Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוצה להשתדרג קצת בגודל ובתנוחת ישיבה. 

כיום על I20 שנת 2017 . 

חיפשתי משהו בכיוון של קרוסאובר , אין בכלל היצע מלבד הדאצ'יה כמו שציינתי. 

.

פורסם
לפני כשעה, PASHUT כתב:

מעניין אם באמת העולם יעבור לחשמל, לא בטוח בכלל (כבר עייף מהשרשורים בנושא)  בכל אופן לעניות דעתי עיקר הקושי בידני הוא להחזיק את הרגל שמאל על הקלא'צ דרוך בפקק, אני סבלתי בעבר מדלקת גיד וזה היה כאבים ממש (והפיזיותרפיסט דווקא אמר שלנהוג בידני זה בריא לרגל ומאמן אותה, אבל לא היה לי כח.. עד היום מצטער שלא נשארתי עם הפאביה דיזל 1900 שאכלה לי 1.16 במשולב והיתה עם 408K ללא תקלות, אבל פשוט נשבר לי הרגל מלנהוג בידני בפקקים)

הבעיה שכול הזמן צריך להתקדם אחרת מישהו חסר סבלנות יכנס, מכיר את המשחק עם המצמד כול הזמן, מעצבן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 27 דקות, yulianx כתב:

המשחק עם המצמד כול הזמן, מעצבן

באמת באיזורים לא פקוקים הנהיגה מהנה מאוד.

אני תמיד אומר לאשתי שאני מרחם על נהגי ההובלות בת''א, מה שהם עוברים כל יום.. יכול לגרום חלילה לבצקות ברגל.

משתדל לעזור

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

הבעיה שכול הזמן צריך להתקדם אחרת מישהו חסר סבלנות יכנס, מכיר את המשחק עם המצמד כול הזמן, מעצבן.

הבעיה היא כשאתה חושב שזה בעיה שמישהו נכנס. זה לא צריך להזיז לך, זאת לא תחרות.

וזה לא קשור לאיזה סוג גיר יש לך.

כשאתה בפקק, סע בקצב אחיד בנתיב אחד במרחק גדול וקבוע מהרכב לפניך.

אלה שמזגזגים מנתיב לנתיב, הם הסובלים מעצבים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 6

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הם מעכבים אותי, ואותי מעצבנים. באוטומט אתה עוזב את הבקרס והרכב מתגלגל לבד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הם לא מעכבים אותך. הם יעברו לנתיב ליד ברגע שבו יהיה קצת יותר פנוי והם יראו שנוסעים שם קמש אחד מעל הנתיב שאתה נמצא בו. ברגע שמפסיקים להתייחס אליהם הכל יותר קל.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 3 שעות, PASHUT כתב:

בכל אופן לעניות דעתי עיקר הקושי בידני הוא להחזיק את הרגל שמאל על הקלא'צ דרוך בפקק

זה לא קורה כמעט בכלל. כשהרכב עומד אני בניוטרל, וכשהוא מתגלגל קדימה הילוך ראשון משולב (בלי גז, לרוב) והרגל לא על הקלאץ'.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 4

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, שחר 1 כתב:

זה לא קורה כמעט בכלל. כשהרכב עומד אני בניוטרל, וכשהוא מתגלגל קדימה הילוך ראשון משולב (בלי גז, לרוב) והרגל לא על הקלאץ'.

צודק אני בשנה האחרונה (אחרי 23 שנים על ההגה) הרגלתי את עצמי לחזור לניוטרל ולא להישאר עם הקלאץ לחוץ.

כן זה מחייב לשמור יותר מרחק מהרכב לפניך ולא לגלוש קדימה כל זחילה קדימה אבל זה יותר נכון.

עריכה אחרונה על ידי urich
פורסם
לפני 16 דקות, גולדן191 כתב:

אז איך המנוע לא כבה?! (חושב ששואלים ככה ולא נכבה)

המנועים היום הם עם מצערת אלקטרונית. אחרי קצת גז בשחרור הקלאץ' אפשר לשחרר את דוושת הגז, ומחשב הרכב יזריק קצת דלק כדי לשמור על המנוע פועל. זה מספיק בשביל להתקדם בזחילה (למעט בעליות חדות, שם המנוע עלול לגמגם בלי גז). 

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

לא יודע לגבי מצערת אלקטרונית אבל עוד באלף הקודם כשלמדתי נהיגה,  אם הרכב בהילוך ראשון והוא כבר בתנועה (!), הוא ימשיך לזחול ולא ייכבה גם אם תוריד את הרגל מהגז.

לפחות במישור.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...