Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

על אף שאני לא מחבב את מוסכי היבואן אך הרכב עדיין באחריות ומעדיף לטפל בו במוסכי היבואן. 

אשמח לדעת מניסיונכם באיזה מוסך יבואן עדיף לטפל. 

תודה 

פורסם (נערך)

אני מטפל במרכז השירות של חוף שמן. לא זול, אבל עושה רושם יסודי ומאוד מסודר. גם הבן הבכור שלי מטפל באותו מוסך. הבן השני, רכב לא באחריות, מטפל במוסך ״אנרג׳י״ שהוא מוסך מתמחה, לא ברשת היבואן. 

סמוך למוסך המרכזי יש מוסך נוסף - עוז. איני מכיר אותו.

כיוון שאתה מחפש מוסך ברשת היבואן בדוק באתר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא השוויתי בין מוסכי צ׳מפיון, אבל מגלישה בפורום עולה שאצל הרבה יבואנים המחירים שונים בין מוסכים שונים ברשת.

חוץ מזה, הרבה שנים הייתי רגיל למחירים של סוזוקי. יש לי רושם שהטיפולים בסיאט יותר יקרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...