Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, איציק נ. כתב:

אתה משכנע את עצמך בשביל לשכנע את הקהל להסכים עם הטיעון שלך

משפט לא ברור. מה יש לי לשכנע את עצמי, או את הקהל. אני מתעסק בעובדות ונתונים, והקהל ממילא ברובו נגד צרפתיות וזה לא חדש.

אתה זה שמסיט את הדיון, כי אמרתי תקלות קריטיות לא ריקול. מי שמשחק ומתפתל עם הדברים והנתונים זה אתה, לא אני. אז הלכת ובדקת מי שיאן הריקולים ב ai והבאת נתונים. זה גם יכול לומר שפורד שיאנית הבקרת איכות. זה תלוי איך מסתכלים על זה. אני דיברתי על בעיות תכנוניות והנדסיות קשות ברמת השבתת רכב או סיכון חיים. ובזה סטלנטיס מובילה בגדול זו עובדה לא דעה .

אין תוצרת צרפתית או איטלקית אתה זה ששבוי בקונספט עבר. אני קצת מסתלבט על בעלי הצרפתיות הרגל ישן, אבל בפועל גם אתה יודע שזה לא קיים יותר. אין פיג'ו כמו שאין אלפא.  כל המותגים נמחקו והם על הנייר. יש כמה פלטפורמות מרכזיות , שעליהן כל מותג מלביש את הפינישים בהתאם למותג. דווקא בגלל זה חייבת לבוא הקפדה יתרה כי בעיה תכנונית בבסיס תפגע בהרבה מאוד מכוניות. ולמרות זאת הכשלים גדולים כבר בשלב הזה יותר מדי שנים ופעמים. על הנייר הרעיון העסקי אולי טוב, בפועל העסק מקרטע. הם לא שיפרו את התוצרת הצרפתית אולי אפילו הרעו מצבה כמה שקשה להאמין. מי שרוצה לקחת סיכון בגלל אהבתו למותג שיבושם לו. אבל לבוא לטעון שזה אמין כמו כל חברה אחרת עובדתית זה לא נכון.

פורסם

אין טעם להמשיך להסביר לך משהו כל עוד אתה שבוי בקונספציה של "פיגו זה רק בעיות חשמל" ו"בעיות תכנוניות והנדסיות קשות ברמה של השבתת רכב או סיכון חיים". אין לך שום נתון מדוייק,  אתה ממשיך להפיץ סיסמאות לאויר והכל על פי הניסיון שלך עם 205 לפני 30 שנה ועוד מכר או שניים. כנראה שאתה נהנה להטריל ולשרוף שרשורים על ריק - אז בוא נסיים את הדיון ומעתה ואילך כל התייחסות לנושא תימחק.

רוצה להמשיך לדון ? פתח דיון חדש בנושא שעליו שאתה מעוניין לשתף ולהחליף דיעות.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 29.5.2026 בשעה 21:14, נירו72 כתב:

זה לא להט, זה עייפות מהלהט של חובבי הצרפתיות שמנסים לשדל שזה רכב מצוין ונטול בעיות מיוחדות. כי ברור שזה רק נירו חושב כך, אני בדעת בודדים בעולם. אני לא אכנס למספרים למרות שיכול. אבל זה דיון כ"כ ממוחזר, לעוס ונטול טעם ואף צד לא יזוז מ"מ שלא אכנס לזה בכלל כי זה מיותר. אבל אם אתם כ"כ מתגעגעים לדיון הזה, תפתחו חדש "רכבים צרפתיים בעד ונגד". הפורום קצת מת כרגע, יש מצב שזה יעורר אותו.

נ.ב

סטאלנטיס באמת בדרך לזבל. אם החברות היו כ"כ מוצלחות,   לאחר חיבור כולן יחד הן לא היו מפסידות. 

תתחדש. תעלה רשמים.

אבא שלי עם פיגו 307 שנת 2008 , אבא שלי יד 2 עליה , היא אצלו כמעט 3 שנים 

הרכב עם 140,000 ק"מ ושמור יש סימני גיל (רכב בן 18) בפלסטיקה שאגב מקורית 

מלבד רצועה בלויה ומשאבת מים שהשמיעו רעשי חריקה בהנעה קרה אין בעיות מיוחדות 

לכל רכב יש מחלות משלו , מנועי הECO דרעק של GM ומנועי ה1.8 TSI של VW 

אם נתחיל להיכנס לכל מחלה פר רכב לא נצא מזה לעולם 

אני עם אוקטביה יוצאת ליסינג עם קצת יותר מ160,000 ק"מ ורק לאחרונה מידי פעם יש רעידות מהגיר ובעיקר ביציאה חזקה מהמקום 

אין דבר כזה רכב אמין 100% גם לאסייתים יש תקלות 

טיוטה עם הבוצה במנועים , HMG (קיה-יונדאי) עם הEGR בנירו ואיוניק וכו 

רכב זה נטו מזל 

עריכה אחרונה על ידי Shay Shd Dave
פורסם
לפני שעה, Shay Shd Dave כתב:

רכב זה נטו מזל 

רכב זה ממש לא נטו מזל.

מזל תמיד עוזר אבל יש הבדלים רבים בין מכוניות.

קליאו דור 4 1.2 טורבו רובוטי תהיה כמעט תמיד הרבה הרבה הרבה פחות אמינה מטויוטה קורולה מאותו שנתון

פורסם
לפני שעה, Shay Shd Dave כתב:

רכב זה נטו מזל

זה לא נכון לדעתי ברוב המקרים. 

המחלות של טיוטה, קיה יונדאי ו סוזוקי זולות לטיפול מאשר פג'ו ורנו. ופחות מחלות לרוב. 

בבנזין הכוונה. לא מכיר דיזלים. 

פורסם
לפני 36 דקות, גולדן191 כתב:

זולות לטיפול

באופן כללי רכב צרפתי בנוי בצורה יותר מורכבת

לדוגמא כשהייתי צריך חוטי הצתה למגאן 2008, היה צריך לפרק מליון דברים

בטויוטה קורולה למשל- זה חצי שעה עבודה כולל הכל..

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...