המגבר יעבוד פחות חזק ממה שהוא מוצהר כי הוא משומש?

עוד דבר קטן ,תכתבו בבקשה מה צריך לקנות עוד בשביל המגבר?

תודה לעונים

פורסם

חשוב מאד שתציין את דגם המגבר .

המגבר לא יעבוד פחות חזק בגלל שהוא משומש. מגבר או שהוא עובד או שהוא לא עובד .

אולי התכוונת שהוא יפיק פחות הספק מההספק המוצהר שלו ע"י החברה..

בישביל ל"החיות" את המגבר באופן כללי אתה זקוק לערכת התקנה שתיכלול כבל מתח[רצוי 8G ומטה]בית פיוז ופיוז [בהתאם לעובי כבל המתח] כבל מינוס בעובי לא פחות מהכבל מתח,כבל RSA לסיגנל.

ודברים נילווים :[איזולירבנד , אזיקונים, צינור בידוד לתא המנוע,קאטר , מברג פיליפס,מברגה ,חיווט מהמגבר לאלמנטים וזהו בכללי]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כן בבקשה:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

בנוסף סירטון התקנה בסיסי:

http://akamaipix.crutchfield.com/ca/learningcenter/movies/AmpInstall.wmv

ולקינוח מדריך מפורט עם תמונות להתקנת מגבר בשפה האנגלית:

http://www.crutchfieldadvisor.com/S-6MZBafHRRzK/learningcenter/car/amplifier_installation_guide.html

בהצלחה:אם זו פעם ראשונה שלך ואין לך ידע בסיסי וניסיון כזה הייתי מליץ לך להעזר בחבר בעל ניסיון כזה.

ואם אין אז בלב ברירה ללכת למתקין מורשה ולהיפרד מ150-250 שח [תלוי במצב רוח של המקום שאתה מתקין בו].

בכללי מאק אודיו ממה שיצא לי לשמוע לא רעים בכלל ודי חזקים[שמעתי על 2 סאבים 15 אינץ] .אני מאמין שהאנשים בפורום שיש להם מגברים של החברה ישמחו לפרט.

פורסם

תודה רבה,חבר שלי מתקין מערכות זה שאני קונה ממנו אז הוא יתקין לי אותו.

אתה מכיר את החברה מאק אדיו

פורסם

מכיר , הסאבים שלה לא לטעמי .

לגבי מגברים אז יש ויש. יש גם חיקויים של החברה במגברים ממה שזכור לי[נאמר לי ,אני לא יודע עד כמה זה נכון-א בדקתי וזה לא עניין אותי]

אבל זה לא רלוונטי כרגע .

תשמע את המגבר אם אתה מרוצה אז תקנה אותו[תביא את הדגם ופרטים טכניים ועל מה המגבר הזה הולך לשבת[אלמנטים..]

פורסם

חחח לא יודע לא שמעתי על דבר כזה שההספק יורד. או שהמגבר עובד נורמאלי או שלא . אין באמצע..או שהוא תקין ומתפקד מלא או שהוא עם פאק שמשפיע על יכולתו. למשל ערוץ שרוף וכו'..

זה מגבר שכולה התפקיד שלו לקחת אות בכניסה ולהגביר אותה במוצא .לא משהו מורכב מדיי.

קיקר יקר:הסרטון ההסברים נירשמו בדיעה ברורהוהיא-לא מומלץ להעביר כבל מתח עם סיגנל.!,כידוע בפורום שלנו יש מתנגדים ויש תומכים. כרגע , זה לא הדבר הקריטי שצריך לדבר עליו. כל אחד יבחר לו איך לעשות זאת .

פורסם

ראיתי את הסרטון ,אבל יש משהו שלא הבנתי ?

מה אני צריך לקדוח חורים בשביל להכניס את החוטים מהמצב לתוך האוטו

פורסם

לא , קיר האש מפריד בין חלל המנוע לחלל הנוסעים ודרכו הכבל מתח אמור לעבור מהמצבר לתא התטען[מתחת למושבים או לבגאז] צריך להיות אצלייך חור מוכן עם אטם גומי שדרכו כבר עוברים חוטים שונים מחלל תא הנוסעים לתא המנוע. אז דרכו אתה גם מעביר את כבל המתח. בכל מקרה זה לא אמור כרגע להטריד אותך היות וחברך מתקין לך את המגבר ולפי דברייך הוא מנוסה . אז אתה כבר תראה מה הוא יעשה.

פורסם

אסף אנשים צריכים לפעול לפי היגיון פשוט ולפי המומחים בתחום הרכב והחשמל.

לא לפי מיתוסים נושנים וישנים ובורות של אנשים בתחום.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם לא שמת לב אני נטרלי בעניין.

אתה כבר יודע למה.

וכמו שציינתי כל אחד יעשה מה בראש שלו . יעביר ביחד יעביר לחוד. ומצידי יעביר בגג הרכב'באגזוז דרך הדודים הישר לסעפת פליטה...מה גם שזה שוב לא הנושא העיקרי של הדיון ושוב מתחילים לערבב פה בשר וחלב..

זה שיקול עצמי.

אצלי כרגע בכל אופן הכבלים הועברו בניפרד [היו גם ביחד בעבר ]

פורסם

המגבר הוא 100w כפול 4 לא נראה לי rms .

חיפשתי באינטרנט mac audio tunder ולא מצאתי,אני צריך את עזרתכם מחר אני קונה אותו.

• תוכן חדש...