Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

חבר שלי מתכונן לרכוש רכב בסכום סימלי ונחמד של 30K NIS .

הדגשים שחשובים לבחור , שיהיה אוטו קטן , זריז , יפה יחסית וידנית .

צריכת דלת בינונית -נמוכה.

מה לדעתכם תיהיה הרכישה האידיאלית בשבילו?

אני חשבתי על איזו צרפתיה שמטופלת בידי בנאדם אוהב .

פורסם

1)ואוו כמה נושאים כאלה נפתחו פה באותו עניין, עם אותו תקציב, עם אותם דרישות ואותם בקשות

2)בקצרה, לדעתי כמו שאמרת בעצמך, צרפתיה סטייל ה106 ראלי/GTI/S16 שטופלה יפה או טיפה פחות מכך ולעשות ישור קו.

3) לטיפולך

4)איחלתי לחייל בהצלחה

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

לגבי הקסארה , גדול מידי , סאקסו זו אכן הצעה נחמדה.

יש לחבר שלי ובנתים לא עשתה צרות שנת 99 רכש בכ 20 אלף שקלים.

לגבי הGTI וכל אלה , לא נראה לי .

אם כבר אז זה 3 דלתות 1400 XR מקסימום (306) שנת 97 , וישאר עוד כסף לישור קו .

106 גם יכולה להיות אופציה .

מה דעתכם ? הצעות לרכב גרמני או משהו אחר יתקבלו בברכה.

ד"א הוא עוד לא חייל , 18 אבל נשאר גן שנה , ז"א שהוא התגייס בגיל 19 בערך.

פורסם

פולו 16V יהיה קצת קשה למצוא אבל הוא יכול למצוא 97 שנכנסת בתקציב אחרי הורדות במחיר....

אחלה אוטו.

לגבי זה שהוא אולי יחפש צרפתיה שטופלה על ידי בן אדם אוהב, זה לא ככזה קל למצוא צרפתיה שמורה.

הפולו ממולצת.

ד.א חבל שלא עשית חיפוש תאמין לי ההית מוצא את כל מבוקשך...

סתם עוד שירשור מיותר.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

למרות שחלק גדול יחלקו עליי אני חייב להציע ולהמליץ.

בתור בעל גאה לרובר 200 מודל 99, ממליץ בחום! מודל 99 רובר 200:)

חזקה, טובה, ומה לעשות גם אמינה...שלי אמינה

ועולה 20K.....ויש לך מספיק כסף לתיקונים אם צריך.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

קשה לי לחשוב על רובר, החלפים שלה יקרים בצורה מפחידה !

האוטו נראה טוב וזה.... אבל , לא יודע זה סיכון .

איזה מנוע יש לה ? (ד"א מחפש רק ידנית) , ומה צריכת הדלק הממוצעת שלה?

חיפשתי ומצאתי שתי דגמים 216 ו 214 , מה ההבדל ?

http://www.cardomain.com/ride/232725

פורסם

214 = מנוע 1.4 (103 כ"ס!!!! יותר מכל רכב בקטגוריה.)

216 = מנוע 1.6 (111 או 113 כ"ס!!!!)

לגביי החלפים. זה פשוט חד משמעית לא נכון!!!! בתור אחד שעשיתי סקר שוק לפני שקניתי אחת כזו

השוותי את חלקיה ביחס לגולף, פולו, הונדה ומזדה......ונחש מה?

זה ממש לא נכון, החלפים של הרובר לא גבוהים מהמכוניות שנתתי למעלה...

השוואתי טיפול 100K וגם חלפים כמו טיימינג, מראות, פנסים, וכו'.....

חלקי פח לא השוואתי כי זה לא מעניין, מפני שתמיד שמים חליפי...בייחוד לרכב בשווי 20K ובחליפי הכל אותו מחיר....(כמעט).

רצועות גם שמים חליפי, ופילטרים אני שם חליפי למרות שלא השוואתי....ברקסים, לרובר דיסקיות ורפידות זהות במידות ובחברות כמו להונדה....שמתי גם חליפי....מעבר לכך אשמח אם מישהו יעיר את עיניי ויומר לי מה יקר יותר, ואשמח לבדוק...ואל תשכח רכב ברמה של רובר עם ביצועים כאלו יעלה לך 60K אז יש לך הפרש של 40K לתיקונים....דיי מספיק לא? וגם לרובר אתה לא חייב לעשות ביטוח מקיף... כי הרכב שווה 20K אז אין כלכך סיכון...עוד חיסכון....

צריכת הדלק אצלי במנוע 1.4 היא, טנק של 41-42 ליטר מספיק לי ל500 ק"מ, האמת שלקצת יותר אפילו ל550 אבל אני ממלא ב500 ק"מ. כלומר 1/12, ושוב אפשר למשוך יותר...אני לא רוצה להיתקע...לכן אני ממלא כל 500 ק"מ

פורסם

תודה רבה על המידע וההסבר , בהתחשב במה שאמרת הרובר נראת לי אופציה דיי טובה.

אני מחבב את המכונית הזו, יש עליה לוק , מנוע 1400 ידנית צריכת דלק נחמדה והיא אכן זריזה.

פורסם

לאחר הקריאה בחיפוש בפורום הבנתי שהרובר היא לא ממש אמינה והחלפים שלה יקרים , אבל לזה נתן לי תגובה dimal ובתגובתו אמר שישנם המון חלפים ולא חייבים מקורי,אבל תלוי על איזה נופלים , אפרופו האם האמינות זהה לאמינות של הצרפתיות ?

ועוד דבר הבנתי שהשוק שלה על הפנים והם נמכרות המון מתחת למחירון ותיהיה לו בעיה למכור אותה בעתיד.

האם זה נכון ? תקנו אותי בכל שגיאה

תודה ,כפיר

פורסם

זה נכון חלקית.....שים לב בבקשה לחברה שכתבו בפורום, אף אחד לא רושם לי יש רובר וחלק X עלה לי 2000 ש"ח ואילו לחבר שלי אותו חלק לרכב Y עלה 200 ש"ח!!!

הכל באוויר...גם אני לפני שקניתי קראתי בדיוק פה...את כל הדברים שאתה קורא עכשיו...והלכתי לברר

בכדי לא לזרוק סתם את כספי...גיליתי שזה פשוט BULL SHIT ולא נכון, אם תמצא דברים נכונים אשמח לדעת עליהם...עדכן אותי ואת כולנו....

מה שכן נכון, זה שלרכב אין שוק...כלומר נמכר הרבה אבל הרבה מתחת למחירון....לדעתי זה דבר מעולה, למה? מי שרוכש את הרכב כחדש, אכל אותה, והפסיד...מפני שימכור אותו בהרבה פחות מהמחירון....

מי שקונה אותו יד שניה, קונה אותו במחיר ממש טוב ששווה כל שקל, והנה דוגמא, רכב מודל 99 מנוע 1.4 נקנה ב97000 ש"ח, נמכר בשנת 2004 ב23000 ש"ח והוא שילם טסט, כלומר 22000 ש"ח, נמכר לי...זה לא סיפורי סבתא...הפסד כסף עצום!!

השאלה היא, איך אתה מרוויח ולא מפסיד ולא נדפק כשאתה מוכר? והתשובה פשוטה מאוד, אתה קונה רכב היום שנת 99 ב20K מוכר אותו עוד 3-5 שנים ב15K במקרה הטוב....ובמקרה הרע, ב10K ב10K אתה בטוח תמכור אותו וכולנו נסכים על זה, כי רכב מודל 99 ב10K כל ילד בן 18 יקנה....

מסקנה וממצעים: הפסד ב3-5 שנים 10K.

קח כל רכב, ואני מציין כל רכב אחר....ותעשה את אותה ההשוואה ותראה שב3-5 שנים אתה תפסיד עליו הרבה יותר!.....

עכשיו תבין, הכל שאלה של מחיר...זה נכון שקשה למכור את הרכב לפי מחירון...אבל אף אחד לא מוכר אותו לפי מחירון ואתה גם לא קונה אותו היום במחירון...אז מחירון לא תקבל עליו....אבל גם לא שילמת עליו מחירון.

פורסם

אתה אכן צודק מהמון מהדברים .

אבל 20K זה קצת מידי , ראיתי כמה שמבקשים 30K על יד 2 50 אלף קילומטר.

בכל מקרה זה רכב לחבר שלא רשום בפורום והידע שלו בכלי רכב לא משביע רצון.

לגבי החיפוש גם הגעתי ליתרונות , לא רשמתי אותם מפני שדיברנו על החסרונות שלה.

היא אכן מהנה מאוד לנהיגה , זריזה והמנוע שלה יחסית חזק, יושבת נחמד , הנדסת אנוש טובה.

אבל מה לעשות המחיר יורד בצורה משמעותית זה רובר,אבל בתקציב בסדר גודל זה, זה שווה.

פורסם

אומר שוב מניסיון....מבקשים עליה 30K מוכרים ב20K!

גג 22K

מדובר על מנוע 1.4

כנס ל:

www.cartel.co.il

לפני שבוע ראיתי שם משהו ממש טוב...ב20K וקצת...אבל זה מה שהוא מבקש...

• תוכן חדש...